2018. október 27.családjával járt itt 55Kedvencünk a hely. Szinte minden igényt kiszolgál: úszás, pihenés, étkezés, alvás. . . Ápolt, nagyon jól megtervezett épület. Szuper gépészet: minden élményelem tökéletesen működik. Vizes játszótér, pancsoló külön a gyerekeknek. Finom ételek (a lazac grillezett zöldségekkel felülmúlhatatlan). A szauna csendes, pihentető. Családbarát, kényelmes hely. Csak nagyon drága. . .
2018. október 27.családjával járt itt 55 A nyár legmelegebb pillanatait töltöttük itt. A víz hihetetlenül meleg volt, már-már termál langyosságú. Tökéletes! Gyönyörű a fű, nyírt, élénkzöld. A vendéglői rész nagyon ápolt, árnyas, szép burkolatokkal. Sokféle sportot meg lehet próbálni, a legsikeresebb az óriási matrac, amire ráugorva magasba repíthetjük társunkat.
A felrepülők nemritkán kaptak tapsot a vízben úszkálóktól. :) Rendkívül örültem a park szelektív hulladékgyűjtésre irányuló szolgáltatásainak.
2018. október 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokadik házassági évfordulónkat ünnepeltük itt. Kényelem, stílus és csend jellemzi a hotelt. Mi a díszes főlépcsőn jutottunk fel a szobánkba, melyhez még erkély is tartozott. Nagyon modern fürdőszoba, ízlésesen berendezett szoba és sok tároló várt bennünket.
Mi általában hidegnek érezzük a szálláshelyeket, itt ezzel nem volt gondunk, nagyon kellemes hőmérséklet, otthonosság vett körül mindenhol. Visszatérünk még!
Érdekes
2017. október 29.a párjával járt itt 45Szeles, hűvös napon a Hortobágy zordabb arcát ismerhettük meg. Így még nagyobb tisztelettel néztük a pásztorok nehéz életét bemutató kiállítást. Szép összefoglaló, aprólékos bemutatás, értékes információk. A kiállítás képeire ráférne egy kis csere, sok közöttük az ismétlés. A videók sem változtak korábbi látogatásunk óta. Egyébként azonban tanulságos és megható program.
2017. október 29.a párjával járt itt 55 Nagyon kedves csapat fogadott bennünket, köszöntek, kísérték lépteinket, nem tolakodóan, de figyelmesen. Így nem kellett figyelnünk az útvonalra. A csillagos ég kiállítás épp így halottak napja előtt megkapó volt, ötletes átvezetésekkel a termek közt. Érinthető, tapintható, interaktív állomások bizonyára a gyerekeket is lekötik.
A Munkácsy-trilógia megvilágítása tökéletesebb, mint Budapesten, így élvezhetőbb.
2017. október 29.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
4 napot töltöttünk el itt. Impozáns épület fogadott minket, pazar esti fényekkel. A belsőépítészek, lakberendezők próbálták a névhez illően mindenben az arny díszítést használni, ami itt-ott kissé színvonaltalanra sikeredett. A szobák tágasak, kellően berendezettek.
A fűtés nagyon finom meleg volt, aminek külön örültünk, mert van már kellemetlen tapasztalatunk más szállodával kapcsolatban. Az itt töltött időnk során a szakács kellően kitett magáért, egyre finomabb ételeket kaptunk. Talán a sütemények kapcsán jegyeznénk meg, hogy túl édesek voltak, de ez nyilván ízlés kérdése. Egyetlen negatívum: a mosdó csaptelepe rendkívül csúnya, kopott, kimart volt, cseréje régen esedékes lett volna.
2017. május 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Lenyűgöző látvány és friss levegő várja itt a hegyek szerelmeseit. Bátran hozhatjuk a család apróságait is, mert segítőkész személyzet, gyermekbarát környezet segíti a tökéletes pihenést. Nekünk nagyon ízlett a vacsora, az étkezőből nyíló panoráma pedig külön fokozta az élményt. Szobánk tiszta és tágas, a netszolgáltatás tökéletes volt. Bárkinek szívesen ajánlom a szállodát!
2017. január 31.a párjával járt itt 45 Csikorgó hidegben érkeztünk. Sajnos a szobában is dermesztő hideg fogadott bennünket. Kérésünkre a légkondi fűtő fokozatát ajánlották fel, ami enyhítette a kellemetlenséget, de zajával zavarta az éjszakai nyugalmat. Másnap viszont új szobát kaptunk, meleget. Ez egy négyszemélyes apartman volt, fantasztikus kényelemmel és méretekkel.
Az egész hotelt tágasság jellemezte, ajánlom tehát gyerekkel utazó családoknak is! A hotel alatti garázs pedig szuper kényelmes, különösen a téli időszakban.
2016. október 10.családjával járt itt 55Hihetetlenül jó! Kétszer is visszatértünk, de még ismételnünk kell, mert így sem jutott mindenre idő. Azt hallottuk a személyzettől, (akik mindenben segítőkészek voltak), hogy még télen is sokan látogatják a helyet. A bob tényleg az általunk ismert legjobb, pedig erős igénybevételnek volt kitéve :) Az átcsúszás szenzációs, nagyon látványos és kényelmes! És mindenképp vigyetek vagy béreljetek kamerát!
Érdekes
2016. október 5., csoporttal járt itt 45 Osztálykirándulás kapcsán vetődtem el ide. Nagyszerű élmény, igazi felszabadító móka! Praktikus öltözőszekrények, karon hordható beléptető, ez ma már alap. Megfelelő méretű élménymedencék kint és bent, és ami hab a tortán: 25 és 50 m-es úszómedence! Az árak kedvezőek.
Talán a zuhanyzók területén lenne még mit javítani: valamiképp nem tudták a leggyakoribb takarítás mellett sem eltűntetni az óriási tócsákat, amiben gázolni azért nem jó élmény.