2018. január 16.a párjával járt itt 45 Januárban volt szerencsénk két napot eltölteni itt, reggelis ellátással, wellness-szel. A wellness szolgáltatásokkal kapcsolatban: rendben voltak, csak sajnos zavarü volt, hogy az ifnraszauna bkapcsolását minden alkalommal jelezni kell a recepción, ahova a vendég, izzadtan, vizesen, törölközőben megy ki, ami nem túl kényelmes.
Egyéb szolgáltatásokkal nem volt gond, de ottvoltunkkor más vendégektől hallottam, hogy a jacuzzi vize nem volt elég meleg. Emellett a reggelivel kapcsolatban: hiányoltam a sok kolbász, virsli, szalámi mellett valamilyen egészséges pulykamell/csirkemell/halféle lehetőséget a reggelinél a reform táplélkozás híveinek. Ez még elfért volna, de összességében rendben volt, ahogy a személyzet is, akik nagyon segítőkészek voltak. A tisztasággal kapcsolatban: egyik nap reggel tele lett hangyával az asztalunk, most sem tudjuk, hogy mire jöttek, hiszen nem volt bent étel, fura is volt ilyen hidegben. Jól éreztük magunkat, köszönjük még egyszer!
2016. augusztus 30.barátokkal járt itt 55Kedvenc helyeink egyike a nyáron! Koncertek, DJ, csapolt cider, csapolt sörök, meccsnézés, finom ételek ,nem elszállt árú italok, kedves pultosok. Egy dolog: a mosdókban kicsit oda lehetne figyelni, hogy a szappan, papírtörlő, WC papír fel legyenek töltve, 9 óra után is. Egyébként ajánlott! :)
2016. augusztus 17.barátokkal járt itt 55 Immáron második éve, hogy a kedvenc törzshelyünkké avanzsálódott a Kobuci nyárra. Véleményem szerint páratlan a hangulata, mely számomra a barátságos, családias légkörnek köszönhető, amihez az árnyas fák, a hangulatos esti fényfüzérek, a beengedő srác illetve a pultosok is együttes erővel járulnak hozzá.
A híres Kobuci (kolbászos krémmel megkent lapos, cipószerűség, tejföllel, paradicsomkockákkal és uborkakockákkal), a kézműves sörök, a mixcsűr (a 'női' innivaló), mind-mind gondoskodnak arról, hogy kedvenc nyári kiülős helyiségünknek nevezhessük ezt az óbudai kincset! :)
2016. augusztus 2.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bár csak rendelni szoktunk Tőlük, de a Vadász kedvence, a tárkonyos csirkeraguleves felülmúlhatatlanok. A saláta koktél lehetősége (magadnak válogatod össze az összetevőket) zseniális, nagyon jó, hogy ilyenre is van lehetőség, szoktam is élni vele.
Egy kicsit húzósabbak az árak a megszokottakhoz képest, de az adagok hatalmasok, nagyon jó ízűek, sosem csalódtunk még Bennük, a jövőben is sűrűn tervezünk rendelni.
2016. július 27.a párjával járt itt 55 Nagyon jó helyen található, kis sétára a centrumtól, nem messze a Nagyerdőtől, így nekünk, akik a Campus Fesztiváltra mentünk, nagyon ideálisnak bizonyult fekvése. A személyzet kedves volt, segítőkész, a parkolás ingyenes, és őrzött (kár, hogy nem árnyékos, így nagyon felmelegedett reggelre az autó).
A szobák tiszták, az elszívó viszont meglehetősen hangos volt a fürdőszobában, és a kijövetel után még percekig szólt. További észrevétel/javaslat: Az ablakokra nem lenne rossz szúnyoghálót rakatni, hogy a vendégek nyáron is nyithassanak éjjel ablakot anélkül, hogy szétcsípnék őket reggelre. Összességében jól éreztük magunkat, köszönjük.
2016. május 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavaly tavasszal jártunk itt a párommal, és nagyon kellemes élménnyel gazdagodtunk. Velence tematikájú szobában voltunk, amely bár nem volt hatalmas, de minden igényt kielégítő volt.
A reggeli mennyei volt, rengeteg helyen jártunk már, de ekkora választékot még nemigen láttunk (melegszendvicstől elkezdve, felvágottak, pizza, spagetti, péksütik, müzlifélék, rántotta,főtt tojás, tükörtojás, virsli, szalonna, teljes kiőrlésű termékek és még sorolhatnám), kapszulás kávé is szabadon lefőzhető, illetve 100%-os narancslé is rendelkezésre áll, ami azért nagy szó, mert máshol általában a cukros, bekevert, felhigított 'narancslevet' lehet csapolni reggelihez. A wellness is jó volt, bár a belső (elvileg fűtött) medence vize nagyon hideg volt (remélhetőleg csak egyszeri alkalom volt, mert pont felújítás után voltak), és sajnos az infraszauna bekapcsolása is problémát okozott az éppen szolgálatban levő recepciós úriembernek, így nem tudtam használni az egyik reggel, de a délutáni váltás be tudta nekem kapcsolni, sőt tovább maradhattam, mint fél óra (fizetős az infra). A wellness kialakítása egyedi, nagyon szép volt. Összességében nagyon jó élmény volt, tervezzük visszamenni, ajánlom!
