2018. október 31.a párjával járt itt 55 Nemrég a Belvárgyulai Fogadóban vacsoráztunk. Nagyon jó az elhelyezkedése, közvetlenül a főút mellett található. A kialakítása nagyon szép, igényes, tiszta, utóbbi a mellékhelyiségről is elmondható. A sütőtök krémleves valami fenséges volt, a húsleves "gazdagon" volt tálalva. Úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Kétszemélyes tálat kértünk, melyen a húsok egytől-egyig kellően puhára voltak átsütve, a fűszerezésük is nagyon ízletes volt. Nagyon finom, és nagy adag volt a vacsoránk, és az ár-értéket is megfelelőnek találtuk. A személyzet, kedves, udvarias volt. Ide mindenképp vissza fogunk térni és bárkinek merjük ajánlani a helyet, aki egy jót szeretne enni.
2017. június 9.a párjával járt itt 55 Egy hete a Balatongyöröki Karát Panzióban töltöttük a hosszú hétvégét. Érkezésünkkor udvariasan fogadtak, a recepción a Hölgy nagyon kedves volt, amit a Tulajdonosról is elmondhatok. Mindig volt egy jó szavuk, amikor elmentünk a recepciónál, érdeklődtek, hogy érezzük magunknak a Panzióban. A szoba kiváló, a fürdőszoba elég nagy volt.
Negatívumként a zuhanykabint említeném, ami egy kissé kicsi, de minden más kárpótolt ezért. A tisztasággal is maximálisan meg voltunk elégedve. A kilátás, a környezet gyönyörű, a teraszon ki lehet ülni kikapcsolódni. Erre a helyre mindenképp visszatérünk és ajánlom másoknak is, hogy látogassanak el a Karát Panzióba.
2017. június 9.a párjával járt itt 45 Nemrég a Balatonon jártunk és a Balatonberényi Panoráma Étteremben ebédeltünk meg. A kiszolgálás nagyon lassú volt, a hölgy, aki kiszolgált bennünket látszott, hogy kezdő, de nagyon kedves volt, és többször elnézést kért a lassúságért. Az ebéd finom volt, az adag kisebb volt, mint a többi helyen ahol megfordultunk.
A lassú kiszolgálástól eltekintve meg voltunk elégedve a Panoráma Étteremmel.
2017. június 9.a párjával járt itt 35 Nemrég Balatongyörökön jártunk Párommal és betértünk a Csókafészek Étterembe. Nagy reményeket támasztottunk a hellyel kapcsolatosan, alig vártuk, hogy a teraszon, gyönyörű helyen fogyasszuk el vacsoránkat. Érkezésünk után pár perccel a pincér megkérdezte, hogy sikerült-e választanunk az étlapról.
Párom választott én még nem, ezek után a pincér hosszú időre eltűnt, azon gondolkoztunk, hogy felállunk és nem fogyasztunk semmit. A "Sikerült választani? " kérdés elég furcsa hangsúllyal történt, a pincér modora hagyott némi kivetnivalót maga után. Az étellel nem volt problémánk, nagyon finom volt, itt ettem először japán panírral készült ételt, ami nagy kedvencem lett. Ha a kiszolgálás is olyan lett volna, mint a szakács munkája, akkor az értékelésünk kiváló lenne, így csak átlag értékelést kap.
2016. november 23.a párjával járt itt 55 Nemrég párommal a Mobaka étteremben jártunk. Először is nagyon megfogott a kellemes, szép környezet, az ízléses éttermi hangulat. A személyzet nagyon kedves, udvarias volt, az ebédet hamar kihozták, nem kellett sokat várni. Nagyon finomak voltak az ételek, és bőségesek. Akkora adagot kaptunk, hogy alig tudtuk elfogyasztani.
Az árakra sem volt panaszunk, nem drága az étterem, mindenkinek szívből ajánlom. A Mobakába egész biztos, hogy vissza fogunk térni.
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 45Nemrég nyaralásunkkor betértünk a Koczor Pincészetbe, azzal a szándékkal, hogy megebédelünk. Jól döntöttünk, mert nagyon finoman főznek. A hely nagyon szép helyen van, kint ebédeltünk és gyönyörködhettünk a gyönyörű tájban, és a Balatonban. Finom borokat kóstoltunk, a kiszolgálással is meg voltunk elégedve. Nagyon kellemes hely, másoknak is tudom ajánlani.
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 45Balatonfüreden többször nyaraltunk és két alkalommal a Halászkert Étteremben vacsoráztunk. A tapasztalat, hogy mindig sokan vannak, ehhez képest nem kellett sokáig várni az ételekre. A halászlé nagyon finom volt, a többi étel is ízletesen volt elkészítve. Az adag megfelelő volt. A pincérek barátságosak voltak.
2016. augusztus 16.a párjával járt itt 45 Párommal nemrég betértünk a Koloska Csárdába. A hely nagyon hangulatos, rögtön az erdő mellett, ami nyáron a nagy melegben kifejezetten kellemes. Belülről is hangulatos hely. Az ételek amiket fogyasztottak finomak voltak, amit viszonylag hamar fel is szolgáltak.
Főleg azoknak ajánlom a helyet, akik szeretnek kirándulni, mert a környék csodálatos helyein barangolva a megéhező kirándulóknak egy gyöngyszem lehet a Koloska Csárda.
2016. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Nemrég Balatonfüreden töltöttünk egy hetet párommal a Balaton Villában. Az elhelyezkedése nagyon jó, közel van a strandokhoz, a Tagore sétányhoz. Tiszta, rendezett udvara van, a teraszon kényelmesen ki lehet ülni, akár a reggelit elfogyasztva. A szobák szépek, az ágyak kényelmesek. A minikonyha jól felszerelt, mindent megtaláltunk, amire szükségünk volt.
A fürdőszobában ablak is van, ez mindenképp pozitív. Az előző szálláshelyekkel ellentétben törölközőt, folyékony szappant biztosítottak. A tulajdonosok nagyon kedvesek, barátságosak, készségesek. Ár/érték arányban teljesen reális, jövőre is szeretnénk ide jönni. Bátran merem ajánlani mindenkinek a helyet.
2016. június 10.a párjával járt itt 55Párommal nemrég a Muskátli Vendéglőben jártunk. Gyönyörű, rendezett kert, kellemes hangulat fogadott bennünket. A felszolgálók nagyon kedvesek, udvariasak voltak, az ételt viszonylag hamar kihozták. Nagyon finomak voltak az ételek, szépen tálalva, öröm volt elfogyasztani. Ide mindenképp visszatérünk, mert nagyon jól éreztük magunkat.