2016. november 29.a párjával járt itt 55Ismét a Family vendégei voltunk Férjemmel!
Tiszta,kényelmes szobák bőséges és ízletes ételek,kedves és udvarias személyzet . .
nem csalódtunk most sem !
Gyógykezelésekre átjártunk a szomszédos hotelbe,így a gyógyvizes fürdőzésünk is kedvezményes volt!
Egy hátránya van a Familynek,hogy nem rendelkezik saját gyógyvizes medencékkel!
Ennek ellenére is csak ajánlani tudom mindenkinek !
2016. október 10.barátokkal járt itt 55 Én vagyok az első aki itt értékeli ezt a szuper fürdőt ! Megérdemli pedig a dicséretet másoktól is,ahogy megtapasztaltuk! A tiszta öltözök,zárható szekrényekkel jó benyomást keltettek már az elején! A fedett fürdőrész tágas és világos! Minden korosztály talál magának megfelelő medencét!
Van egy szabadtéri medence is,ez jó idő esetén igen nagy előny! A termál medencék sok változatos élmény résszel rendelkeznek,sorban mind működött is aminek nagyon örültünk! A víz kellemes volt és tiszta ottlétünkkor! A wellness kedvelők is találhatnak maguknak tetszés szerinti "gyógymódot"! Jól éreztük magunkat, ha tehetjük máskor is szívesen felkeressük ezt a szép fürdőt !
2016. október 7.családjával járt itt 45 A fővárosból hazafelé jövet tértünk be vacsorázni az Halász étterembe! Megnyerő és tiszta helynek találtuk,bár a megvilágítása kicsit sötét! Kész ételeket kértünk mert éhesek voltunk és időnk sem sok! Sajnos ez nem igazán jött össze . . a felszolgálás igen lassú volt! Kárpótolt bennünket azonban a finom és ízletes,valamint bőséges ellátás!
Mind az étel mind az ital árak aránylag elfogadhatónak mondhatók! Ha arra járunk szívesen betérünk ismét . .
2016. október 6.a párjával járt itt 55 Már többször is jártunk az uszodában! Felnőtt és gyerek úszómedencével egyaránt rendelkezik, melyek vízhőmérséklete igen kellemes! Az iskolás gyerekek részére még úszóoktatás is folyik! Nagy előnye az uszodának a közösen üzemeltetett gyógymedencék! Bár ezek vízhőmérséklete több figyelmet érdemelne, különösen nyáron!
Mióta a kinti rész is üzemel kedvenc helye lett a város és a környék lakosainak! Én is csak ajánlani tudom minden korosztálynak,minden évszakban !
2016. október 3.a párjával járt itt 55 A disznótoros hétvégén 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a hotelben ! Bár nagy iramban folyik az építkezés a személyzet csak dicséretet érdemel a lebonyolításban ! Finomak és ízletesek voltak a félpanziós ellátás mellett a toros ételek is ! Nagy előnye még a hotelnek a saját gyógyvize!
Bár a medencék hőmérsékletére és környékére nem igazán figyeltek oda ! Ezeket nem lehet az építkezés terhére felróni már ! Ennek ellenére kellemesen éreztük magunkat és nagy érdeklődéssel várjuk a megújult gyógyászati rész valamint az új medencék átadását! Szeretnénk még visszatérni ide . .
2016. szeptember 9.a párjával járt itt 55 Kellemes időben kellemes napokat töltöttünk itt! Bár a fedett fürdő tágas és két gyógyvizes medence is van sok sok élménnyel! Szeptember eddig gyönyörű idővel ajándékozott meg bennünket,igy szívesebben fürödtünk volna a szabadban! Úszómedence,gyerekmedence már van,egy gyógyvizes medencét nagyon hiányoltunk!
Reméljük ennek megépítésére is sor kerül majd ! A Kumánia hotelben volt a szálláshelyünk amely közvetlen átjárást biztosít a fürdőbe! Mi nem vettünk ugyan igénybe gyógykezeléseket de erre is van lehetőség amit nagyra értékeltünk! Valóban megérdemlik a " Három az egyben "megnevezést !
2016. szeptember 7.a párjával járt itt 55Már jártunk Kisújszállás városban! Most több napot szeretünk volna eltölteni itt!
A Hotel Kumánia lett a szállás helyünk három éjszakára!
Jól választottunk. . csak dicsérni tudjuk minden vonatkozásban!
Személyzet kedves,figyelmes a finom,választékos ételek a hotel tisztasága és a közvetlen átjárás a fürdőbe piros pontot érdemel !
Kellemes , pihentető napokat töltöttünk itt !
2016. augusztus 20.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vacsorázni tértünk be egy baráti házaspárral ebbe az étterembe ! Kellemes idő volt igy a kerthelyiségben foglaltunk helyet ! Élőzene szólt,bár azt a szemközti hotel zenekarától nem igazán lehetett hallani! Mindannyian frissensültet rendeltünk,amit izletesnek és finomnak találtunk a hozzárendelt körettel és salátával együtt !
Ezek árai még aránylag elfogadhatóak voltak de az italokat már drágának találtuk,igaz a híres Angyal Borászat termékét kóstolgattuk! Kellemes estét töltöttünk ott. .
2016. augusztus 18.a párjával járt itt 45Először voltunk a Barátság Szállodában! Kellemes,tiszta hotel kényelmes tágas szobákkal! Központi helyen,fürdő közelben helyezkedik el! Bár nagy előnyére szolgál,hogy fedett és a szabadban is található gyógymedence igy minden évszakban élvezhető! A svédasztalos reggeli választékos és bőséges,az ajándéknak szánt ebéd és a menüs vacsora kicsit egy hangú!
Összességében kellemes, pihentető napokat töltöttünk a szállodában!
Érdekes
2016. július 26.a párjával járt itt 45 Még először jártunk Bogácson! Gyógyvizéről sok jót hallottunk már! Szép modern fürdő sok medencével! Sajnos ennek az előnyét nem tudtuk élvezni mert a gyerekek épen úgy,talán még hosszabb ideig tartózkodtak egyfolytában a gyógymedencékben! Több fürdőn jártunk már,de mindenütt volt legalább egy medence kijelölve amit gyerekek nem használhattak !
Bár kellemes volt az idő ott jártunkkor,mégis hiányoltunk egy kifejezetten fedett,zárt gyógymedencét,amely rossz idő esetén is nagy előny!