2014. július 21.barátokkal járt itt 45 Július elején 4 fős baráti társasággal tértünk be az étterembe. Kialakítása szép, ízléses. A teraszon sokan voltak, mi bent foglaltunk helyet. A pincér hamar felvette a rendelést, s az ételeket is viszonylag hamar megkaptuk, annak ellenére hogy elég sokan voltak. az ételek mindegyike finom volt, meg voltunk elégedve.
Étlap, itallap is rendben volt, azonban borok nem szerepeltek az itallapon. Bort szerettünk volna inni, így felsorolt néhány bort a pincér, amiből rendelhettünk. Később másik asztalon láttuk, hogy volt külön borajánlat is, de azt nekünk nem hozta ki a pincér.
2014. június 21.családjával járt itt 55 Teljes mértékben meg voltunk elégedve. A szálloda, szép, tiszta, úgyanúgy a szobák is, az ételek finomak. A wellness és a gyógyászati részleg is szép és tiszta. Külön kiemelném a személyzet kedvességét. Évek óta, más városokba is járunk 3-4 csillagos szállodákba, de ilyen kedves személyzettel eddig még csak Győrben találkoztunk.
Egyetlen kifogásolni való van: a megrendelt csomagban van "víz alatti torna minden nap egy alkalommal". Ez csak egy alkalommal volt az egész hetes ott tartózkodásunk alatt. Nem feltétlenül hiányzott, nem vont le semmit az értékéből, de ha nem így van, nem kellenen hirdetni a csomagba. Meglepődtünk, hogy nagyon messze van a várostól, de a végére ez még előny is volt, mert nagyon szép a kis tó, a strand, a kalandpark, a kemping, tehát az egész környék szebb, mintha a városban lenne.
2014. április 22., csoporttal járt itt 35 A húsvéti ünnepeket töltöttük itt, társasággal. A szobák átlagos minőségűek, illetve az árhoz viszonyítva jó. A vacsora finom és bőséges volt, a svédasztalos reggeli kicsit szegényes, de az is elfogadható, viszont nem volt hozzá, zöldség, (paprika,paradicsom), igaz második reggel már volt retek.
A fürdőszobában valami (talán a WC) folyt, mert állandóan víz állt a kövezeten. Összességében, az árhoz viszonyítva jó volt, és jól éreztük magunk.
2014. január 14.családjával járt itt 55 Egy hétköznapi ebédre tértünk be. A pincér ajánlotta a menű étlapot, és felajánlotta, ha ebből nem tudunk rendelni, akkor hoz másik étlapot. A menü gulyásleves és túrós csusza volt. Azonnal felajánlották, hogy a gulyáslevest milyen levesre tudják cserélni, és az étlap alján fel volt sorolva több olyan étel, amit a második helyett lehet választani, alig magasabb menüárban, mint az eredeti.
Mindketten tudtunk választani a menülapról. Az ételek nagyon finomak voltak, és annyira bőséges, hogy kb a felét bírtuk megenni. Már korábban is jártam itt, és minden alkalommal teljes mértékben meg voltam elégedve.
2014. január 14.családjával járt itt 15 Az étterem reklámtáblán hirdeti, hogy "svédasztalos ebéd", így betértünk a testvéremmel ebédelni. Már az ajtóból láttuk, hogy a svédasztalnál egy felszolgáló áll, és írkál valamit a vendégek mellett, között. Amikor odaértünk, elmondta, hogy egy adagot szedhetünk, ezt lehet kétféle ételből is, de nincs korlátlan fogyasztás.
Tehát értelmezésünk szerint felírta, hogy ki mit, és mennyit szed a tányérjára. Addig sem jutottunk, hogy a kabátot levegyük, másik éttermet kerestünk. (Nem vagyunk nagyétkűek, a svédasztal árát sosem bírjuk leenni, de ha kinézik a szánkból a falatot, azt nemigen szeretjük. Mitől svédasztalos ez? attól, hogy kiválaszthatom azt az egy adagot amit meg akarok enni? ezt abban az étteremben is kiválaszthatom, ahol nincs svédasztal).
