2017. augusztus 8.a párjával járt itt 55 Pár hónapja fedeztük fel ezt a helyet,azóta a kedvenc helyem lett. Rengeteg féle fagyi van(cukormentes is ) és isteni finomak. Sütemények is igazán különlegesek vannak,van miből választani,pl. (lisztmentes,cukormentes). A kiszolgálás korrekt,nagyon kedvesek a hölgyek. Jegeskávét,kávé különlegességeket kóstolhatunk meg.
Van belső beülős rész is ill. terasz is van,ahol helyet lehet foglalni. Annyi negatívum,hogy nagyon pici a fagyi adagja.
2017. augusztus 8.családjával járt itt 35 Véletlenül választottuk ezt a helyet. 7-en voltunk. A rendelés viszonylag gyorsan ment,a pincérek kicsit figyelmetlenek voltak. (Lemaradt evőeszköz majd lemaradt 1 rendelés). 3 fő kért halat,2-en ugyanezt még a 3. másfajtát és sajnos egyikük nem kapta meg,csak amikor már mindenkinek kihozták az ételét akkor vette észre a pincér,így Ő 15 percet még pluszba várhatott.
:( Összességében jó hely,bár kicsit drága ill. az adagok is elég kevesek. Az ételek minősége nem a legjobb sajnos.
2017. július 31.családjával járt itt 55ÁR-érték arányban kíváló. Az ételek nagyon ízletesek ill. nagy adagok,a kiszolgásás gyors. Az étlap sokrétű. Mindenki talál kedvére való finomságot. A pincérek udvariasak és kedvesek. Nekem szerencsére itt van a közelben,így bármikor át tudok szaladni ,ha finomat akarok enni. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Kedvenc helyeim közé tartozik. Itt MINDIG isteni finomat eszek! :)
2017. július 31.a párjával járt itt 15 2016. nyarára foglaltunk ide szállást a párommal. Még januárban lefoglaltuk és vissza is igazoltak. Meg is érkeztünk a foglalásunk szerinti napon,amikor a kedves recepciós hölgy közölte,hogy nincs is foglalásunk,mert igaz,hogy volt,de ők azt törölték és erről elfelejtette minket értesíteni. (1 hét időtartam).
Közölte,hogy az a szoba amire mi foglaltunk jelenleg másnak van kiadva,de van még más szabad szobájuk,csak nem azon az áron. Le hívta a főnök urat,aki felettébb bunkó módon közölte velünk ugyanezt ill. elmondta,hogy minden hotel teltházas ilyenkor és úgysem találunk máshol szállást. Az ígéret az volt,hogy ha a szabad szobát kivesszük 2 napra,akkor utána megkapjuk az eredetileg lefoglalt franciaágyas szobánkat. Ill. még "ingyen reggeli,ebéd, vacsorát "is ígért kárpótlásként. Mi kis naívak belementünk persze. És akkor jött a hidegzuhany. A szoba,amit kaptunk egy kis lyuk volt konkrétan 1 db egyszemélyes ággyal és egy harmonika ajtóval elválasztott wc-vel és egy mini zuhanytálcával. Ablak nem volt a "fürdőszobában" ill. a szobában is egy tetőtéri ablak volt,amit nem lehetett kinyitni. A wellnes részleget nem használhattuk,mert korlátozott nyitvatartása volt ill. a főnök úr folyamatosan ellenőrizgetett mindenkit,hogy épp mit csinál. A reggeli nem volt választékos,nagyon silány minőségű ill. kevés ideig vehető igénybe. Valahogy. amikor mi mentünk már sosem volt semmi. Az ebéd menüválasztásos volt,vacsorára akármit lehetett kérni,eredetileg azt az ár tartalmazta. Utólag kiderült mindent felszámoltak. Non stop recepció szolgálatot ígértek,de ez sajnos nem valósult meg. Este 7 óra környékén mentünk el a partra sétálni és 10 órakkor zárva volt a bejárat. Recepció sehol,csengőt hiába nyomtuk. Kb. fél óra csengetés,kiabálás után kijött a tulaj úr az erkélyére dohányozni és ő vett észre minket és így jutottunk be. (MÉG SZERENCSE). Felettébb "kedves" célozgatások közepette,hogy mit képzelünk mi 19 éves fejjel,hogy ilyenkor akarunk visszamenni. Ide pihenni jönnek az emberek. 2 nap után megkaptuk lényegében a foglalt szobát,ami 2 külön ágyat tartalmazott,de a tulaj úr kifejezetten megtiltotta,hogy összetoljuk. Sajnos ez a szoba sem felelt meg a fénykép alapján lefoglalt szobánkkal. A távozásunk napján jött még az igazi fekete leves,amikor a párom fizetett és dupla árat fizettünk a szállásért ill. az összes ételt,amit elfogyasztottunk a 6 éjszaka alatt szépen leszámláztak nekünk. Persze ilyenkor a főnök úr már nem volt sehol. Egyébként ,aki szereti,hogy ha MINDEN mozdulatát figyelik lépten nyomon és mindig megszólítsák,hogy épp mit csinál v mit csináljon és szereti ha jól átverik,akkor ANNAK BÁTRAN AJÁNLOM!
2017. július 31.a párjával járt itt 25 AZ étterem tiszta. A kiszolgálással sem volt semmi gond,figyelmesek voltak a pincérek. Sajnos az ételek már hagynak kivetni valót maguk után. Fetasajttal töltött pulykamellet kértem "friss salátával". Az adaggal nem is lett volna baj,de a pulyka nem volt rendesen átsütve. Borzalmas élmény az,amikor érzem,hogy a hús,még nyers,ehetetlen volt.
(2db)A saláta vastag szelet uborkát,pár óriás salátalevelet ill. paradicsomot tartalmazott. Vega tálat is rendeltünk,mely tartalmazott egy kis db készen süthető rántott sajtot,2 db kis camambert sajtot,rántott karfiolt ill. rántott gombát és fűszeres steak burgonyát. A burgonya annyira meg volt sütve,hogy a villát nem tudtam beleszúrni ill. egyáltalán nem volt meleg az étel. Az árak elég magasak az étteremben,de ezért gyenge minőségű ételeket kapunk. Sajnos egyáltalán nem laktunk jól,át is mentünk egy másik étterembe! :(
2017. július 31.a párjával járt itt 55 Az étterem kíváló. Az ételek isteni finomak,a pincérek nagyon figyelmesek mindenkivel. Csak ajánlani tudom. Az elmult években a kedvenc éttermem lett,olyannyira,hogy minden évben ellátogatunk a településre,hogy itt el fogyaszthassunk valami isteni finom ételt. Ide megéri betérni! ! ! Itt minőségi ételt kap az ember a pénzéért.
Ha adhatnék 6 csillagot adnék! Köszönöm Gomba Cafe Étterem&Pizzéria,hogy még van ilyen étterem! :))