Berkiné
289519109
Országjáró - 59 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 109 feltöltött kép
Fotói
109 fotó
Itt járt már

Berkiné adatlapja

142Értékelés
Így utazok, így járok étterembe
Barátokkal autóval, Csoportosan autóbusszal
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője
Regisztráció2013.10.27
Utoljára itt2025.03.21

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2025. március 21.barátokkal járt itt
A strand területén a vendégházban tartózkodtunk, s egyik délben itt ebédeltünk. A kínálat elég nagy volt, de mi a napi menüt választottuk, amit jól tettünk, mert kiváló volt. A kiszolgálás gyors, udvarias, az étel nagyon finom és elég volt számunkra, szépen volt tálalva, az ára is megfelelő. Legközelebb csak ide fogunk menni ebédelni.
Felhasználó fényképei:
Park Étterem Berekfürdő - Park Étterem Berekfürdő -
Kiváló 2025. március 21.barátokkal járt itt
Ismerőseim ajánlották, hogy ide menjünk ebédelni, mert ők máskor is ide járnak. Én csak egy levest ettem, amit lehetett csészében is kérni, ami nekem elegendő adag. Nagyon finom volt, jó kiszolgálással, megfelelő árral. Hangulatos, jó étterem.
Kihagyhatatlan 2025. március 21.barátokkal járt itt
Március elején egy hetet töltöttünk a kemping vendégházánban, amely a srand területén van. 3 ágyas szobában voltunk, kétlégteres, egyik szobában kettő, másikban egy ágy hűtő és mikró volt. A medencékhez fürdőruhában, papucsban sétáltunk át, szerencsére jó idő is volt.
Felhasználó fényképei:
Berekfürdői Termál- és Strandfürdő Berekfürdő - Berekfürdői Termál- és Strandfürdő Berekfürdő - Berekfürdői Termál- és Strandfürdő Berekfürdő -