2013. szeptember 16.családjával járt itt 55 Augusztusban töltöttünk el itt pár napot. A panzió közel van a fürdőhöz, mégis csendes helyen. Kellemes, barátságos hely, szolgálatkész személyzettel. A szobában még beépített széf is volt az értékeink elhelyezéséhez. Az ablakon szúnyogháló - nyáron ez bizony fontos dolog. . .
Az épületben lévő étteremben kaptunk svédasztalos reggelit: soha nem maradtunk éhesen :-) Ezért úgy gondoltuk, hogy a vacsorát is minden este itt fogyasztjuk el. Finom, bőséges adagokat kaptunk, és külön emlékezetes számunkra a kétszemélyes Major tál. Ezt minden éhes utazónak ajánlom. . . Örülök, hogy rábukkantunk erre a helyre, szívesen vendégei leszünk máskor is.
Olcsó húsnak híg a leve -
Club Thermál Kastély Poroszló
2013. szeptember 16.családjával járt itt 35 Bevallom, hogy a sok negatív értékelés után félve utaztunk ide. Kellemes meglepetés volt a portás hölgy, aki kedvesen, udvariasan fogadott minket. Földszinti szobát kaptunk, mely nagyságra jó volt és kényelmes. A nagyobb gond, hogy az ablakot nem lehetett kinyitni. Második éjszaka már fulladoztunk.
Ha az ajtót nyitottuk ki, onnan párás, meleg levegő jött a medence miatt. Az ételről vegyes véleményem van: az első esti második fogás megmaradt a kutyáknak, második este pedig közölték, hogy aki húslevest igényelt, az válasszon mást, mert azt nem főztek. Három fogásos a vacsora - ha a szakács kicsit összeszedné magát, akár jónak is mondhatnám. A reggeli választék szegényes és olcsó: parizer, kockára vágott kemény margarin, egyetlen féle sajt. Fejenként egy zsemle, kenyérből lehetett többet is venni. Meleg fogás reggelire nincs. A belső medence működött, de hideg a vize. A 10 perc jakuzzi és 10 perc jádeköves masszázs jó volt, csak rövid :-)
Összességében azt mondanám, hogy ennyi pénzért ennyi fért bele (kupon). . . Felújítás után csodaszép lehet majd az épület, méltó a nevéhez.
2013. augusztus 5.családjával járt itt 55 Már írtam erről a helyről, amikor először jártunk itt. Most ismét a városban nyaraltunk, és természetesen visszatértünk ide, hiszen csak jó emlékeink vannak az étteremről. 24 féle menüből lehet választani, amelynek egy része 3 fogásos. Bőséges adag, és finom.
A pincér ugyanolyan kedves, barátságos, mint amilyenre emlékeztünk, már második alkalommal ismerősként üdvözölt minket. Kellemes környezetben fogyasztottuk el az ételt, mely pillanatok alatt előttünk volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. augusztus 5.családjával járt itt 45 A nagy épület melletti kis földszintes házikóban volt a szállásunk. Egy folyosón volt a konyha berendezve, innen nyílt a négy vendégszoba. Pici szobák, van külön kis fürdőszobácska minden szobában, és nagyon van közel a standhoz. Az udvaron pedig minden adva van egy jó főzőcskéhez, pihenéshez. Az autó is kényelmesen elfér.
Jól éreztük magunkat, főleg az első három napon. Aztán új szomszédjaink érkeztek, akik kicsit hangosabbak voltak a kelleténél, és már hajnal fél 7-kor főzték a kávét. Nyaraláskor ez nekem korai időpont :-)
A macskák is úgy gondolták, hogy ideje felkelni, és borzasztó virnyogásba fogtak. . . A tulajdonosok kedvesek, szolgálatkészek, egészében véve jól sikerült a nyaralás. Több szálláshelyet kipróbáltunk már Hajdúszoboszlón, ez benne van a TOP3-ban :-)Közel van, tiszta, olcsó, megvan benne minden, ami szükséges.
2013. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 Családdal, kisgyermekkel töltöttünk itt egy hétvégét. Megérkezéskor felhívták a figyelmünket arra, hogy péntek-szombat éjszaka némi zajra számíthatunk, mert ilyenkor nagy buli van. Nos, nyugodtan tudtunk aludni, nem volt olyan vészes. . . A szálloda szolgáltatásai bőven pótoltak minket ezért a pici "kellemetlenségért".
