2017. november 7.a párjával járt itt 55Kényelmes appartman, nyugodt zöld parkosított környezet, kedves személyzet. Tisztaság mindenhol, szobák, öltözők, wellnes. Az étteremben a 3 fogásos napi menü nagyon finom volt és változatos, egészséges. A falak az új vendégházban vékonyak, áthallatszik a szomszédból a beszélgetés is, nemhogy a bulizás. Szerencsére a vendégek többsége pihenni jött.
2017. április 23.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A húsvéti napokat teljes kényelemben töltöttük, a wellness tágas kitűnő, szauna szeánszokkal, a szoba kényelmes, ajándék üveg borral csokoládéval, az ételek nagyon finomak és sokfélék voltak, luxus fogásokkal,pl lazac, bárányborda, külön figyeltek a laktóz érzékeny vendégek igényeire is. Udvarias kedves kiszolgálás, fiatal csapat.
A hotel sportos, tágas, modern. A környéken sok a túra útvonal, kilátó, gyönyörű hegyek.
2014. június 6.gyerekekkel járt itt 55 A modern berendezés, tisztaság, csodás welness, medencék kilátással és mozaik sárkány vízköpővel. A borkóstoló a pincében vidám és igazán vendégszeretően bőséges,,,felnőttbarát", a kastély hangulata keleties. A környéket autóval érdemes bejárni, Dég-et, Simontornyai várat, kiállítást.
A hotel családias, nincs zsúfoltság, udvarias, kedves kiszolgálás volt. A menük, hal, friss saláták,húsok, sőt torták, bőséges választék. Gyermekbarát hotel. Pihenni felfrissülni elvonulni a zajos világtól ajánlom.
2014. június 6.gyerekekkel járt itt 45 A hotel tágas, világos, a lakosztály luxus. A strand még húsvétkor néptelen, de a welness rész hétvégén túlzsúfolt a külsős vendégek miatt. A sportpályák, medencék, csúszdák és a gyógyvíz remek. A szaunafelöntések a mesterrel szuper, a Bea nevű masszőrhölgy profi.
A húsvéti ételválaszték nem volt ünnepi,vasárnap reggelinél a sonka elfogyott fél kilenckor, nem volt hal pénteken sőt húsmentes menü sem. utána is csirke és sertésoldalas,tarja, szóval olcsón kihozták a félpanziót. Nincs a 4*-os hotelben laktózmentes tej reggelinél- vagy az én elvárásaim magasak? A pincér a vacsora végére ért oda italt rendelni. . . Az étterem és a hotel belsőépítésze és dekoratőrei nagyon jó munkát végeztek, a kertészek és a láthatatlan takarítók is. Érdemes megnézni a környéket, tanösvény, vízi hajómalom, Dunaparti vásár, tűztorony, nagyon kellemes családi kikapcsolódás volt.
2014. június 6.gyerekekkel járt itt 55A családunkkal tértünk be, farkaséhesen. Gyors kiszolgálás, HATALMAS adagok, a maradékot becsomagoltattuk. A halászlé, a haltál nagyon különleges volt. Az étterem belsőrésze a 30-as évek reklámaival, fotóival, hangulatával, nem poros boroskancsókkal van dekorálva. De a lényeg, hogy jót ettünk, ittunk, beszélgettünk. Nem volt olcsó, de finom volt, visszamegyünk máskor is.