2014. május 11.családjával járt itt 55Aki ezt az éttermet választja kellemes környezetben költhet itt el egy nagyon kellemes ebédet. Különleges ételválasztékból nehéz választani, az ízek fenomenálisak és különlegesek. A személyzet nagyon figyel a vendégekre. Nem csoda hát, ha többször is meglátogatjuk e helyet, ha családunkkal egy kellemes ebédet vagy estét szeretnénk eltölteni, finom ételek és jó italok kíséretében.
2014. május 11.barátokkal járt itt 55Általában baráti összejövetelek helyszíne számunkra ez a hangulatos hely. Fiatalos, pörgős. Az ételek finomak, a felszolgálok kedvesek, figyelmesek. Mi mindig nagyon jól érezzük itt magunkat, kellemes háttere ez a hely baráti iszogatásainknak és eszegetéseinknek. Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy önfeledt kikapcsolódásra vágyik akár egy fárasztó munkanap után is.
2014. május 11.családjával járt itt 55 Több alkalommal volt már szerencsénk megtapasztalni ennek a helynek a bájosságát. Egy csoda szépen felújított villa épület ad otthon a kellemes hangulatú étteremnek. Többször töltöttünk itt már el hétköznaponként is egy finom ebédet, de családi ünnepléseink helyszíneként is szolgált már párszor e hely.
Mindig meg voltunk elégedve a személyzet udvarias, figyelmes kiszolgálásával, az ételek különleges választékával és ízeivel. Különösen kellemes nyáron az évszázados, árnyas fák alatt, a teraszon ebédelni, de esti fényben úszó kis villában egy kellemes vacsora szintén kellemessé teszi napunkat.
2014. május 11.családjával járt itt 55Már-már törzsvendégnek számítunk a az étteremben és a cukrászdában is. Nagyon szeretjük az étterem hangulatát, akár nyáron a teraszon, akár télen a téli kertben, de akár a galérián is. A felszolgálok előzékenysége, kedvessége ez még inkább kellemessé teszi. Különleges választék szerepel az étlapon is és a sütemény választék is fantasztikus. Érdemes megkóstolni a két személyes Krisztina tálukat.
2014. május 11., csoporttal járt itt 45 Esküvői meghívásnak tettünk eleget, amikor a násznéppel ellátogattunk az étterembe. Ügyesen megoldották az alkalomhoz illő elhelyezésünket a teríték is szép ünnepélyes volt. A személyzet kedves, előzékeny. Az étel, ital választék nagyon jó, sokféle. Az ételek finomak, ízletesek, különlegesek.
Érdemes lesz ide betérnünk máskor is, akár egy vasárnapi családi ebédre is.
2014. május 11.családjával járt itt 45 A hely közelsége miatt látogattuk meg először az éttermet. Ekkor megtapasztalhattuk a személyzet kedvességét, az előzékeny kiszolgálást és a kellemes környezetet, ami fogadott bennünket. A választék igazán széles körű, az ételek különlegesek és finomak.
Úgy döntöttünk, hogy többször is meglátogatjuk e remek helyet, sőt azóta már házhoz is rendeltünk tőlük, az sem okozott csalódást.
2014. május 9.a párjával járt itt 45Akik gyorsan, jót és jó áron szeretnének ebédelni, azoknak nagyon tudjuk ajánlani ezt a barátságos helyet. Jól megközelíthető a város központjában helyezkedik el. Az ételek finomak, és megfizethető áron, kedvesen kínálják a vendégeknek. Végre ehettem olyan ételt is itt, amit a környéken hiába kerestem, pedig nagyon vágytam már rá. Ez pedig a tócsni, és a menüjük is finom volt.
2014. május 9.a párjával járt itt 55 Felejthetetlen napokat töltöttünk el párommal ebben a nagyon kellemes hangulatú szállodában. Méltó helyszín volt házassági évfordulónk megünnepléséhez. Kedves fogadtatás, meghitt, kellemes hangulatú, szép tiszta szoba. Remek falatok, csodás étteremben szervírozva. A wellness részleg is megnyerte tetszésünket.
A csodás környezetet a szálloda minden pontjáról élvezhettük. Remek volt az éttermi kilátás, a wellnessből is élvezhettük a csodás tájat. A sok élmény miatt a szobában napközben nem sokat tartózkodtunk, pedig onnan is remek kilátás volt a környező zöldellő dombokra. A szoba berendezéséért és hangulatáért külön gratula. A szálloda szolgáltatásához tartozó fürdő használatnak is nagyon örültünk. Kellemes órákat töltöttünk ott is.
2014. február 6.a párjával járt itt 55 Szívesen töltjük szabadidőnket Kehidán, ilyenkor mindig meglátogatjuk a Vándorbab éttermet. Nemcsak a neve kitűnő választás, de a nagyon hangulatos belső és a kedves, családias vendéglátás is visszatérésre csábít. Remek konyha, finom, ízletes, hatalmas adagok étkek csalogatnak újra és újra ide bennünket.
Senki sem fog csalódni, ha meglátogatja ezt a kiváló helyet, sőt még a panziójukat is tudom ajánlani mindenkinek.
2014. január 16.családjával járt itt 45A Bécsi szelet vendéglő igazi kockás abroszos hely. Remek falatokban van része az ide betérőknek. Mi sem csalódtunk. Finom és laktatos étkek kerültek az asztalunkra. A felszolgáló kedves, udvarias, tréfálkozós jó hangulatot teremtett a finom ebédhez. Az étterem nagyon egyszerűen berendezett, vannak hangulatos elemek is, de vannak oda nem illő tárgyak is.
21 fotózott hely / 2 oldalon