2013. november 4.a párjával járt itt 55 Párommal együt léptünk be a számunkra csodás világba a szálloda személyzete teljes odaadó körültekintő figyelmbe részesített bennünket. A szobák tisztasága elhelyezése csodálatos panorámát nyújtott a Balatonra a mi kis tengerünkre . Csodálatos wellness és szauna részleggel rendelkezik .
Saját kikötővel rendelkezik ,ahol vitorlást lehet bérelni hozzá értő kapitánnyal együtt. Az éttermi rész kitünő felszereltséggel ,figyelmes személyzettel felszolgálókkal nagyon kellemessé tette az étkezést , Öröm volt a svédaztal látványa. Itt jöttünk rá hogy a nyugalom szigete a kaland és a bőség szigete ahova még szeretnén visszatérni .
2013. október 5.a párjával járt itt 55Személyes véleményem szerint aki csendre nyugalomra pihenesre vagyik egy kis welneszel egybe kötve mindenkep probalja ki ezt a balatoni öszbe is ragyogo eteleikkel csabito szallodat szemelyzet segitökesz etterem resz csodalatos valasztekkal kivalo izekkel kapraztatja el az ide látogatokat röviden igy tudnam össze foglalni az itt töltöt csodalatos 4-napot ! ! ! ! ! !