Érdekes
2018. július 5.gyerekekkel járt itt 45 Többet vártam a helytől, bár akiktől hallottam róla, pár éve voltak itt. . . Szombaton és vasárnap is fürödtünk, de nem volt nagy tömeg egyik nap sem, bár jó idő volt. Elfértünk, a csúszdáknál és a büfében/étteremben sem kellett többet sorban állni az átlagosnál. Az étel-ital kínálat a szokásos volt, a szokásos strandos árképzéssel.
Sokat kell gyalogolni a medencék között, a csúszós kövön. A csúszdák aljától elég messze van a teteje, ott is sokat kell menni. Nekem a barlangfürdő rész nem volt túl bizalomgerjesztő. Bár sehol nem láttam kifejezetten nagy koszt, azért a félhomályban a langyos vízben bármi lehetett. Az elhagyott koktélos poharak a medence szélén kiábrándítóak, bár ez nem csak a személyzet hibája. Az egész helynek olyan hangulata van, mintha senki nem törődne vele,csak a minimum elvárhatót nyújtja: fenti részen derékig érő gaz, 16 órakor bezárt a kinti büfé, a benti emeleti bár ki se nyitott szerintem ezen a nyáron. A csúszdák közül se működött mind - hétvégén (! ). Egy kicsit szomorú így látni ezt a komplexumot. Hamár így belerondították a tájba, legalább legyen csillivilli.
2018. július 5.gyerekekkel járt itt 55 Az étkezéseinket nagyrészt itt oldottuk meg. Az ételek gusztusosan vannak feltálalva és finomak is, bár az én ízlésemnek kicsit száraz volt a pizza. A "somlói" és a palacsinta kiváló! Az adag is bőven elég. A kiszolgálás gyors, segítőkészek. A belső rész szép, rendezett, kellemes.
Kintre azért nem ártana valami árnyékoló, mert odatűz a nap és nagyon meleg lesz hamar.
2018. július 5.gyerekekkel járt itt 55 Két éjszakára mentünk, a célunk a demjéni fürdő volt. A szállás ehhez (is) tökéletes helyen van. A szoba szép, tiszta volt, a fürdőszoba szintén. A közös konyha/társalgó jól felszerelt, modern, tiszta. A gyerekeknek kis játszó van, a felnőtteknek tűzrakó. A személyzet készséges, kedves, rugalmas.
A vendégház éttermében minden étkezés megoldható, és érdemes is kipróbálni, jól főznek.
2018. június 25.gyerekekkel járt itt 45 Hangulatos hely. Az étel jó ízű, gusztusos, de nem túl nagy adag, árához viszonyítva sem. A saját almalé és a borok nagyon finomak. A műanyag székek egy kicsit hidegek, nem túl jó ülni rajtuk ezért. A kiszolgálás viszonylag gyors, udvarias, nem volt gond vele. Mondjuk letörölhetnék néha az asztalokat és a székeket.
Tetszett a nagy kivetítő, bár igazából a meccs nem volt élvezhető, ha nézni akartam volna, mert hallani nem lehetett a hátsó asztalaoktól.
2018. május 7.gyerekekkel járt itt 55Drága, de néha megéri. Legutóbb sor se volt! De ha tele van a fürdő, akkor is még épp elviselhető a zsúfoltság. A gyerekeknek maga a paradicsom. Nem szoktunk egész napra menni, mert az étterem nagyon drága, pláne, hogy a belépő se olcsó! Annak éri meg, aki szeret csúszdázni, jacuzziban ülni és kipróbálni a sokféle szaunát. Mert úszni olcsóbban is lehet máshol.
Érdekes
2018. május 7.gyerekekkel járt itt 45Nagyon szeretjük ezt a strandot. Kicsi, nincs semmi extra, épp ezért elfogadható áru,és nincsenek sokan. Kiváló arra, hogy a nagy melegben pancsoljunk a gyerekkel vagy ússzunk egyet. A lángos finom, van fagyi és palacsinta, úszógumi és játszótér. Akad szabad hely a füvön vagy a padokon, és van árnyék, ami különösen fontos. Közel a busz és a vonatállomás.
2018. május 7.gyerekekkel járt itt 55Végre egy hely, ahol nem 2 féle süti és 1 féle fagyi közül választhat az, aki mentesen étkezik! És nem is észvesztően drága. Vannak hagyományos sütik is persze. Finom volt minden, amit kóstoltam! Kicsit kicsi a helyiség, zsúfolt. Kedvesek az eladók, hamar kiszolgálnak, de sokan vannak a vendégek, várni kell, hogy kiszolgáljanak, de addig el lehet dönteni, mit kérünk. Mindig betérünk, ha Vácon járunk.
2018. május 7.gyerekekkel járt itt 55Gyönyörű, minden évszakban! Tetszenek a kiállítások, a melegház. Nagyot lehet sétálni, közben kiereszteni a gőzt, gyönyörködni a virágokban, hatalmas fákban. Az állatvilág is figyelemre méltó! Busszal vagy vonattal is megközelíthető. Bármikor jó program, akár gyerekkel is, bár a gyerekem nem nagyon szeret kirándulni, de itt ő is talált magának szórakozást.
2018. május 7.gyerekekkel járt itt 45 All inclusive ellátásnál nagyon kényelmes, hogy gyakorlatilag a szálloda területén bárhol, bármit, bármikor lehet enni, inni. Mivel a fürdéshez sem kell elhagyni a szállodát, annak, aki nem vágyik másra csak ejtőzni és enni, inni, ez szuper lehetőség. Kisgyerekkel pláne nagyon kényelmes,van animáció is.
Van játszótér, vizibicikli, a benti ősi bowlingpálya szuper, a biliárd és a csocsó is jó. A medence kellemes, tiszta. Egy a gond: a pókok! Az undorító volt a szoba plafonján. De adtak rovarirtó sprayt :-)
2018. május 7.családjával járt itt 45 Nagy hely, ezért egy kicsit menza jellegűek a termek és a kerthelyiség. Az ételek finomak, de egy kicsit egyforma ízűek. Nagy a választék,de hiányolom a cukormentes süteményeket! 1 féle - ehetetlen pudingos gyümölcskosárka - cukormentes édesség volt és gyümölcsből is a legcukrosabbak (szőlő, banán, dinnye) voltak csak.
Ezt nagyon sajnáltam, mert a hagyományos sütik jól néztek ki és legalább 10 féle desszert volt.