2015. október 28., csoporttal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Meglepően ízletesen főznek, a kiszolgálás gyors, az adagok bőségesek. Választék van bőven a menüben. 15 főre 15 eft-ot (! ! ! ) fizettünk, italfogyasztással együtt. A desszertet ajándékba kaptuk a "visszatérő vendég a jó vendég" elv szerint. Kicsivel ebédidő után tudtunk odaérni, így akár hiszi bárki, akár nem, kereken 1 óra telt el a rendelés és a számla kiegyenlítése között.
Nagyon igyekeznek a vendégek igényeit maximálisan kielégíteni. Én nem jártam a mosdójukban, társaságunk nőtagja szerint a hely egyetlen hiányossága ott "mutatkozik meg. "
2015. június 15.családjával járt itt 35 2015. 06. 14: Dél-Amerikai vendégemet vittem el városnézésre Székesfehérvárra. Hallott a dobos tortánkról,szerette volna megkóstolni. A Vörösmarty cukrászdában 8 féle süteményt - többek között az említett tortát - rendeltük. Miközben vártunk, a pincér hölgy egy kis falat híján egész szelet dobostortát vitt vissza mellettünk.
. . Sok jót nem remélve néztünk egymásra a harmadik magyar vendégemmel. . . A süteményeik a zserbó és a gesztenyepüré ízét kivéve kritikán aluliak voltak. Számomra MŰSÜTEMÉNYEK, főleg a 35 oC-os melegben nem eléggé hűtve tárolás eredményeképpen a vajkrémek szinte szétfolytak. A kekszgolyó nem látott rumot, a (bocs) maradékok összegyúrásának eredményeként még mentolos ízt és mandulaforgács maradványokat is felfedeztünk. Egyszóval NAGY csalódás volt! Még szerencse, hogy a külföldi vendég nem ismerte az igazi ízeket. A saját otthoni Rákóczi túrósomat bátran fel merném náluk szolgálni! Három gyerekre sütök 30 éve hobbiból, mindegyik sütim különb ízű! Sajnálom az ötjegyű szám felét, amit náluk hagytam. Na meg a kedves vendégemet, mert nem az igazit kapta!