Smaragd 63 értékelés kell még ehhez
Lelkes fotózó 112 feltöltött kép
Népszerű író még 94 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Kitartó fotózó még 389 feltöltött kép kell
2016. június 2.a párjával járt itt 45 Hosszú kirándulás után már nagyon éhesen ültünk le a sétálóutca-bazársor egyik pizzériájának teraszára. Nagy forgalom volt, de találtunk azért helyet. A kiszolgáló villámgyorsan érkezett és már hozta is a nem túl extra kinézetű étlapot. Ki is választottuk pizzáinkat és én itt ittam először Staropramen alkoholmentest is.
A Hawaii pizza kissé jellegtelenre sikeredett, főleg a kevés szósz miatt. A másik pizza viszont gazdag feltétekkel érkezett. Vékony, friss, ropogós tésztájuk volt. Ettünk már jobbakat is, de nem volt rossz. A kiszolgálás nagyon kedves volt.
2016. május 30., kollégákkal járt itt 35 Munkatársakkal találtuk a helyet hétköznap este. A szokásos romkocsma jelleg egy kisebb játékteremmel kiegészítve. Több flipper, kosár gép, csocsók. Helyet simán találunk, csak páran voltak. Fa sörpadokon tudunk ülni a mind fedett dohányzó és nem dohányzó részlegen. Kiszolgálás csak a pultnál, ahol a csapos lány a van e még más fajta csapolt sör, mint ami ki van írva?
(4 féle), azt a választ adta, hogy még szép, mert megbüntetne a NAV! ? ? ? Szerintem valamit félreérthetett, de nagyon bőszen adta a blokkokat. :)
összességében felejthető a hely, de nem drága.
2016. május 30.családjával járt itt 45A hálózat Aréna plázában található egységében ültünk le a nagyon kényelmes székekre. Végül nem ettünk, mert idő volt, csak üdítöket ittunk. Tehát röviden a jellemzés: van erős wifi, udvarias pincér és tisztaság. Ami nincs az a tempó. Az üditők kifizethetőségére ugyanis hosszasan vártunk és pláne a visszajáróra is, amely külön egy másik munkatárstól érkezett. Jónak tűnik amúgy.
2016. május 24.egyedül járt itt 45 Már régóra szemeztem a hellyel és egyik péntek délután be is teljesedett a betérés a Kantinba. Amikor lementem, én voltam az első vendég ebédidőben, demire elmentem már-már tele lett a hely. Kellemesen hűvös a pincehelyiség, amely két részből áll. A felszolgáló fiu rendkívül udvarias és előzékeny volt.
Választottam is egy finom hambit, amelynek mind állaga, mind a tartalma kifejezetten finom volt. A hús helyben készül. Amikor rendeltem kérdezték, milyen körettel kérem a hambit. Megszokásból mondtam is, hogy házias burgonyával. Meg is jött minden: szendvics, burgonya, csips és csiki féle szósz, vagyis ahhoz hasonlatos valami. Bőven jóllaktam. A fizetéskor kissé sokalltam az összeget, kb. egy ezresselszámoltam kevesebbet. Aztán utánanéztem, hogy a köret külön fizetendő valószínűleg. Szóval itt nem a menü, hanem a tételenkénti kínálat ami megy. Arra gondolok félreértettük egymást. . . jó idő volt, gondoltam nem borzolom a kedélyeket, amúgy is mindennel meg voltam elégedve és még így sem mondanám az átlagnál drágábbnak. Nagyon jó kis hely, érdemes kipróbálni. Ja és ittam még egy tikkadt szöcskét is! :D
2016. május 24.barátokkal járt itt 35 Egyik este szerettünk volna meccset nézni és ismerősöm ajánlotta, hogy a Winners most nyílt. Na nézzük. Túl sokan nincsenek, ezért a kiszolgálás gyors. Néhány üveges kézműves sörből választhatunk. A két tv viszonylag magasan van a sarokban és nem túl nagyok. A terem végében büfé féleség látszódik, de üzemen kívül van az biztos.
Az egy szem csocsó asztalnál két részeg francia játszik, illetve kint a mini teraszon ketten beszélgetnek. Nem hozott tűzbe a hely.
2016. május 23.barátokkal járt itt 35 A Körúton forgalmas helyen átlag kocsma nem túl drágán. Igazából ezzel az egy mondattal össze is foglaltam minden fontosat. A sör kínálat nem túl széles, kemény fa padok, egy csocsó asztal és eléggé "lelakott" mosdó, amely becsületkasszával működik. Hát nem nagy meglepetésre ez üres volt.
