2021. augusztus 30.barátokkal járt itt 35 Minimagyarorszég megtekintése után, svédasztalos időben érkeztünk az étterembe. Kedves kiszolgáló hölgy helyet ajánlott, kihozta a kért italokat, és elmondta a lehetőségeket. Svédasztalosnál kihozzák a levest (2 fajtából lehetett választani, nagy mennyiség volt és finom), majd a svédasztalról magunknak szedhetjük a főételeket, de !
amit kiszedtünk mindent meg kell enni! Ez nekem nem szokott gond lenni, mivel óvatos vagyok a mennyiségeknél (nem is eszem sokat) de itt gond volt. A minőségével (ízletességével) nem volt baj, minden finom volt, amíg meleg volt. Elsőre kiszedtem 2 db pici kijevi húsgolyót, ami finom volt, meg 2 pici rántottgombát, és 4 szál sültkrumplit. A gomba és a krumpli teljesen hideg volt. A gomba éppen ehető hidegen is, de a krumpli számomra ehetetlen kategória hidegen. Ez után pici bakonyit, és pici darab csirkemellet vettem, ami nagyon jó és meleg volt. A kijevi golyó ízlett, így még egy darabbal próbálkoztam, ami akkorra jéghideg volt, tehát szinte ehetetlen. Ha érkezéskor kikötik, hogy mindent meg kell enni, akkor szerintem tartsák ehető állapotban, ehető hőmérsékleten az ételeket. Desszert semmi nem volt a svédasztalnál. Nem távoztam megelégedve.
2021. augusztus 30., csoporttal járt itt 35 Csoporttal, időpontra érkeztünk, az ételek, italok is előre meg voltak rendelve. Ennek ellenére az italkiszolgásás (nagyrészt sör) kissé lassan ment, később az ételeknél ez már gördólékenyen ment. Az is lehet, hogy csak mi voltunk türelmetlenek, mert az építkezések miatt nem lehetett busszal megközelíteni az éttermet, így gyalaogolni kellett a hőségben, amíg odaértünk.
Egyébként az étterem nagyon szép helyen van, hangulatos nagy terasszal, a sör jó hideg , az ételek finomak voltak. Összességében jó hely.
2021. május 29.gyerekekkel járt itt 55 Idén az Arany Barokk apartmanban szálltunk meg, ami egy 40 nm-es, kétlégteres 7 személyes apartman. Mi öten voltunk, így nagyon kényelmes volt. A konyha rész nagy asztallal, hűtővel, edényekkel felszerelve, kitűnő. A tisztaság kiváló, úgy a szobában, mint a fürdőszobában. A háziasszony nagyon kedves, rugalmas.
Lehet előbb érkezni, később távozni, az autót a parkolóban hagyni az elutazás napján délutánig. Esős, kicsit hűvös idő volt, ezért a háziasszony befűtött, és a paplan mellé külön plédeket is bekészített. Az ár még a parkolási díjjal is baráti. A legjobb benne, hogy közvetlenül a belvárosban a vár lábánál van. Ez már a harmadik alkalom, hogy ennél a szállásadónál szálltunk meg (előzőleg a Barokk apartmanban), de máskor is ide jövünk. 2-4 személyre a Barokk, 5-7 személyre az Aranybarokk kitűnő választás.
2021. május 28.barátokkal járt itt 55 Nem itt akartunk ebédelni, de megláttuk a megállítótáblán a menüt nagyon jó árban, ezért megnéztük az étlapot is. Találtunk is nekünk megfelelő ételt, elfogadható árban, ezért leültünk a teraszon. Roston szűzérme, tejszínes gombával volt a rendelésünk, kis pohár sörrel.
Egy egész és egy fél adagot rendeltünk (pozitív, hogy lehet fél adagot kérni, 70%-os árért). A pincér lány nagyon gyors, kedves, és udvarias volt. Felajánlotta, hogy be is mehetünk, ha van védettségi igazolványunk. Volt, de maradtunk a teraszon, ekkor a plédet is ajánlotta, hogy hoz, ha fázunk. Az étel nagyon finom, és bőséges, még a fél adag is, a sör hideg volt. Meg voltunk elégedve, valószínű máskor is jövünk még.
