Smaragd 63 értékelés kell még ehhez
Lelkes fotózó 112 feltöltött kép
Népszerű író még 94 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Kitartó fotózó még 389 feltöltött kép kell
2016. január 20.barátokkal járt itt 55A Corvin közben a kanyarban az egyik kávézóról van szó. Nyáron ültünk ki egy kávéra, amelyhez egy gombóc fagyi is járt. A nagy forgatagban árnyékban kényelmesen lehet itt fogyasztani. Ha jól láttam szendvicsek is vannak, bár azokat ezúttal nem kóstoltuk. Az árak a helyhez megfelelőek, a kiszolgálás viszont átlagon felüli. Van belső rész is, de a terasz hangulatosabb.
2016. január 19.a párjával járt itt 35 A hely érdekessége, hogy az összes egy kupacban található ételbár előtt kígyóznak a sorok, csak itt van esély viszonylag gyorsan megrendelésünkhöz jutni. Ez jó is, meg nem is. A kiszolgáló lányok diszkréten hátrahúzódnak, egyáltalán nem zavarnak az étel kiválasztása közben. Na vegyünk egy óriás csokis palacsintát.
Ez valóban nagyobb az otthoni sztenderdnél, de azért az óriás, mint fogalom mást jelent nekem. Nem volt rossz, de semmi különleges. Kaphatóak amúgy a környékbeli szokásos egytál ételek. Pláza szinten van, de legalább nem kell sorban állni.
2016. január 12.egyedül járt itt 45 A Mester utca sarkán egy kis söröző 2 szinttel. Azt hirdeti a tábla, hogy kézműves sörök kaphatók,helyes, mondom nézzük meg. Kisebb bánatomra ezek nem csapon, csakis üvegben kaphatók. Korsóba a többé-kevésbé megszokott típusokat kínálják, talán a csapolt Démon, ami kicsit eltér a rutintól. Így egy Primator búza vált az áldozatommá.
Ha jól láttam a szomszédos hamburgerestől lehet itt is rendelni, talán egy kis ablakon adják át, ha szükséges. Hétköznap koradélután is voltak páran a helyen, amely hangulatosan van berendezve, sör alátétek sokasága a falakon. A kiszolgálás udvarias, lehet egyszer egy meccset megnézek majd itt. Szimpatikus kis söröző.
2016. január 11.családjával járt itt 45 Itt van a legkisebb sor, együnk itt! Gyorsétteremhez és pizzériához képest egész változatos a kínálata. Milánói rántott borda, bableves és tésztasaláta tesztelve és mind át ment a vizsgán! Az adagok is elegendőek. A fő profil ugye a pizza ésmegmondom őszintén ez volt a leggyengébb fogás a kóstoltak közül.
Baj ezzel sem volt, de semmi extra, a tészta kicsit száraz volt. Árban nem vészes, 3 ezresből 2 fő jóllakhat. A kiszolgálás kedves volt.
2016. január 5.a párjával járt itt 55 Népszerű ez a hambizó a Westendben, mert mindig várni kell, mire sorra kerülök, a múltkor fel is adtam, de most nem voltak sokan. Egy 30 dkg-os burgert választottam, szimplát. Ugyanis a verziók kaphatóak, dupla, sőt tripla változatokban is. A kedves kiszolgáló hölgy szerint van aki simán benyom egy triplát is, azaz közel 1 kg husit + a hozzávalókat.
Na az én hambim finom volt, sok volt, előttem csinálták, jól nézett ki. Jár hozzá sült krumpli, meg amilyen szószt szeretnél. Üccsi nincs a menüben. Nem túl olcsó, de jól lehet lakni. Jó, hogy a húspogácsát látod, hogy tényleg ott formázzák. Ajánlom mindenképpen a helyet, ki is szállítanak.
2016. január 5.a párjával járt itt 35 Nagyon szeretem a Frei kávézókat. Ezt most próbáltam először. A pláza könyves boltjának végében található, jóval kisebb emiatt, mint a megszokott boltjai. Már belépéskor különböző táblák fogadnak. A teljes pontosság igénye nélkül, ilyenek: "asztalnál nincs rendelés, csak a pultnál", "ha megittad hozd vissza a poharat" stb.
