bépé14
Országjáró - 17 városban járt márFelfedező - 45 helyen első értékelőNépszerű író - 51 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Fotói
18 fotó
Itt járt már

bépé14 adatlapja

128Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Kultúraéhes
Regisztráció2014.09.18
Utoljára itt2024.07.30

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. február 22.egyedül járt itt
Ha erre járok, nem tudok elmenni előtte, muszáj bemenni. Márpedig elég gyakran járok erre, hiszen itt található (néhány boltnyival arrébb) kedvenc idegen nyelvű könyvesboltom is. A cukrászdában pedig csábító a választék, kiváló a minőség - írtam ezt 2016-ban. A fentieket a mai látogatásom után is csak megerősítene tudom.
2024. március 24.a párjával járt itt
Egy év elteltével újra betértem a Bistróba, ezúttal a párommal, szombat kora délután. Örömünkre még viszonylag bőséges volt a választék. Mi egy ízletes sertés-ragu levesse, ill. egy isteni körte levessel kezdtük a késői ebédet. A folytatás is hibátlan volt: egy sajtos gnocchi, egy olaszos (sült paradicsomos) grillezett csirkemell és egy adag vegetáriánus golyó.
2019. március 5.egyedül járt itt
Ez egy klasszikus óbudai (sváb) vendéglő. A berendezéstől az étlapig mind arra utalnak, hogy egy hagyományos, klasszikus étteremben járunk. Én, sok év után, vasárnap ebédeltem újra náluk. Csontleves (kis adag, csészében) és rántott gomba petrezselymes burgonyával, tartárral volt a menüm. Az ételek minősége, a kiszolgálás teljesen rendben volt.