2024. október 30.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal érkeztünk a szállodába,kedves fogadtatást követően elfoglaltuk a szobánkat,gyönyörü tisztaság fogadott bennnket,ami az egész hotelre igaz volt,a félpanziós ellátás minden igényt kielégítő,nagy választék,házias ízek,udvarias ,gyors kiszolgálás kúltúrált környezetben,a közeli fürdő minden korosztály számára kielégítő,fürdőzére és pihenésre egyaránt,kiváló gyógyvíz segít a gyógyulásra vágyóknak,a fürdő területén is mindenhol tisztaság tapasztalható,összességében nagyon jól éreztük magunkat ,mindenkinek csak ajánlani tudjuk,visszatérünk.
2024. május 13.a párjával járt itt 55Április végén látogattunk a hotelbe párommal,kedves fogadtatást követően megkaptuk a szobát,amit a recepciós hölgy személyesen,kedvesen körbe mutatott,az egész szálloda nagyon impozáns,tiszta ,kulturált,a szoba is nagyon tetszett,,csodálatos zöldövezetre kilátással,szinvonalas wellness részleg,melegvizes látvány medencék kívül -belül minden ápolt és gondosan karbantartott,kiváló étkezési lehetőség,bőséges választék reggel és este is,a személyzet kifogástalan,udvarias gyors ellátást biztosít,az épületben található egy szőnyegmúzeum ami minden korosztály számára ad betekintést az épület és a szőnyegkészítés múltjáról,összeségében nagyon jól éreztük magunkat,szeretnénk visszatérni,és ajánljuk mindekinek,köszönjük.
2023. szeptember 22.a párjával járt itt 45Három éjszakát töltöttünk a szállodában,nagyon jó helyen található,közel a strand és a gyógyfürdő bejárat,a hotel kivülről semmit mondó, föleg a testvér Aurumhoz képest ,de a belső rész rendben van,eltekintve a sok helye foltos folyosói szönyegektől,ami a szobánkban is látható volt(104)apróbb hibák mint mozgő wc ülőke,mozgő törölköző tartó,erősen szakadt függöny,nem igazán egy négy csillagos hotelhez illő,az ellátás rendben volt,böséges reggeli,és vacsora kinálattal,ital fogyasztás nehézkesen müködött ,személyzet hiányában,betudtuk a szezon utáni létszámnak,összeségében elfogadható a hely,de nem szabadna a szinvonalból lefelé menni.
2023. május 25., csoporttal járt itt 45Négy éjszakát töltöttünk a szállodában párommal,nagyon jól éreztük magunkat,a hotel gyönyörü környezetben található,a személyzet kedves udvarias,és nagyon lelkes munkát végez,családias és finom ételek,bőséges ,tartalmas,a szoba tágas kicsit retró,de nagyon tiszta,amit hiányoltunk a kapaszkodót a zuhanykabinban,vizesen csúszós,baleset veszélyes,kellemes wellnes részleg,bilárd,és bowling is segíti a kikapcsolódást.
2023. április 25.a párjával járt itt 454 napot töltöttünk a hotelben a nejemmel,kedves,udvarias fogadtatásban volt részünk,a szoba tiszta ,ápolt,igaz a fürdöszoba kicsit retro,de a három csillaghoz megfelel,nekem egy kapaazkodó hiányzott a zuhanykabinból,az állandó csatornaszag is orvoslásra szorulna,klima berendezés nincs a szobában,most áprilisban nem gond ,de nyáron?
(201) szoba,éjszaka nagyon erősen fütöttek ,persze nem szabályozható,az étkezés finom,böséges,különösen a reggeli ellátás kifogástalan,esetenként reggelinél illetve avacsoránál az utátöltés okozott némi fennakadást,a strand közelsége kiváló,tiszta , medencék, kitünő gyógyvizek,összeségében jól éreztük magunkat ,gyönyörü kis város,kulturált ,tisztaság mindenhol,visszatérnénk.
2021. október 5.a párjával járt itt 55Nyár végén,szeptember elején érkeztünk szekszárdra,régóta vártunk erre,ez a régió valahogy mindig kimaradt az utazásainkból,a birtok nagyon szép környezetben található,rég láttunk ilyen kulturált,szölőlugasokkal körbe vett helyen kuriát és borászatttal foglalkozó pincészetet,kulturált parkoló,több szinten,csodálatos tiszta parkok,pompázó virágok mindenütt,udvarias,kedves fogadtatás a recepción,gyors ügyintézés,a szobánk is rendben volt,szép kilátás,tisztaság várt ránk,nagyon kellemes wellnes is található a hotelben,nem nagy de minden igényt kielégit,nincs zsufoltság,viszont kedves személyzet,és nagyon tiszta itt is minden,nagyon finom .
