2019. március 15.gyerekekkel járt itt 35 2018-ban töltöttünk el 6 napot a hotelben. A szállás közel van a strandhoz valóban 2-3 perc séta. A szoba berendezése átlagos arra elég, hogy este lefeküdjünk benne. A beköltözés után vettük észre, hogy az ágynemű (lepedő, paplanhuzat) ki van szakadva, a szobában található kárpitozott szék kárpitja szintén szakadt.
Szóltunk a recepción és ígéretet kaptunk a cserére,majd szóltunk a második napon is és a harmadik napon is de nem történt csere csak ígéret. Utána nem szóltunk hisz már csak 2-t kellett aludni szakadt ágyneműben. Sajnos telt ház volt mindenhol ezért maradtunk. . . A reggeli svédasztalos volt nem volt rá panaszunk, átlagos, a helyhez megfelelő színvonal. A vacsora három fogásos volt amellyel nem volt semmi gond több menüből lehetett választani. Volt olyan eset amikor a gyermekemnek nem ízlett egyik sem de a személyzet tudott neki alternatívát nyújtani. Beszélgetésünk során kiderült, hogy a hotel vezetője sok mindenben korlátokat állít fel amely a vendéglátás rovására megy. Mindösszesen Harkány tetszett biztos, hogy visszatérünk még de nem ebbe a hotelben szállunk meg.
2014. augusztus 8.gyerekekkel járt itt 55 Az évi nyaralásunkat (július 21-27) töltöttük el ezen a helyen. Sajnos még nem volt átadva a 2 új szálláshely így a főépületben kaptunk szállást a földszinten. A szoba nem volt nagy de elfértünk benne 2 felnőtt és 1 gyermek (5 éves). A kicsinek külön ágyat kértünk és kaptunk. A szoba tiszta volt és modern.
Egy dolog hiányzott belőle de az nagyon egy hűtő szekrény. De ennek hiányát kompenzálta a személyzet, hogy a jégaksikat (mi vittük) minden nap lefagyasztották. A tisztaságra nem volt panaszunk. Félpanziós ellátást választottunk. A reggeli az a hagyományos svédasztalos ellátás volt. A vacsora viszont kitűnő volt! ! ! Van egy kis állatsimogató is a szállás területén (kecske, ló, póni, birka, nyúl, gímszarvas, őz, tyúk) ez nagyon jó ötlet. Reggel és este is meglátogattuk az állatokat a fiammal. Nagyon élvezte (jobban mint egy kis játszóteret, de ez sem baj ha lenne). A fürdő közel van 5-6 perc sétával elérhető. Így mindenkinek csak ajánlani tudom.