Ugyanis pont az a lényege, hogy ha elégedett vagy, akkor adsz amennyit gondolsz. Még a kis teraszra ki tudsz ülni, de sokat nem segít az átlagon.
2016. május 23.barátokkal járt itt 25Egyik este hazafelé ugrottunk be egy-egy szelet pizzára, nem többre. Nagyon frekventált helyen, még késő este is nyitva találtuk a helyet. Igazából nem túl bizalom gerjesztő társaság állt a bejáratnál, így viszonylag sietősre vettük. A vásárolt pizza nagyon száraz volt, alig volt rajta feltét, az ára az ennek a típusra jellemző 200 Ft volt.
Vettünk hozzá tasakos kecsapot még, hát az ízlett a legjobban.
2016. május 19.barátokkal járt itt 35 Hétköznap a délben menüre tértünk be a Nádorba. Parkolni nem nagyon lehet. A szokásos telt ház fogad és rengeteg udvarias rohanó pincér. Gulyás levest választottunk, amelynek nem nagyon volt íze. Legalábbis már ettem ennél sokkal jobbat is, így kb. a fele, ami elfogyott. A második fogás pácolt tarja is érdekes volt.
Az íze rendben, de az állaga nem, mivel nagy része inas és mócsingos volt. Egyébként nagyon olcsó a hely, de legközelebb már azt hiszem kihagyom. Körülöttem amúgy mindenki elégedett volt.
2016. május 18.családjával járt itt 55 Előre foglaltam időpontot vasárnapra, de már csak 16 órától volt hely, napokkal előtte. Érkezésünkkor kisebb meglepődés mutatkozott a fiatal felszolgáló hölgyön, akinél érdeklődtünk, hova is ülhetünk le, melyik a mi asztalunk. Az első 2 percben három különböző alkalmazott is megkérdezte, hogy foglaltunk-e?
De nem hagytuk magunkat és kitartottunk! :)
És milyen jól tettük! Két asztal közül is választhattunk. A terem egyik felében születésnapi rendezvény, a másik felében mi "civilek" többed magunkkal. A prímások már hangoltak, mi pedig ott álltunk (ill. ültünk) ismét, mint már korábban az étlappal a kezünkben és a kérdéssel a fejünkben, hogy melyik csodát is válasszuk. . . Hát nem könnyű. Addig fogyott a csapolt sőr, de végül sikerült: személy szerint a szarvas sztéket választottam. A teljesség igényével a többiek: marhapöri tejfölös ubisali, Nyúli Sztropacsek és Nyúli legények kedvence. Amíg vártunk (egy órát körülbelül) megittuk a vendégváró házi pálinkákat és megettük a házi sajtos falatokat is. Na de az a szarvas! Nem halt meg hiába szegény, ha szabad ilyet írnom. Ilyen finom sztéket még életemben nem ettem. Élmény volt minden falat. Mindent megettünk. Végül teszteltünk két étlapon nem található, de éppen elérhető édességet is. A kiszolgálás első osztályú, a felszolgálóval öröm volt a diskurzus. A tulajdonos úr személyesen járt körbe és érdeklődött az elégedettségünkről. Már jártunk itt korábban is, de ez az étterem mindig lenyűgöz. Egyszer már szeretnénk a terszon is ebédelni, de valahogy itt fent a hegyen mindig a hűvösben érkezünk. Az étterem árfekvése kissé átlagon felüli, de valójában nem drága, ha figyelembe vesszük a minőségi ételeket. Nagyon ajánlom. Érdemes kipróbálni a ház borait is, ugyanis kifejezetten a környéki nedüket kínálják. Csillagos ötös, utólag is köszönjük az élményt! Megyünk még.
2016. május 13.barátokkal járt itt 45 Újra ellátogattunk az Élesztőbe, ezúttal napközben, így elkerültük a tumultust. Bár ahogy közeledett az este, úgy fogytak ismét már az állóhelyek is. Gondoltam iszok egy "olyat, mint a múltkor", de a csapos fiu felvilágosított, hogy itt bizony 1-2 hónap alatt mind a 30 sör kicserélődik a csapon. Ez jó is, meg nem is.
De azért most is találtunk megfelelőt. Dobhatsz a kockával is, amelyen 30 szám van, ha nem tudnál hirtelen választani. Vicces tud lenni adott esetben. A mósdok sajnos még mindig ramatyak, de ezt a helyet nem lehet nem szeretni!