és bőséges volt a reggeli,nem beszélve a vacsorákról ,ahol mindenki megtalálhatja a számára legizletesebb kínálatot,nem beszélve a kíváló borokról ami megkoronázta a hely valódi értékét.
2021. szeptember 22.a párjával járt itt 45Augusztus végén érkeztünk Hegykőre a párommal,kb 10 perces várakozás után előkerült a recepciós úriember,de innentől gördülékeny volt minden,kedves ,segítőkész,gyors bejelentkezés volt,kellemes szobát kaptunk,tága világos ,és csendes,és még fontos hogy tiszta,az étkezésnél nem volt nagy választék,de mindenki talált magának megfelelő vacsorát ,a reggeli is bőséges és finom volt,a vellnes részleg kicsi,de minket elsősorban a közeli strand érdekelt,a település nagyon szimpatikus ,tiszta ápolt házak és utcák,mindenkinek ajánlanám a környéket,és a tornácos panziót is
2021. szeptember 22.a párjával járt itt 55Nyár végére tervezett utunk célállomása Hévíz Palace Hotel,gyönyörü napos időben érkeztünk,kicsit aggodtunk a hotel elhelyezkedését illetően ,mivel nagyon a centrumban található,nagyforgalmu főut mentén,a szálloda nagyon impozáns,kulturált megjelenésü,szerencsére a szobánk nem a főutra nézett,csendes,tiszta,jó fekvésü,külső zajoktól mentes,nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal,kedves személyzet,nagyon finom ételek,és italok,kifogástalan reggeli és vacsora,a környéken minden megtalálható,vendéglátó egységek,cukrászdák,piac,stb.
A Hotel wellnes részlege kulturált,de kicsi,ami minket nem zavart,mivel a Hévizi tó a fő attrakció ,ami nem szimpatikus a magas parkolási díj,kevésbé szurná az ember szemét ha beépítenék a hotel árakba,ettől függetlenül nagyon pozitiv a véleményünk,köszönjük.
2021. július 13.családjával járt itt 55Szerbiai utazást követően érkeztünk a colosseumba,a Balkán után a hotel maga volt a paradicsom,a recepción kedves fogadtatás várt minket,az ott töltött napok alatt a személyzet udvarias,kifogástalan,segítőkész hozzáállásával szebbé tették a pihenésünket,a hotel szoba tiszta,nagyon kellemes,az étterem minden igényt kielégítő,kérésre diabetikus lehetőséget is kínáltak,amit kevés helyen tapasztaltunk,a wellnes részleg is nagyon tetszett,minden korosztály megtalálja a lehetőséget.
aki többet szeretne,pár lépés a strand,ahol sok medence és büfé gondoskodik a belépőkről,ritkaság, a strand is kulturált ,tiszta,finom ételek és italok várnak,örülünk hogy ezt a szállodát választottuk,ide bármikor szivesen visszatérnénk,és mernénk ajánlani mindenkinek,köszönjük,nagy élmény volt.
2021. június 17.családjával járt itt 45Nagyon csodálatos környezetben található a szálloda,kevés hotel található ilyen természeti szépségben,nagy várakozással indultunk az útnak,kedves fogadtatás vár bennünket,az ott tartózkodásunk alatt végig udvarias,készséges személyzettel találkoztunk,a szálloda számomra kicsit retró,a szobában áporodott illat,(114)amelyet a bekapcsolt légkondicionálóval sem sikerült kiiktatni,ettől függetlenül a szoba tiszta,a fürdőszoba kimondottan újszerü,szép,a szoba tapétán látszik már a lelakottság,a wellness részleg kultúrált,a hétvége közeledtével,ahogy a vendég,a szám nő ,kiderül hogy kevés a férőhely,akár a vízfelület, akár a napozóágy tekintetében,bár a terület adott,de ha a szolgáltatást nem tudom igénybe venni,akkor nem jövök ide wellnessezni,az étterem számomra nem tükrözte azt a színvonalat amelyet elvártam ,a reggeliknél kifogástalan az ellátás a vacsoráknál elég egyhangu és gyenge ízvilág fogadott,összességében én úgy érzem hogy az öt csillagos árak mellett messze nem nyújtja a szálloda az elvárt színvonalat,én úgy gondolom,és sajnos ez látszik ,a pandémia alatt nem kapta meg a hotel a várt karbantartást,gondolom nem csak anyagiak végett (pl.
a panoráma étterem ablakain lévő napellenzőknek nem szabadna rongyosnak lennie)nem idén ment tönkre,stb.