2013. október 29.gyerekekkel járt itt 55Bátran állíthatom, hogy Budapest legjobb cukrászdájáról beszélünk, ahol senki nem tud melléfogni, hiszen minden süteménye kiváló. Igaz, olykor sokan vannak, várakozni kell, de ez a minőséget is garantálja. Jó helyen fekszik, nagyon kedves a személyzet. Minden családi szülinap alkalmával felkeressük!
2013. október 28.gyerekekkel járt itt 55 Egy hirtelen ötlettől vezérelve tértünk be kis családommal ebbe az étterembe és nem bántuk meg! Nagyon kedvesen fogadtak a pincérek, nagyon finomak az ételek. Az édességek, desszertek kissé drágák, de az ebéd, amit ettünk nagyon finom volt és megérte az árát. A kisfiam forró csokoládét kért, házi tejszínhabbal szolgálták fel, nagyon ízlett neki.
Az étterem a Városliget szélén fekszik, bármerre is néz az ember, gyönyörű a panoráma. Elhatároztuk, télen egy korcsolyázás után is betérünk!
2013. október 26.családjával járt itt 55 Nagyon helyes kis vendéglő, ahova néhány nappal ezelőtt véletlenül tértünk be. Az ételek finomak és ár-érték arányban is megfelelő. Pillanatok alatt kiszolgált bennünket a hölgy, nem kellett várnunk és nagyon kedves volt. Az étterem az út mellett található, könnyű a parkolás.
Külön tetszik, hogy egy csigalépcsőn feljutva az emeletre gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra.
2013. október 26.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jó helyen fekszik a szálloda, nemcsak autóval, de vonattal és könnyen és kényelmesen megközelíthető. Maga a szálloda épülete is kellemes benyomást keltett bennünk, a személyzet kedvesen fogadott minket. Természetközeli, hisz a tó mellett fekszik. Minden adott, hogy kisgyermekkel is kényelmesen pihenjen az ember. A panoráma csodás, a tisztaság kifogástalan, az ételek finomak.
2013. október 26., kollégákkal járt itt 55 Kollégákkal jártunk itt, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan a családomat is elhozom ebbe a földi paradicsomba. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a szállodáról. Csodás helyen fekszik, páratlan kilátással. A személyzet nagyon kedves és valóban szolgáltatnak. A wellness részleg fantasztikus, mindenki megtalálja a kedvére valót.
Tisztaság van bármerre néz az ember. Az étterem hangulatos és az ételek finomak, választékosak. Csak ajánlani tudom!
2013. október 17.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon kedves számomra ez a szálloda, többször jártunk már itt. Legutóbb már családapaként tértem vissza és nagy élmény volt,hogy kisfiam is mennyire élvezte az itt töltött napokat. A személyzet roppant kedves, segítőkész. Ez sokat számított nekünk, hisz kisgyerekkel utaztunk. Nagyon jó a wellness részleg.
Az étterem berendezése is nagyon tetszett, az ételek választéka és az adagok bőségesek, nagyon finomak. A szobák tiszták, tágasak.
2013. október 16.gyerekekkel járt itt 452012. októberében jártunk itt kis családommal. Nagyon tetszik, hogy a szálloda falán a Kincsem profilja található. Hangulatos a szálloda, a szobák egyszerűek. A tisztasággal volt némi problémánk, a szálloda wellness részlege megfelelő, bár mi kisgyerekkel voltunk és elég hideg volt lent. Az étterem is ár-érték arányban megfelelő.
2013. október 16.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon kellemes hely, központi fekvésű, közel esik a Városligethez, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A fogások finomak, ár érték arányban elfogadhatóak, a felszolgáló személyzet nagyon kedves. Van belső és külső vendéglátó egység, így jó időben akár a kinti teraszon is elfogyaszthatjuk az ebédet.
Bár a belvárosban található, itt nincs nagy forgalom, zavartalanul lehet beszélgetni, nincs zaj.
2013. október 16.családjával járt itt 55Gyakran járunk a Vértesbe és olyankor mindig "véletlenül" útba ejtjük A PUBLOT! Nagyon színvonalas hely, a pizza páratlan. . . . az étterem kialakítása is nagyon tetszik, a pizzasütő kemencétől elkezdve a dekoráción át, ráadásul van egy hátsó kiskert is. . . Bár még nem próbáltuk, de panzió is tartozik az étteremhez. Aki erre jár, ugorjon be egy pizzára, megéri!
2013. október 16.a párjával járt itt 55 Budapest egyik legszebb helyén fekszik. Operarajongóként gyakran járunk erre, olyankor mindig betérünk egy kávéra / süteményre, esetleg egy tál ételre a Callasba. Nagyon kedvesek, jó időben lehetőség van arra is, hogy a kinti asztaloknál, az Operaház melletti utcácskában üljünk le. Nagyon hangulatos, az ételek finomak.
Sok a külföldi vendég, de én mindenkinek bátran ajánlom, ha már ilyen színvonalas kávézónk/ éttermünk van!