2016. május 17.a párjával járt itt 45 Két éjszakát töltöttünk a CE Pláza Hotelben barátnőmmel január folyamán, ahova kuponos kedvezménnyel érkeztünk. A bejáraton belépve téli díszítés, kedves recepciós hölgy fogadott minket, amely remek első benyomás volt számunkra. A szobánkba belépve egy teljes mértékben tiszta, rendezett látvány fogadott bennünket.
Az egyetlen kifogásolható dolog az ágy volt, amely nem egy nagy, hanem két külön matracból állt, és folyamatosan szétcsúszott. A személyzet összes tagja segítőkész volt, bármilyen problémával fordultunk hozzájuk, azonnal segítettek. A szállodában található étteremben mindig bőséges választékkal tárult elénk, így az evés utáni pihenő mindig garantált volt. A wellness részleg a néhol ütött-kopott csempét és a néhol máladozó falakat, oszlopokat leszámolva minden igényt kielégített. A jakuzzi, a szaunák, illetve a nagy medence is mindig rendben, megfelelő hőmérséklettel várt minket. Összességében mindenkinek tudom ajánlani a CE Pláza Hotelt, aki pár nap kikapcsolódásra vágyik egy nyugodt környezetben.