2013. július 16.a párjával járt itt 55 Több alkalommal szálltunk meg férjemmel a Toldi apartmanokban. Laktunk már mind a kettő apartmanban. A tulajdonosok nagyon-nagyon rendesek és maximálisan segítőkészek. Az apartmanokat minden esetben frissen takarítva kaptuk meg, tiszta rendes ágynemű és kellemes környezet fogadott bennünket minden alkalommal.
Az apartmanok ugyan a város szívében fekszenek, de egy csendes kis utcában, így pihenni is tudsz. Minden nagyon közel van. A házigazda vendégszeretetének és a szép környezetnek köszönhetően beleszerettünk a városba, továbbra is évente több alkalommal visszafogunk térni és itt fogunk megszállni. Droppa
2013. július 16.a párjával járt itt 35 Az étteremben dolgozók modora nem hagy maga után kívánni valót, viszont a konyhás-nő minősíthetetlenül és folyamatosan hangosan ordított a konyhában amit a nyitott konyhaajtón keresztül tisztán lehetett hallani. Mikor jelezték neki,hogy ez zavaró. . . akkor megjegyzéseket tett ránk vendégekre. -. . . ami finoman fogalmazva is felháborító.
Az ételek finomak voltak és volt bőven választék. A recepció személyzetének a modora kicsit " érdekes" volt. . . egyértelműen látszott,hogy külföldi vendégekre vannak ráállva. . . mi magyarok más kategóriába tartoztunk. A szoba elfoglalása könnyen és rugalmasan működött, minden volt amire szüksége van a látogatónak. Hétvégén a parkolás ingyenes a szálloda előtt. . . . ami nagyon szuper volt. Viszont a fürdőszoba penészes zuhanyfüggönye nagyon-nagyon gáz volt! ! ! ! A közös étkezőben az antik hangulat báját nagyon leüti a töménytelen mennyiségű műnövény. . . . . :(Összességében a benyomásom semleges, másnak nem fogom ajánlani a szállodát és én sem fogok többet itt megszállni.