2014. január 4. járt itt 55 A szegedi rohanó életben mindig jól jön a Tündérkonyha. Árait, ételkínálatát és a kiszolgálást tekintve összességében mondhatom, ha nincs időnk főzni,és nem engedhetjük meg magunknak a rendes éttermi árakat, ebédelésre a legoptimálisabb hely Szegeden a Tündérkonyha!
Senkit ne ijesszen meg az ajtóig tartó sor, ez a Tündérkonyha népszerűségéből adódik, de viszonylag gyorsan halad! Az ételadag akár két evésre is elegendő lehet, jó, hogy erre a tulajok is gondoltak és van elcsomagolási lehetőség. Csak ajánlani tudom!
2014. január 4. járt itt 55 Havonta megfordulok Gyulán. Már szinte hagyománnyá vált, hogy minden gyulai látogatásom során betérek a Hamburger Bárba. A héten is voltam, a mostani nagy kedvencem a Retro Burger lett, mely igazi hagyományos ízekkel gazdagított, ínycsiklandozó újdonság. A hely maga tiszta, modern és hangulatos. A kiszolgáló személyzet kedves, segítőkész és megértő.
Mindezek is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egyszer sem volt még úgy, mikor én bementem, hogy ne legyen teli a bár.