2015. október 4. járt itt 15 Értem én, hogy szeptember meg nem szezon meg kevés vendég, de. . . ! De akkor miért vannak nyitva? Miközben az étlapot böngészem, a felszolgáló odasúgja a fogai között -mintha legalábbis drogot kínált volna-, hogy a kacsát és a libát ma készítettük. Annyira meglepett, hogy még meg is köszöntem.
Az étlapon a főételek konkrét körettel vannak feltüntetve, és a savanyúság is melléírva. És filccel írott nyomtatott betűkkel az is, hogy ha a köreten változtatni kívánok, azért bizony büntiből 600 Ft-ot fizetnem kell. Miután megrendeltem a grillezett csirkemell párolt rizzsel savanyúsággal című ételem, újabb felvilágosítást kaptam, miszerint sajnos a rizs elfogyott, és csak sült krumplit kaphatok, illetve a savanyúság az nem az amire gondolok, hanem a díszítés a tányér szélén. A hús mondjuk jó volt. A krumpli nyers, de mit háborgok, amúgy sem azt akartam. Még a mosdóba elmerészkedtem. . . Nem kellett volna. Pontosan a kazán mellett pisiltem (bocsánat), de nem úgy képletesen, hanem pontosan. A lábam a kazán mellett alig fért el. Viszont volt toalett papír. A kazán tetején. Kezet mosni nem tudtam, mert a vízkőtől nem jött ki a víz a csapból. Ezután csak arra tudtam gondolni, hogy innen iszonyú gyorsan távozzunk és soha-soha többet be ne tegyük ide a lábunk.
2015. október 4. járt itt 15 Hangulatos helynek tűnt, így a kis kirándulásunk után betértünk. Farkaséhesen. A felszolgáló a második "ezt nem tudok hozni" után jelezte, hogy igaziból frissen készül minden, mert kifogytak mindenből, így kb. 1 órát várni kell minden ételre. Még erre azt mondtuk, hogy jó, várunk. Majd kaptam egy olyan híg húslevest, hogy csapvíznek is alig nevezhető.
Langyosan! Visszaküldtem. A felszolgáló átlátszóan hazudott. Viszont egyfolytában. A levesemet a tanuló adta ki. . . stb, stb. A sült oldalas sótlan, fűszertelen, rágós. A másik tányéron a rizs egészen pontosan cigarettahamu ízű. A rántott hús sótlan. A többi asztalnál is volt elégedetlenkedés, amelyeket ajándék házi szörppel vagy mákos gubával próbáltak elfojtani. Egy hölgy pedig már a pultnál állva reklamált. Soha többet nem megyek be ebbe az étterembe. Kihasználja a hely adottságait, és azt, hogy a vendégek egyszer járnak arra.