2014. január 10.családjával járt itt 25 A szilveszteri időszakban (2013. dec. 30-2014. jan2. ) töltöttünk itt 4 napot. 2 személyre a szállást november 17. -én lefoglaltuk. Megérkezéskor egy 4 ágyas teljesen fűtetlen szobában akartak elhelyezni. a hideg miatt nem akartunk maradni, s amikor már ott tartottunk, hogy hazautazunk, felajánlottak egy pici kétágyas szobát, amiben elviselhetetlen csatornabűz volt.
Ezt sem fogadtuk el, így kaptunk egy pici kétágyas szobát (mondván nincs más), amit elfogadtunk, hogy ne kelljen hazautaznunk. Közben természetesen a még üres! ! szobákba érkeztek az új vendégek. Állítólag a szerelők közben megjavították a fűtést a 4 ágyasban is. A wellness részleg sem volt méltó egy 3 csillagos szállodához. A jakuzzi pici, és nem működnek a fúvókái, a kültéri medence is siralmas, pici (ugyan kettő volt, de csak az egyiket töltötték fel vízzel) a párától látni sem lehetett. A hozzá való kijutás, egy farostlemez tákolmányon keresztül volt lehetséges. Az udvar (amit csak az ablakból láttunk) is siralmas állapotban volt, nemigen lett volna kedve oda kimenni senkinek. Az ígért internetkapcsolat a szobákban nem működött, csak a folyosói előterekben, így mindenki ott internetezett. Egyedül a szakáccsal voltunk megelégedve, a félpanziós ellátás jó és elég volt. Az ajánlatban szereplő "szerencsehozó" lencsefőzelék azonban hiányzott a szilveszteri asztalról. A gyógyászati részlegben is igénybe vettünk 2 szolgáltatást. Egyik nap volt kezelő, aki bekapcsolja a gépeket, másnap már az sem volt, az előre bejelentkezett időpontban nekünk kellett utánajárni, hogy valaki vegye a fáradságot és kapcsolja be. Ezért a második kezelést már le is mondtuk, nem volt kedvünk újra utánajárni. Jó pont, hogy a kellemetlenségek miatt távozáskor 15 % kedvezményt kaptunk az árból, de még így sem érte meg. Nem ajánlanám azoknak, akik egyébként "normál" 3 csillagos szállodába szoktak kikapcsolódni. Évek óta járunk 3-4 csillagos szállodákba, de ilyen alacsony színvonallal még nem találkoztunk.
2013. október 27.családjával járt itt 55 2013 júliusban egy hetet töltöttünk a szállodában. Az árvíz miatt halasztani kellett a nyaralásunkat, amit rugalmasan megoldottak. Telefonon érdeklődtek, melyik újabb időpont lenne jó, mindenben az igényeinknek megfelelően jártak el. A szálloda gyönyörű, a személyzet nagyon kedves, udvarias. Az étterem szép, az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak.
Mindenben a kedvünket keresték, a városnézéshez térképet adtak. A vellnes részleget nem használtuk, de megnéztük, az is szép és tiszta. Egyetlen hibája van, gyalog kicsit messze van a városközponthoz, de a személyzet kedvessége ezt kompenzálja, ezért nem bántuk meg, hogy ezt a szállodát választottuk.
2013. október 27.családjával járt itt 452013. szeptemberében egy egész napos vásárlás közben betértünk az étterembe ebédelni. Svédasztalos ebéd lehetőség volt, amelyyel nagyon meg voltunk elégedve. Többféle ételből lehetett választani, jó áron. Többfélét megkóstoltunk, és mindegyik étel finom volt, kétféle desszertből is lehetett választani. Az étterem szép, mi a teraszt választottuk.
2013. október 27.családjával járt itt 552013 okróberében egy hetet töltöttünk a szállodában, napfényes gyógyujlás csomagot igénybe véve. A szobák szépek, nagyok, tiszták. Az étterem igény szerint bővíthető, az ételek nagyon finomak, és szépen vannak tálalva. A vellnes részleg tiszta, csendes, nem zsúfolt. Teljes mértékben meg voltunk elégedve.
Berkiné