2019. március 18.a párjával járt itt 25 Mélységes felháborodásomat közöltem távozáskor a recepción és a panaszkönyvet kértem! ! ! A hölgy mondta, hogy akkor inkább szól az igazgató helyettesnek mondjam el a problémámat neki. Nem láttam értelmét, mert biztos, hogy soha többet nem teszem be ebbe a szállodába a lábam és a többi utazni akaró ember ettől nem lesz tájékozottabb!
! :( Az oldalakon írtam kommentet, amit a legrövidebb időn belül törültek is! ! :(
A wellness részleg szinte használhatatlan az agyon fertőtlenített víz miatt, ami csípte a szemünket és a bőrünket és egyfolytában prüszköltünk! ! ! :( A gőzfürdőt végig nem lehetett használni, mivel állítólag a szerelőt várták, 1 szauna törülközőre fél órát vártam! ! ! Az étkezés volt az, ami vitte a pálmát, persze negatív értelemben. 3 reggelire, ugyanaz a választék, sőt volt amelyik tényleg az előző napokból volt! ! 3 reggelire fasírt pl. ! ! :D A vacsora kínálata is szegényes volt és még nem is finom! ! Havonta utazok szállodákba, de még ilyen étkezésekben nem volt részem szerencsére. felháborító! ! !