2024. január 18.családjával járt itt 55 Nagyon jó , állatbarát hely. Teljesen osztrák színvonal, rendkívül jó alacarte ételek és a menü is ízletes. A reggeli bőséges, a szoba modern és tiszta, a személyzet barátságos előzékenyen. Karácsony előtt voltunk, Ausztriára hajazó , igényes ünnepi dekoració . Jól megközelíthető, de kevésbé szép környezetben van, egy benzinkút és egy Penny között.
Mi kiválóan éreztük magunkat, 2 éjszakát töltöttünk itt. A környék tele van csodálatos kiránduló hellyel, látványossággal.
2019. október 28.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már a bejárat is "hátsó", ha nem gyalog megyünk. . . ami manapság ritkaság. . . Rajtunk kívûl senki nem volt . . . azért ez már elmond vmit. . . A halaszlé karácsonyi volt, mármint tavaly karácsonyi! Mellékízzel, büdi szaggal. Direkt forralva( nem forrón) hozták! Komolyan rosszul lettem, de szò szerint!
A palacsinta, über sós volt, nyilván elfedni az ízeket. 3 dl bort kértünk, állítólag Szt István Korona volt, de ihatatlan, otthagytuk. Az egész 20Ft-ot sem ért, de 18 ezret kellett otthagynunk
Ha nem kényszerítnek, tobbet nem megyünk
2019. október 28.gyerekekkel járt itt 25Rozoga asztalok, rozoga székek, szūkös lehetōségek. Nem akadály mentesített! Bíztató , h nem terlyedelmes az étlap! Mutatós, de ócska, kis adag ételek, Elszabadult árak, 3500 alatt nncs semmi! Amit azonba ezért az összegert kihoznak az egy nagy semmi! ! 4-en 32 e Ft-ot fizettünk, alkoholt nem ittunk, és nulla gasztronomiai élmenyt éltünk meg! Messzire el fogjuk kerülni
2019. június 30.a párjával járt itt 15 Kedves ismerősöm ajánlotta a helyet, ezért szép reményekkel tértünk be. Kinézetre a hely teljesen rendben van, a kiszolgálás udvarias. . . Az étlap nem volt túl ömlengő, ez tetszett. Az előttünk rendelők ételei gusztusosnak tűntek. Én egy fokhagymalevest, és bécsi szeletet, családunk másik tagja, egy gyümilevest és cigánypecsenyét rendelt , mind a ketten egy-egy salátát.
A végén egy fagyikehellyel. Ásvanyvizet és limonádét ittunk. Két decis naturakvát hozott a pincér, egy szóval sem ajánlotta fel, h van literes szódAvíz is! Azt a szomszéd asztal rendelésénől láttam meg, u h nem ittuk tovább a méregdrága kétdecis vizet, ami ilyen melegben édes kevés. . . megérkeztek az ételek, az enyém egy pengevékonyságú, cipőtalp keménységű panír-csoda volt, kb egy kg héjjas krumli körettel, a páromé pedig fokhagymamentes csirkemell”cigánypecsenye, káposzta salival és barnamártással! Ilyet még nem láttunk, ill. Nem ettunk! ! Uh elcsomagoltattuk majd itthon megnéztem: a rántotthúst és a szószos húst, a krumplit, mint vmi moslékotbenyomkodták egy dobozba, az ubisalit és a kápisalit pedig együtt a másikba! Uh moslékot hoztunk haza 12 e Ft-ért! Még át is akartak vágni, de visszamentem!
2019. június 30.családjával járt itt 55 Nagyon kedves, hangulatos hely! Kitűnő ételeket ettünk! Egyikünk brassóit, és gyümolcslevest, másikunk zóna halászlevet és rántott harcsát. Az ebéd végén egy adag szuper palacsintát, ami persze két darabból állt. Minden friss, házijellegű és kiváló volt! A felszolgáló fiatalember, udvarias, készséges, és közvetlen, de mégsem volt tolakodó, inkább nagyon tisztelettudó .
Az adagok nagysasága miatt a főételből elcsomagoltattunk, korrekt, hőszigetelt dobozba csomagoltak. Biztos visszamegyünk, ha újból arra járunk
2019. április 27.családjával járt itt 25 Egy lakótelep közepén, egy kis bunker. Belűlről a "pesti" style-hoz akar hasonlítani. Fedett terasz is funkcionál, de a korláthoz közel eső , szélső asztalok a tűző nap miatt használhatatlanok. A nagy forgalom ellenére nem ruháznak be egy árnyékolóra. . . pedig 3 db 2 személyes asztalt nyernének. Ezek most csak dìszelegnek, kihasználatlanul.
