2016. szeptember 19. járt itt 55 Először szűkösnek tűnt a hely, ezért jó is volt hogy nem voltak túl sokan. Nagyon barátságos a berendezés, és kiváló a kiszolgálás. A választék ugyan nem nagy, de remekül vannak elkészítve az ételek. Csirkemellet ilyen finoman elkészítve azóta sem ettem. A desszerteknél külön örültem, hogy a cukorbetegekre is gondoltak.
Az adagok kevésnek tűnhetnek, de mi vacsorázni voltunk így pont ideális volt.
2016. szeptember 19. járt itt 45Szívesen betérünk ide egy ebédre/vacsorára. Kisgyerekkel nyugodtan tudunk étkezni. Kedves, figyelmes kiszolgálás van. Az ételek is finomak, persze itt is van hogy mellényúl az ember. Malomtálat szoktunk gyakran fogyasztani, minden ízlést kielégít. Talán ami egyszer sem nyerte el a tetszésemet azok a desszertek voltak (2x próbáltam, azóta inkább iszok egy kávét).
2016. szeptember 19. járt itt 35 Régóta szerettünk volna már elmenni ide, sokan ajánlották. Kellemes, hangulatos hely. Hétvégén voltunk, így eléggé sokan voltak. Talán ezért, talán figyelmetlenségből. . . de elég sokat kellett várni, hogy egyáltalán étlapot kapjunk. Majd közölte is a pincér ,hogy "periférián kívül estünk"(? ) .
Az ételem ízében (erdei gombamártásban sült vad krokettel) eléggé domináns volt a mártás, a vadhús mócsingos volt. Összességében nem ízlett. Ennek ellenére szívesen megkóstolnék itt mást is, mert lehet csak nem volt jó választás.
2016. szeptember 19. járt itt 55Kellemes hangulat, ételek nagyon ízletesek. Meccsek előtt/után gyakran betértünk ide. A halászlé édesapáméra emlékeztet, ami egyenesen isteni. Sajnos ami nem ízlett azok a párolt zöldségek voltak, ez elég gyakran gyenge pontja ez éttermeknek. A helyi söröket is érdemes megkóstolni.
Nagyon várom már, hogy újra eltölthessünk itt pár kellemes órát.