2024. január 17.családjával járt itt 15 Sajnos már második alkalommal kell csalódottan távoznunk! Mindkét alkalommal kuponnal érkeztünk. Az első alkalommal lefoglaltuk a szállást,mivel étel érzékeny is volt közöttünk kérték mindenképpen jelezzük emailben hogy feltudjanak rá készülni.
Oda érkezésünk napján újra szóltunk hogy akkor a megbeszéltek szerint elküldtük hogy 1 fő glutén mentes étkezés és szeretnénk szólni most is hogy ez nagyon fontos (aki érzékeny nagyon jól tudja mennyire). Persze minden rendben lesz nincs miért aggódnunk. Majd közölték nincs az árban a köntös,illetve a szauna sem. A kiküldött emailben az szerepelt hogy minden benne van,amit természetesen meg is mutattunk. Amire a válasz az volt hogy akkor rossz emailt küldtek el sajnos,de akkor itt van a köntös (majdhogynem hozzánk vágva)! Jó nagy levegő ,biztos rossz napja van szegénynek na meg tévedni emberi dolog! Elérkezett a vacsora ,természetesen nem tudtak rólla hogy glutén mentes étkezésre lenne szükség! Végül egy kőkemény sületlen kacsacomb jutott . Másnap reggel ,újra ugyanez a procedúra mert más a reggeliztető személyzet,újra elmondani és kérni. . . Már az ember elég kellemetlenül érzi magát amiért mindig szólni kell. Gondoltuk semmi baj adunk még egy esélyt ennek a helynek. Következő utazásunk 2 hónappal később történt,ott már tudtuk: köntös illetve szauna térítés ellenében,illetve mentes étkezés talán megoldható. Vásároltunk szaunajegyet, ha már lúd legyen kövér. Este 6 kor gondoltam na akkor eljött a szaunázás ideje. . hát majdnem. . a szaunában 55 fok volt,nem hogy átsem melegszik az ember megsem izzad. Szóltam a kishölgynek hogy ugyan már mi történt mert ez nem épp egy szaunázási hőfok,és ha lenne kedves vizet hozni vagy adni egy dézsa vizet. Sajnos csak ők locsolhatják vízzel és a vendég nem ,de ők sem sokat. :( :( :(
Hát jó. . . Másnap 11 órakkor gondoltam megpróbálom újra ezt a szaunázást most tuti jó lesz. . . Nos 40 fok volt! Kimentem újra szólni hogy ez a 40 fok ez mégis micsoda és fog ez változni vagy mire számíthat az ember lánya? ? ? Sajnos nehezen melegedik és maximum 60 -65 fokos lehet a finn szauna. Következő lépéseim a recepció felé vettem,ahol egy bajszos öreg Úr volt a pult mögött. Elmondtam neki a véleményem: hogy ha már kifizettem 5 ezer ft ot külön a , akkor mondjuk lehetne mégis olyan a hőmérséklet amilyennek kellenne lennie? ! ? A válasz a következő volt:Ő ezzel nem tud mit tenni,sajnálja (amivel tele a padlás). És írjak az igazgató Úrnak egy panasz levelet :)
Nem nem szeretnék írni,mert nem vagyok kíváncsi az elnézését kérem című levélre és ezzel le van tudva az egész! Hanem talán megoldást kellenne keresni! Az egyetlen pozitívum amit tudnék mondani az a takarító személyzet ,illetve a reggeliztető szőke hölgy valamint a gyógyvíz!