2024. december 29.egyedül járt itt 15 Az ajánlat szerint reggeli pezsgös, mivel 25én mentem, nem reggeliztem. A szoba a 3. szinten volt, a házban nincs lift. A szobában nem volt meleg viz, a TV nem müködött. A program szerint lett volna, pingpong verseny - nem volt érdeklödö - igy egy urral játszottam. A tábortüzröl késve véletlenül értesültem.
Nem tudtam, hogy fürdököpenyt nem kapunk ill. fizetni kell érte. Egy wellness hotelban ez nálunk természetes hogy adnak. Karácsonyi esten disco zene volt, ami nem csak nekem nem tetszett! ! ! 26-án szintén nem volt a reggelinél pezsgö! Igy kiköveteltem, hogy a vacsorához kapjak, erre a pincér azt mondta, hogy kérni kellett volna a reggelinél? ? ? ? Honnan tudná a vendég? A reggelinél nem volt a kávéhoz sütemény ? és nem volt gyümölcs sem, mivel náluk ez nem szokásos! ! ! ! ! ! Be irtam a vendégkönyvbe is, de kérdéses, hogy valaki is el fogja olvasni. Megirtam, hogy még egyszer nem megyek oda, és nem is ajánlom senkinek. Egy dolog volt pozitiv - a vacsora mind a két nap jo volt. Ezen kivül egyedül a Sauna folt elfogadhato! ! !
2016. január 9.a párjával járt itt 55 Nagyon meg voltunk elégedve a programmokkal, nagyon praktikus az alaguti közlekedés a termál fürdöbe. Mi évek óta ott töltöttük a szilvesztert csak egy másik hotelben. Egyetlen dolog lenne amin jó lenne változtatni:
Mi nem vagyunk nagy étküek és jó lenne ha reggeli és ca. 15 óra körül lehetne vacsora helyett enni.
A késö esti étkezés egyáltalán nem egészséges, mi ügyelünk az egészséges étkezésre. Természetesen szilveszter esti gála este kivételével. A 2016 évi szilvesztert is ott kivánjuk ünnepelni.