2015. december 31.gyerekekkel járt itt 25 Nagyszülőkkel közösen érkeztünk a szállodába. Nagyon vártuk már a pihenést, ami sajnos alulmúlta várakozásainkat. A wellness részleg csalódás volt számunkra, segítséget nem kaptunk. Ott tartózkodó vendégek magyarázták el a jacuzzi használatát. A vacsora ízletes lett volna, de szinte nem tudtunk belőle enni, mert majdnem minden hideg volt.
:( Az elfogyott ételek és italok pótlására sokat kellett várni. A vacsorához rendelt italok ára kissé elrugaszkodott a valóságtól. 1 pohár bor + 1 üveg ásványvíz szervízdíjjal együtt 1260 Ft-ba került. A fürdőszobában található hajszárító gyakorlatilag használhatatlan volt.
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Észrevételeit nagyon szépen köszönjük, igyekszünk a jövőben ezekre sokkal jobban odafigyelni. Vacsora választékunkra és az ételek hőmérsékletét is folyamatosan ellenőrizzük a jövőben.
Szeretettel várjuk vissza Önt a jövőben is - reméljük, csak pozitív élményekkel távozik majd szállodánkból.
Üdvözlettel:
2016. február 2., , SunGarden Wellness Hotel