. . Húsvét Vasárnapján is üzemelt. Gondoltuk, h ennek tiszteletére halat eszünk. Hát . . . tévedés volt. A Férjem, "Haltálat" rendelt. . mind ez ( 1 személyes tál ), magyarul nem tál, hanem sima főétel. . írd és mond : 3950 ft! Ebben egy bőros haldarab, egy rákfarok, és meg vmi "izé" volt ! Darabolt zoldséggel. . . En, egy rántott harcsát rendeltem, ( másképp van elnevezve )friss salátával. Ez sem saláta volt, hanem ez is darabolt zöldség, akkorára abriktolt paradicsommal, h Cicciolina sem tudta volna bekapni
A non plusz ultra a kovetkező: a darabolt zöldséget, síma , natúr, kb. fél liter tejföllel öntötték le az én ételemnél! ( rántott hal mellé) Ugye ezt előre nem tudhattam , ezért még tartárt is kértem, mivel a pincér tájékoztatása szerint az nem járt , a rántott halhoz. Ehetetlen ,ecetes kulimászt hoztak helyette Gusztustalan volt az egész! viszont 15 e ft-ot fizettünk
Nem tudom, h kinek mi, a gasztronómiai élmény,
2018. szeptember 26.családjával járt itt 45 Hetfoi napon jartam itt, csaladommal. Meglepetesemre , az etterem ,majdnem dugig volt. Nyilvan ez annak is koszonheto, h deli menu is van. Mi a' la cartot valasztottunk. A leves kivalo volt. ( Tyukhus leves gazdagon) Az altalam rendelt borju-becsi, ragos, rostos husbol keszult, , es szikkadtra sikerult. . . Ar - ertek aranyaban kisse draga.
Az etelek gyorsan keszultek, a felszolgalok, nagyon figyelmesek. Osszessegeben jol ereztuk magunkat, a minosegen van mit csiszolni. . . .
2018. szeptember 2.családjával járt itt 55 Nagyon jó választás volt, interneten, a szállás. hu-n találtuk, elképesztő színvonal, ausztriai helyeket meghazudtolva! 🤭Viszonylag kis terület, de abszolúte szervezett, minden “ kézre” esik. Mindenre gondoltak a kialakításakor, felszerelt, tökéletes konyha, tiszta fürdők, és WC-k. Nagyon intelligens tulaj, ez mindenen látszik!
Bár mi lakókocsival voltunk, ami full extrás, mégis örültünk a felszereltsegnek💕Minden karnyújtásnyira van, mégis élhető, és nem logtunk egymás szájába. . . Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük az elmenyt🤗
2018. szeptember 2.családjával járt itt 55 Nem itt szalltunk meg, lakokocsis kempingben voltunk,az Ady utca 12-ben, de ide tertunk be vacsorazni. ( marmint a Taltosba)Kivalo volt a hagymaleves! Hal' Istennek nem cipoban, hanem csak ugy, utana persze pisztrangot ettunk, ami kicsit olajos, de megis kivalo, prima ubi salival. Jo elmeny, elegedettek voltunk.
Sokat dicserte azonban a neten mindenki a Safrany Halfustoldet, a Szalajka volgyben a Park utcaban. . Itt szeretnem megjegyezni, h , sajnos ezt nem talaltam az "Ittjartamon" ezert gyorsan leirom a velemenyemet. Latom, h minden portalon 5 csillagos , de szerintem egy remalom, annyira amator, h az mar banto. A halat nyersenfustolik, ami normalis, de sajna szakertelem hijjan. Ezert a bore badog, a husa folyos. . . , egesz egyszeruen undorito. Az, h draga az , nem lenne baj, de h meg ocska is . . . A tulajok, v alkalmazottak szoc real munkasruhaban surgolodnek, h szaktudasuk hiteles legyen. . . Szemfenyvesztes! ! ! ! Ilyen kakit eletemben nem ettem! ( itthon az orosz szomszedom, a kis kezi fustolojeben isteni halakat szokott kesziteni)
A magyar ember csak parszor eszik egy evben halat, foleg nem tobb felet. . . nincs osszehasonlitasi alapja. . Es beletorodik, h igen , ennek ilyennek kell lennie. . . Ha porkoltrol lenne szo, rogton mindenki tudna, h ez nem minoseg. Csak egy pelda: Hollandiaban minden sarkon lakokocsibol aruljak a kivaloan elkeszitett, kivalo minosegu frissen fogott halat, . . . . . negyed ennyiert.
2018. szeptember 2.családjával járt itt 55 Nagyon kellemes meglepetes! Nagyon jo es udvarias kiszolgalas! Pont delben ertunk oda, de mar 4 asztalnal ultek ! Minden rendben volt, pisztrangot rendeltem, Szilvasvaradhoz illoen, de mar negyedik napja ezt probalgattuk. Az ar fix volt , nem dekara adtak a halat. Korettel egyutt 2700 ft-ba kerult, ( egesz halrol beszelunk) kivalo volt, a bore is eheto, nem tocsogott az olajban.
A bor es az uborkasalata is kifogastalan. A vegen a szamlabol levontak 10 szazalekot, amit a kemping miatt kaptunk. A szamla kifogastalan, nyomtatott, tetelesen , felsorolva az osszes elfogyasztott etel neve, es ara, nem csak az, h " gyujto, gyujto, gyujto. . . . . " kempingben ajanlotta a tulajdonos . A kempingrol csak szuperlativuszokban tudok irni, mi lakokocsival voltunk,mint mindig, de ez volt a csucs az eddigi szallashelyeink kozul! , jo otlet volt. . Ha legkozelebb megyunk, ide biztosan beterunk👍Ausztriaban sem voltunk ilyen prima helyen! ! ! ! 💕Full szerviz👍