Berkiné
Országjáró - 58 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 39 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 104 feltöltött kép
Fotói
104 fotó
Itt járt már

Berkiné adatlapja

139Értékelés
Így utazok, így járok étterembe
Barátokkal autóval, Csoportosan autóbusszal
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője
Regisztráció2013.10.27
Utoljára itt2024.03.11

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. november 23.barátokkal járt itt
Egész napos kirándulás után a délutáni órákban érkeztünk Bogácsra. A szálláshelyünktől nem akartunk messze menni vacsorázni, így a Hintóvölgye éttermet választottuk. A teraszon ültünk le, még elég jó idő volt ehhez. A pincér hölgy azonnal hozta az étlapot, s a megrendelt ételt is hamar megkaptuk.
Felhasználó fényképei:
Hintóvölgye Retro Terasz & Borétterem Bogács -
Kiváló 2023. november 23.barátokkal járt itt
Hétvégi pihenésből hazafelé tartva, direkt itt akartunk megállni enni, mert én már egyszer jártam itt, és meg akartam mutatni a barátnőmnek is ezt a kellemes éttermet. Most nem voltak sokan, mint előzőleg, de ez valószínű a délutáni időpont miatt volt. Sem ebédidő, sem vacsoraidő nem volt.
Felhasználó fényképei:
Éléskamra Vendéglő Nagycsécs - Éléskamra Vendéglő Nagycsécs -
Szörnyű 2014. január 14.családjával járt itt
Az étterem reklámtáblán hirdeti, hogy "svédasztalos ebéd", így betértünk a testvéremmel ebédelni. Már az ajtóból láttuk, hogy a svédasztalnál egy felszolgáló áll, és írkál valamit a vendégek mellett, között. Amikor odaértünk, elmondta, hogy egy adagot szedhetünk, ezt lehet kétféle ételből is, de nincs korlátlan fogyasztás.