Kedves, szolgálatkész személyzet, különleges, minden igényt kielégítő környezet várja az ide betérőt. Fantasztikus a bár, a fürdőbe ki sem néztünk, annyira tetszett a három szintes, különféle hőmérsékletű medence-komplexum, melyben naponta cserélik a vizet. Egyik képen sem látni, de az egyik medence közvetlenül egy bár mellett van. A vízben, bárszéken ücsörögve lehet kérni a jégbe hűtött italokat. A romantika kedvelőinek van egy eldugott kis pad egy vízesés mögött. A vízilabda VB döntőjét egy hatalmas kivetítőn nézhettük a medencékből - ez is páratlan élmény volt. Együtt szurkoltunk ismerőssel, ismeretlennel, és a tulajdonos egy-egy pohár finom borral is kedveskedett vendégeinek a győzelem örömére. Heteket is el tudunk volna itt tölteni, annyira tetszett mindegyikünknek ez a hely. Bárkinek ajánlhatom: a nyugalmat kedvelők jöjjenek hét közben, aki pedig bulira, szórakozásra vágyik, töltse itt a péntek-szombat éjszakát is!
2013. június 15.barátokkal járt itt 55 Többször jártam már itt, és még soha nem csalódtam. Finom ételek, szép környezet, kedves kiszolgálás. Az étterem a város szívében van, jól megközelíthető akár gyalog, akár gépkocsival. A pincérek segítőkészek, és gyorsan az asztalra varázsolják a megrendelt ételt. Ami finom és jó adag, nem lehet innen éhesen távozni.
Csak azt sajnálhatjuk, hogy nem tudunk egyszerre több ételt megkóstolni, ezért alig várjuk, hogy visszatérhessünk. . .
2013. június 15., kollégákkal járt itt 55Kár, hogy még nincs fénykép feltéve erről a csodálatos helyről. Maga az épület szép, elegáns, hangulatos, a kilátás fantasztikus. Az egész várost belátni a teraszról. Csendes, nyugodt helyen található, itt igazán kipihenheti magát a fáradt utazó.
A háziasszony nem mindennapi teremtés, pillanatok alatt csodákat varázsol az asztalra, és mellé kedves szót is kap az éhes vendég. Igazi magyaros, szívélyes vendéglátásban részesül, aki erre jár.
2013. június 15.családjával járt itt 55 Már írtam előzőleg erről az étteremről De nemrégen egy pesti luxus-szálloda vendége lehettem, ahol tárkonyos ragulevest szolgáltak fel. Nos, meg sem közelítette a Buffalo-ban kapható ételt. Ide jöhetne a szakácsuk tanulni. . . Nagyon jó helyen van az étterem, a városon áthaladó főútvonal mentén, egy benzinkút mellett.
Nem kell keresni, a tankolással egybeköthető egy finom ebéd vagy vacsora - különösen, hogy délutánonként még akciós ételek is kaphatóak.
2013. április 16.családjával járt itt 45 A szilvesztert Hajdúszoboszlón töltöttük, és itt szálltunk meg. Pár percre van a fürdőtől, egy csendes kis zsákutcában. Emeleti apartmant kaptunk, ami kényelmes, barátságos és tiszta volt. Kedves, barátságos háziasszony fogadott minket, a szállással is meg voltunk elégedve. Az ár is nagyon kedvező volt.
Ha egy icipicit melegebb lett volna a lakásban, tökéletesnek minősíteném. Szívesen ajánlom másoknak is.
2013. április 16.családjával járt itt 55 Nyaralásunk alkalmával felfedeztük a fürdő közvetlen közelében ezt a jó kis éttermet. Naponta háromféle menüből lehetett választani, nagyon jó áron. OTP szép kártyát elfogadnak. A pincér két nap múlva már ismerősként üdvözölt minket, ami nagyon jól esett. Kedves, gyors volt a kiszolgálás, a menü változatos és finom.
Minden nap itt ebédeltünk, ezt az éttermet találtuk a környéken a legjobbnak egy gyors étkezésre. Ez éven is szeretnénk a városban nyaralni, és azt tervezzük, hogy ismét ide fogunk járni ebédelni.