Smaragd 63 értékelés kell még ehhez
Lelkes fotózó 112 feltöltött kép
Népszerű író még 94 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Kitartó fotózó még 389 feltöltött kép kell
2021. július 13.egyedül járt itt 55 Hétvégén ebédidőben Szeged belvárosában kissé nehezen találni helyet az éttermi teraszokon, mégha 30 fok is van. Mondjuk ráérünk keresgélni, mert ingyenes a parkolás egész hétvégén. Csak úgy ránézésre a Bistorantra esett a választás. Még épp időben, mert 2 asztal közül is választhattam.
Kint nem túl nagy a hely, ezért ha jól láttam egy fő személyzet kint, két fő pedig bent szervíroz. Az udvariasság maxximális. Az étlap szerencsére nem túl hosszú, de választékos, már ez is sok mindent elmond. Legyen hal hallal: halászlé és pisztráng. A hallé vegyes ponty és harcsa, darabolva filézve. A lé kellően sűrű, ízletes. A pisztráng jól eltalálva: a bőre nem ropog, de nem is nyúlik. Hasában fokhagymák, mellette vajas puliszka. Ez az általában nekem jellegtelen köret itt valósággal főszerepbe lép elő. Mindezekhez üveges szóda dukál. Mindezért alig több mint 5 db ezres a díj, plusz a borravaló, ami itt mindenképpen járt. Örülök, hogy ezt a helyet választottam.
2018. május 13.egyedül járt itt 45 Az imént látogattam meg a helyet. Sokan vannak, vasárnap kora este. Az udvaron kis tó, halacskákkal, a pultban két hölgy. Átlagon felül kedvesek, mosolyognak. Pizzát kértem elvitelre plusz lilahagymával. A pizza nagyon finom, érezni, hogy minőségibb cuccok vannak rajta. 32 cm, átlagos áron. Viszont a hagyma, amit ráraktak (lásd: a képen) vicc, hogy 150 Ft-ba kerül.
Tényleg kár ezért a kicsinyességért! Mondhatni, röhej és vicc kategória! Összességében kiváló pizzéria, gyors kedves kiszolgálással, nem túl drágán. Kár a hagymáért. Megyek máskor is, de nem kérek plusz feltétet.
2017. április 15.barátokkal járt itt 35 Meccsnéző helyet kerestünk és érdekes módon az nap este mindenhol a híradó ment a kocsmákban. Na de sebaj, mert sörért jöttünk, itt maradunk a Kakasban, úgysem voltunk még. Lehet kártyával is is fizetni ez előny. Néhány asztal van, helyet úgy kell vadászni, pedig szerda este van. Árfekvésben közepes, drágának semmiképpen sem mondható.
A csapolt kínálat háromra korlátozódik. Sima átlagos este volt, annyi eseménnyel, hogy egy bejött egy kéregető hajléktalan, váltottunk vele pár szót, de megértette, hogy mi inkább meccset néznénk. Pár perc múlva a pultos lány dobta ki olyan szitok szavakkal kísérve, amelyeket adott esetben még nem is hallottunk azelőtt. Gondolom már rutinos ebben a hölgy. Összességében nem is jó, nem is rossz hely.
2016. november 23., kollégákkal járt itt 35 Önkiszolgáló étterem. Nincs túl nagy választék, de ami van az mind frissnek tűnik. Rántott karaj magos bundában kicsit száraz, de ugyanakkor nagyon vékony is. A párolt zöldség finom, ropogós, talán kicsit margarinos is. A majonézes kukorica saláta teljesen rendben. Bár adhatták volna külön tálkába is.
A kabátom elég ételszagú lett 10 perc alatt. A kiszolgálás kedves és gyors. A berendezés elég retró vagy inkább felújításra szorul.
2016. november 14.a párjával járt itt 35 Ahogy az épület előtti tér és maga az épület is, annak büféje szintén egy letűnt kor öröksége, annak mind jó és rossz tulajdonságaival együtt. Egy hosszú pult mögött szolgál ki néhány hölgy. A kínálat nem túl bonyolult, a megszokott italokat kaphatjuk, közepesen drága árfekvésben. Ami a mi személyes kedvencünk az a sajtos roló.
Mindig friss puha, finom és gyorsan elfogy. A kiszolgálás viszonylag a nagy hirtelen tömeg ellenére is dinamikus. Mind az infrastruktúrára, mind a kínálatra azért ráférne a felújítás.
2016. november 11.családjával járt itt 55 Nem régen nyílt a belvárosban a hely. Mi reggelizni tértünk be. 4-5 asztal van, sokan nem férünk be egyszerre, mi az ablakba ültünk, hogy reggeli közben élőben nézhessük a belvárosi közvetítést. Már megérkezésünkkor kedves mosoly fogad és a kiszolgáló lány közli, hogy bármit elkészítenek nekünk reggelire.
Tükörtojást kértünk sonkával, kv-t és 100%-os ananász dzsúzt, ami szerintem inkább narancs volt, de finom volt így is. Jó volt minden, jól laktunk és jól éreztük magunkat. Kellemes kis hely, bravó, csk így tovább.
