2022. június 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Májusban érkeztünk a párommal,sok pozítiv véleményt hallotunk a hotelről,ezért is választottuk,a szálloda előre jelezte,hogy bővítés zajlik náluk,ezért nem minden wellnes szolgáltatás elérhető,kárpótlásul ebéddel kedveskednek a vendégeknek,kedves,udvarias fogadtatásban volt részünk,a szoba tiszta, nagyon rendben volt,kicsit szokatlan dizájn ,de nagyon szuper,nem találkoztunk még hasonlóval sem más hotelekben,ami viszont mindent vitt nálunk az a wellnes részleg,annak ellenére hogy nem minden volt elérhető,valami csodával találkoztunk, a nyugalom szigete költözött a szállodába,nagyon nagy tisztaság,tiszta víz mindenhol,relaxálni ennél jobbat el sem lehet képzelni,gyönyörü szabadtéri strand tiszta vizzel pálmákkal mindenütt,és mindenhol udvarias személyzettel, ilyen színvonallal nem találkoztunk még az országban,csak gratulálni tudunk a fantasztikus ötletekhez,ide tartozik a cukrászda,a cipőbolt,stb,amelyek emelik a szinvonalat,ami nem igazán tetszett,az ajándékba kapott ebéd ,aminek szinvonala,nem illik ebbe a csodába,pl.
előző napi palacsintát tálalni már egy büfében sem illik,száraz,kemény,amin az öntet sem segít,és következő napon ugyan azt az ételsort sem szokás adni,ha ez a kis bosszuság nem lett volna,ki merem jelenteni,ez lett volna az eddigi legjobb hotel élményünk,de bármikor szívesen visszatérnék.
2022. június 27.a párjával járt itt 45Májusban voltunk a párommal a hotelben,előre jelezték hogy építkezés ,bővítés,zajlik a szállodában,valóban látható volt hogy komoly beruházás zajlik,ennek ellenére a vendéglátó mindent megtett hogy a vendég minél kevesebbet érezzen a munkálatokból ,hozták a színvonalat ,fantasztikus ellátásban volt részünk,hibátlan reggeli,és különösen nagy válsztéku vacsora várta a vendégeket,kifogástalan hotel szoba,tisztaság,rend ,kellemes illat,szóval hibátlan,a wellnes részleg is nagyon rendben volt,le a kalappal a személyzet elött is ,kedvesek ,udvariasak,segítőkészek voltak.
reméljük máskor is eljutunk a szállodába,és már találkozhatunk a tetőn építet wellnws bővítéssel is