2017. augusztus 1.családjával járt itt 25 Többször jártam már az étteremben, ismerősöknek is ajánlottam, ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy külföldön élő és most haza látogató lányomat a még sosem látott párjával együtt ide invitáljam meg egy ebédre. A nagymamával és a feleségemmel együtt 5 főre foglaltunk asztalt ma 13:00 órára.
A levesekkel nem volt gond, bár még ettük amikor a felszolgàló jelezte, hogy a főétel elkészült. Mivel nem voltunk elég gyorsak, ki is hozta azokat, miközben még a levessel sem végeztünk. Én egy "hápogó tátogó" fantázianévű kacsa bőségtálat rendeltem, bár ne tettem volna. . . A kacsacomb száraz volt, de még ehető. A kacsamáj viszont kritikán alulira sikeredett, túlsütötték, de annyira, hogy még érezni is lehetett az égett szagot. Amikor előkerült a felszolgáló jeleztem neki a problémát, de még magyarázkodnom kellett, hogy miért csak most szólók, miért nem korábban. (amikor még meg sem kostoltamm? )
Mentségére legyen szólva felajánlotta, hogy hoz másikat, de ehhez már nem volt bizodalmam. A köretnek tálalt burgonya is hagyott kívánnivalót maga után, íztelen volt és túlsütött. Amúgy a bőségtál se tudom mitől bőségtál, símán még tudtam volna enni még egy adagot belőle. . . Egy ideig biztos nem megyek az étterem környékére se és nem ajánlom senkinek sem. . .