2016. november 8.egyedül járt itt 45 A nagy Tesco-ban ez egy újonnan megnyílt egész jól kialakított kávézó. Páran mindig üldögélnek a néhány kis asztalkánál. Mi most elvitelre kértünk pár sajttekercset. Különleges (legalábbis korábban ilyet nem kóstoltam) füszeres (paprikás) sajtkrémmel töltik a tésztát. Nagyon ízletes volt, délután 5 körül is finom frissnek tűnt.
A 4 db-ért fizettem közel egy ezrest. Ahogy oda lépsz a pulthoz a kiszolgáló lány már mosolyog is és veszi fel a kesztűjét már az előtt, hogy kértél volna. Egy apróság: a blokk elmaradt. De most nem is kellett.
2016. november 8.egyedül járt itt 15 A panelház aljába találjuk a pékséget. Korábban egy igen népszerű kocsma működött itt. Most meg ez a szomorú (jobb szót nem tudok rá) pékség. Hétköznap délben üres minden polc, konkrétan 1-2 pogácsa és pár db kenyér a kínálat. Az eladó a köszönésemre nem válaszol, nyilván kellemesebb időtöltést vagy egy motiválóbb munkahelyet is el tudna magának képzelni.
A fentiek miatt nem vettem semmit, csak a tapasztaltakat szerettem volna megosztani.
2016. november 4.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vannak helyek, ahol csilivili minden. Ragyog az étterem és a fogások is különlegesek, de valamiért nem érzi otthonosan, jól magát ott az ember. Vannak helyek, ahol akár meg is döbbenünk, hogy 2016-ban ez hogy lehetséges, de valahogy mégis konfortosan, kellemesen érzed magad. A Rezgőnyárfa ez utóbbi kategóriába tartozik.
Az elnevezés különleges, biztos meg van a magyarázat rá. Az utca embere (virágárus [Moderálva - a szerk. ]) és az ittjartam. hu is ezt az éttermet ajánlja a celldömölki látogatónak. Már az utcán el kezd folyni a nyálunk az ételszagot érezvén. A tömény olajszag a rántott fogásokat sejteti, illetve remélem, hogy ha kint ez van, akkor bent nincs szag. Ez nem jött be. Belépve egyből egy kocsmában találjuk magunkat, ahol helyi vendégek üldögélnek asztalaiknál békésen, söreiket, kávéikat kortyolgatva. Tovább haladva befelé már kezdünk aggódni, lesz-e helyünk, ugyanis majd' mindegyik asztalnál ülnek. A hely menüt is kínál, ez a legnépszerűbb fogás. Végül sikerül leülnünk, rövidesen érkezik is a felszolgáló úr, aki egyszerűen és közvetlenül, de végtelenül udvariasan fordul hozzánk. A megviselt étlapot átnézve megállapítjuk, hogy ennél olcsóbb helyen még nem jártunk. Az árkategória teteje a főételeknék 1600 Ft és itt már a szarvasnál járunk. 2600 Ft-ért rendelünk egy Rezgő- és egy haltálat. Amíg készül van időnk körül nézni. Az asztalon használt eltörött fogpiszkáló, az előre oda készített tányérban kosz, a sarokban elgörbült ruhafogasok, a falon hatalmas pókhálók. A terítő is itt-ott koszos. Az asztali sótartó igazi retró, megfogván a kosztól hozzá ragad az újjunk. A mosdó kritikán aluli, hideg és büdös. A két felszolgáló cikázik, és bírja a telt házat, amely legalább 50 fő lehet. Amíg várunk Csíki sört iszunk üvegből, mert az biztosnságosabbnak tűnik. A tálak megérkeznek, amelyből a sajtos lazac mirelit, a többi fogás frissen panírozott és kisütött. Igazából finom minden, az adag hatalmas. 110 Ft-ért eszünk hozzá salátákat. Nem a gasztronómia csúcsa, de elfogy minden. A húsok átsültek és ízletesek. Köretnek hatalmas mennyiség rizst kapunk és mirelit sült krumplit, ezek meg is maradnak. Az elején kért kv a legvégén azért megérkezik. A 4 adag ételért, 2 sörért és egy üdítőért, 3 salátáért és egy kv-ért nem fizetünk összesen 7000 Ft-ot! Összességében kettős érzések vannak bennem, jó néha ilyen helyen is ebédelni. Nagyon jól éreztük magunkat és te is jól fogod, ha felül tudsz emelkedni a rendezetlen körülményeken. Ajánlom a helyet, mert barátságos és péntárcabarát.
2016. október 24.barátokkal járt itt 35 Közkedvelt bodé, Szabadhegy városrészben. Megmondom őszintén, hogy fényes nappal (és főleg józanul :D ) eszembe nem jutna itt enni, csakis ha már az éhhalál szélén állok. Na nem vészes annyira, de a bódés hambizó nem az én világom. Ilyen lehúzó kezdés után, viszont jöjjenek a tények. A Lulu régimotoros a szakmában, tehát azért olyan rossz nem lehet.
Sőt, még nem voltam úgy ott, hogy ne állt volna valaki előttem. A fő profil ugye a hambi, amely a régmúlt időket idézi: vékonyka husi, hatalmas zsemlében salátával. Kint az utcán állsz és ott kérsz vagy házhoz rendelsz. Mondom, megy a hely, nincs vele baj, remélem bent a konyhában is minden ok. ;) Aki arra jár és éhes, főleg éjszaka, na neki javaslom főleg.