2016. május 4., kollégákkal járt itt 15 Tavaly nyáron jártam itt kollégákkal. Az első, amivel szembesültünk, hogy hatalmas sor volt az egy darab rendelőpult felvevő előtt, úgy gondoltam, hogy nem gond, biztos okkal van így.
A pult mögött levő idősebb nőtől (aki elképesztő módon arrogáns volt) kértem egy csirkemellet salátával, és gyakorlatilag leszúrt, hogy nem báránygyrost kérek (csirkegyrost nem is árulnak, amivel még Bp-n nem találkoztam), és majdnem rosszul éreztem magam, hogy csirkemellet kérek (az frissen sül, várni kell rá), de mégis azt kértem. Kértem mellé tzatzikit, egy iciripiciri adagot adtak indokolatlanul drágán, a csirkemellről nem is beszélve, de kifizettem, mert 'céges esemény'. A rendelést nagyon sok idő alatt készítették el, az embernek magának kell érte menni egy kiadópulthoz (ezzel meglehetősen olcsó strandélményt generálva). A kiszolgáló pult mögötti srácnak sem volt egy mosoly sem az arcán, rá se néz az emberre, miközben kiadja az ételt. A hely maga rendkívül fülledt volt, nem lehetett levegőt kapni, és bár foglaltunk asztalt, 12-en nyomorogtunk egy 8 fős asztalnál. Életem legrosszabb éttermi élménye, senkinek nem ajánlom, előttem hozzászólókhoz hasonlóan én sem értem, hogy miért annyira 'népszerű'.
Gyradiko válasza
Azért , mert ez a legjobb görög gyrosos. Nincs Bárány Gyros. Sose volt. Sertés. Csirke girosz az shawarma és arab kaja. Azt ne a görögnél kérje! Miután rengetegen vannak, rengeteg étel rendelés van folyamatban. Ezért tart egy pár percig a várakozás. Nincs felszolgálás. Sose volt. De ez a hely sajátossága.
Művészek, politikusok, sztárok is kivárják a sort. Nekik nem derogál érte menni az ételekért, s mi több a tálcára is visszateszik a használt terítékeket. Ez a hely 18 éve ilyen tömeget szolgál ki minden nap.
2016. augusztus 16., Gyradiko, PR manager
2016. május 4., kollégákkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az új munkahelyemen eltöltött első munkanapomon hívott meg az egyik kollégám munkahelyi ebédre, melynek során mindketten menüt ettünkaz ala carte ételekről nem tudok nyilatkozni, csak menüről. Én levest, és főételt, ő pedig leves, főételt és desszertet.
A menü ár-teljesítmény viszonya kifogástalan, hatalmas adagokkal dolgoznak, a zöldségleves valóban tele volt zöldséggel, a bableves is nagyon gazdag volt. A hal sáfrányos rizzsel, amit ettem, hatalmas adag volt, nem is bírtam megenni teljesen, sajnáltam ott hagyni a maradékot. Ízvilága kiváló volt minden ételnek, a kollégám is hasonlóan vélekedett. A kiszolgálás szintén problémamentes volt. Azóta amióta elsétálok arra ebédidőben, mindig megállapítom, hogy teltház van, így vélhetően mások is hasonlóan elégedettek az ebédmenüvel. Ajánlom! !
Párommal már több alkalommal voltunk a Dzsungelben, mindig más témájú terembe ültünk eddig, mindet nagyon szerettük. Egyedülálló, hogy minden termet más tematikára rendeztek be (akvárium, szavanna, dzsungel), és ennek megfelelő a belső dekoráció is, sőt az étlapon az ételek rafinált elnevezése is igazodik a témához.
Az ételek tekintetében több különlegességet kóstoltunk már (amit máshol még nem láttunk) pl. strucchús, ami isteni volt. Ugyanígy a fokhagymakrém leves, amit szó nélkül kihoztak kérésre cipó helyett csészében, illetve a saláták, amelyet hagyma nélkül kértünk, és bár először azt mondta a pincér, hogy a friss saláta előre össze van keverve, de mikor kihozta az ételt, kellemes meglepetésként ért, hogy csináltak egy külön, új, hagymamentes salit. A kiszolgálás is nagyon udvarias, segítőkészek, maximálisan rendben van. Csak pozitívan tudunk nyilatkozni róluk, biztosan megyünk még, rengeteg még a felfedeznivaló, érdemes azonban előre foglalni, nagyon népszerű!
2016. május 4.családjával járt itt 55 A Kakas étterembe kisgyermekkoromtól kezdve járunk szüleimmel, illetve alkalmakkor (ballagás, diplomaosztó, szülinap) nagycsaláddal, barátokkal, és soha nem kellett csalódnunk sem az ételek, italok, sem pedig a kiszolgálás minőségében.
Nagyon korrektek a pincérek, udvariasak, látszik, hogy szeretik munkájukat, többük már több, mint 10 éve dolgozik ott, és mindig nagy mosollyal fogadnak minket, jól esik, hogy gyakorlatilag családtagként fogadnak, mint visszatérő vendégeket. Az ételek kifogástalanok, mindig megújul a választék, a kis kinti kert pedig páratlan, nagyon bájossá teszi az étterem miliőjéhez. Mai napig, mikor felmerül, hogy hol ünnepeljünk valamit, egyértelműen a Kakasra esik választásunk. Maximálisan ajánlom!