Kissé meglepő ez egy ilyen nívós kávézóban. Na mindegy! Kerestünk egy szabad asztalt, ahol nem álltak hegyekben a használt evőeszközök és poharak. Aztán irány a pult, rendeltem is, majd rövidesen a kiszolgáló hölgy kiáltotta is a kávénk nevét. A szokásos kedvencem ittam nicaraguai dohány kávé és ettünk még egy szelet citrom tortát is. A torták érdekessége, legtöbbjükből csupán 1-1 szelet állt rendelkezésre. Finom volt kicsi és drága. Végeztünk és ahogy előírták, vissza is vittük a használt étkészletet a kijelölt helyre. Mint egy menzán: én hozom viszem a dolgaimat. Összességében legközelebb a belvárosi Frei-t választom, a plázásban csalódtam.
2016. január 5., üzleti partnerrel járt itt 45 Egyre felkapottab a hely, pár éve nyitott. Azóta már nagy fedett terasz is van. A "ruszki tó" mellett ehetjük pizzánkat és közben nézegethetjük az arra tévedő hattyúkat is. A kiszolgálás kedves és gyors, nagy a pizza választék is. a kedvencem az erdélyi pizza juhtúróval. Házhoz is szállítanak.
Amit javasolnék még, az a vékony tésztás pizza, mert a 2-3 cm vastag tészta (amerikai jellegű) nem mindenkinek jön be annyira és itt csak ilyen kapható. Szóval, vékonyabb tészta és kicsivel több feltét és már tökéletes is lesz a hely! Kipróbálásra alkalmas mindenképpen!
2016. január 5.a párjával járt itt 45 Kínai és magyar étterem. Tehát itt jól megfér egymás mellett a rántott husi és szójás csirke is. Érdekes kezdeményezés. Mivel az étterem a hiper tescoban van, ráadásul az egyetlen étterem benne, így a forgalom garantált. Tábla hirdeti, hogy este 7 után minden féláron, sőt még az is ki van írva, hogy a legjobb kínai szakácsot hozzák el nekünk.
Hát lássuk! Öt ízű csirke zöldséges tésztával és pekingi kacsa hasonló körettel. Fél adagot kértünk, de az is alig fért rá a nagy tányérokra. Milyen itt a nagy adag? A mi kis adagunkból is haza vittük a felét, amelyhez dobozt vásároltunk 100 huf-ért. Az étel kissé túl szójaszószozott, jobban, mint a hasonló helyeken megszokott. Amúgy ízletes. A tészta pont jó volt, ahogy a káposzta sali is friss volt. Megyünk majd még, ha negyon éhesek leszünk! :)
2016. január 5.a párjával járt itt 15 Nincs borjú! De hogy-hogy nincs, látom ott a nyárson! Abból szeretnék kérni egy kebabot. Mondom, hogy nincs borjú! Jó, akkor nem kérek szia! . . . Így nem jutottam sajnos el addig, hogy egyek egy kebebot itt. Az étterem láncot ismerem, már többször ettem náluk és egész finom ételeket csinálnak. Itt valamiért nem akart a kiszolgáló hölgy kiszolgálni.
Volt a húson még bőven, záráshoz sem voltam közel, így teljes az érthetetlenségem.
2016. január 2., kollégákkal járt itt 35 Szállodai tájékoztatás alapján Kiskunhalas legjobb étterméről van szó. Többen voltunk, csak az én élményemet írom: a mozzarellás csirke 3/4-e megmardt, mert gyakorlatilag nem volt íze az ételnek. A felszolgáló szó nélkül vitte is el, nem volt túlzottan kíváncsi rá, hogy miért maradt meg ennyi.
Amúgy a személyzet negyon kedves, a hely is rendben van, csak ez a csirke nem sikerült most. Érdekesség még a tolóajtós mosdó, amely nem a legdiszkrétebb.