2013. december 14.barátokkal járt itt 55Ehhez az elegáns helyhez illő ételt választottam legutóbbi ott tartózkodásomkor az étteremben. Örömmel vettem, hogy kiválóan elkészített rántott libamájat szolgáltak fel. A barátom is hasonlóan ízletes fogást fogyaszthatott el a konyhafőnök ajánlatával. Összefoglalva; remek ízek, remek kiszolgálás, elegáns, kellemes környezet, tisztaság, rend.
2013. december 14.családjával járt itt 35 Véletlenül keveredtünk a Tekergő Motelhez. Egy halászcsárdát kerestünk a tó partján, de egy órás tekergés után sem sikerült megtalálni, és akkor a Tekergőhöz lyukadtunk ki. A gyerekek már nagyon éhesek voltak, ezért az étterem éjszakai (kevéske) választékából választottunk. Jó sok pénzért nagyon átlagos ételben volt részünk.
A személyzet azonban nagyon kedves, figyelmes és barátságos volt. A tisztasággal is voltak gondjaim, de legalább ettünk és megpihentük.
2013. december 14.barátokkal járt itt 55Barátaimmal jártam a Ponyvaregényben egy nagyon szép késői őszi délutánon. Remek helyet találtunk beszélgetésünkhöz. Nagyon szép környezetben, a Dunára néző teraszon beszélgettük át a délutánt, észre sem vettük, hogy közben ránk sötétedett. Kis takarót kaptunk és a hangulatosan kivilágított teraszon tovább folytathattuk a kellemes gyümölcsös bor társaságában folytatott csevejt. Csak ajánlani tudom minden korosztálynak.
2013. december 14.családjával járt itt 55A Daubner Cukrászda Budapest egyik legjobb cukrászdája. Ha arra járunk sosem hagyjuk ki. Szerencsénkre nem lakunk túl közel hozzá, mert úgy már nagyon-nagy túlsúllyal küzdenénk, ugyanis nem lehet ellenállni a választéknak. Ha betévedünk, nagyon nehéz eldönteni, hogy mit is válasszunk, legszívesebben végig ennénk a választékukat. Ajánlom mindenkinek!
2013. november 2. járt itt 45 Biztosan ezüstösen láttam mindent, hiszen ide szervezték gyermekeink számunkra az ezüst nászutunkat. A személyzet nagyon sokat tett azért, hogy különleges élményben legyen részünk. A meglepetésben abszolút cinkostársak voltak. A szobánk szép volt, hangulatos, szép kilátással.
Az étteremben figyelmes, kedves, barátságos felszolgálok szervírozták a finomabbnál finomabb ételeket. A wellnes rész kicsi, de mi egy különleges éjszakai fürdőzést élvezhettünk kettesben a párommal. A szálláshely környezete teljes kikapcsolódást biztosított.
2013. november 2.a párjával járt itt 55 Egy téli hétvégét töltöttünk itt a párommal. Egy kicsit nehezen indult a pihenésünk, ugyanis a kiválasztott apartmanban nem volt jó a fűtés, pedig nagyon kis hangulatos lett volna. A készséges személyzet nagyon gyorsan orvosolta a problémát és hamar átköltöztetett bennünket a hotel rész egyik szép szobájába.
Innentől remek volt minden. Finom ételek, az aktív pihenésre nagyon alkalmas wellnes rész tökéletes kikapcsolódásra adott lehetőséget. A nagy séták a szálláshely parkjában, és az azt körülölelő ligetben teljesen kicserélt bennünket. Remek volt, visszatérünk!
2013. november 2., kollégákkal járt itt 55Szakmai konferencia helyszíne volt ez a remek hotel, amely a Bakony szívében fekve csodás környezetben, hangulatos, szépen felújított szobáival, helységeivel várt bennünket. A szobák szépek, az étterem hangulatos, remek ételekkel, kedves, előzékeny, gyors kiszolgálással. A konferenciához megfelelő helység biztosítva volt, a bekészítések rendben voltak.
2013. november 2.barátokkal járt itt 45Mintha egy mesebeli házikóhoz érkeztünk volna a Vadszőlő étteremnél. Nagyon hangulatos kis házikóban talált helyet magának ez a kis családias vendéglő. Belépve még inkább elbűvölt bennünket a hangulat. Olyan mintha egy nagy család étkezne együtt. Barátságos környezet, közvetlen személyzet fogadott bennünket. Az ételek nagyon ízletesek és hozzá a finom nedűk.
2013. november 2.a párjával járt itt 45 Különleges kis szállásra akadtunk, amikor Sárvárt vettük célba. A fogadó kb. 5 km-re van Sárvártól. Számunkra különleges élmény volt, hogy külön kis fürdőháza van, amely a belső udvarról nyílt. Amikor megérkeztünk rajtunk kívül más szálló vendég nem volt, így egyedül élvezhettük a kis fürdőházat.
Nagyon hangulatos volt, ahogy kívülről világított a teli hold, benn színes kis apró lámpácskák világítottak, mi pedig lubickoltunk a jakuzziban, szaunáztunk a remek finn szaunában. A fogadó konyhája is remek volt, amihez a személyzet udvarias, figyelmes kiszolgálása társult. A kis szobánk, ami az udvarról nyílt nagyon kellemes, ízlésen berendezett volt, ami hozzájárult a nagyon kellemes időtöltésünkhöz.
2013. november 2.a párjával járt itt 55Sok jó halászlevet ettem már, de ehhez foghatót még nem! Mindannyiszor, ha Szegedre, vagy még délebre utazunk, megállunk és megebédelünk ebben a hangulatos csárdában. A halászlén kívül rengeteg finomság szerepel az étlapon. Nehéz a választás, mivel nem sajnálják az ételt a vendégektől, így már alig marad hely a finomabbnál, finomabb fogásoknak. Ebéd után pedig a kilátóból a halas tavak remek látvány.
21 fotózott hely / 2 oldalon