2021. május 28.barátokkal járt itt 25 Nem itt volt a szállásunk, hanem ebben az utcában pár házzal előrébb. Mivel egész délután esett az eső, nem akartunk messzire menni vacsorázni, ezért átjöttünk az étterembe. Kivülróől szép, virágos, belöl is rendezett és szép az étterem. A személyzet kedves, udvarias, és gyors. Az ételek, azonban amit háziasnak hírdetnek, nem nyerték meg tetszésünket.
Egy tárkonyos vadragulevest ettünk, ami egyáltalán nem volt jó. A bakonyi sertésborda jó volt, de a nokedli fagyasztott volt (ez nem házias szerintem). Csalódtunk benne, másnap már máshová mentünk vacsorázni.
2021. május 28.barátokkal járt itt 55 Pünkösdkor töltöttünk itt 2 éjszakát. A szállás nagyon jó helyen van, a központban, mégis csendes utcában. A szállásadó kedves, segítőkész, az udvaron szalonnasütő, a gyerekeknek játszóház és csúszda. Mi 2 ágyas tetétéri szobában voltunk, ami nagyon szépen berendezett, tiszta, szinte új minden, a fürdőszoba szintén.
A két tetőtéri szobához tartozik egy konyha-étkező, mindennel felszerelve. Az ár is teljesen korrekt. Nagyon jó hely, csak ajánlani tudom bárkinek.
2021. május 10.barátokkal járt itt 55 Egy fagylaltra, ill. süteményre álltunk meg útközben a cukrászdában. Bent csak két vásárló tartózkodhatott, így a kinti asztaokhoz lehetett leülni. Illetve lehetett volna, ha lett volna hely. A kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt, a sütemény és a fagylat finom, és elfogadható árban van. Mi a téren lévő lócán fogyasztottuk el a vásárolt édességet.
Nem értem, miért csak pár asztal van kint, ha bemenni nem lehet. Hely lenne bőven több asztalnak is.
2021. május 10.barátokkal járt itt 35 A megyerhegyi tengerszemhez kirándultunk, és teraszon szerettünk volna ebédelni a jó idő miatt, ezért a Múzeumkert vendéglőt választottuk. Elég sokan voltak kint a teraszon, de találtunk helyet, (parkolót viszont nem). A felszolgáló rövid időn belül hozta az éplapot, az ételeket is hamarosan megkaptuk.
Barátnőm frissensültet evett, én meg babgulyást. Mindkettő nagyon finom, volt, és nagy adag, az italok megfelelően hidegek. A frissensültből a maradékot (fele megmaradt) becsomagolták. Semmi kifogásolni valót nem találtunk, egy jó átlagos étterem. Az árak kicsit magasak, de ezért elég nagy adagokat adnak.
2020. november 25.barátokkal járt itt 55 2 év után újra a behajtási ünnepre érkeztünk a Hortobágyra. A csárdához pár percre volt a szállásunk, így napközben többször jártunk arra. Szinte egész nap sor állt kint, asztalra várva. Megcsodáltuk az udvaron a gyönyörű dekorációt, darvakkal. a rendezvény koán dlután véget ért, s azután indultunk vacsorázni.
Ekkorra már nem állt kint sor, még üres asztalok is voltak odabent. A pincérek kedvesek, udvariasak, gyorsak voltak. Az étlapon nem sok ételfajta volt, de a vírus miatt nyáron több városban (Eger, Székesfehérvár) is ugyanezt tapasztaltuk. Amit rendeltünk nagyon finom és bőséges volt. Legközelebb is ezt választjuk, ha erre járunk.
2020. október 2., csoporttal járt itt 55 Csoporttal tartottunk ez edelényi kastélyfelé, amikor valakiben felmerült, hogy ebédelni kellene valahol. Vezetőnk felhívta az éttermet, s ők nagyon rugalmasan többféle menüt is felajánlotttak. Az sem volt probléma, hogy nem az egész csoport ugyanazt szerette volna. Akastélylátogatás után előzékenyen fogadták a csoportot, megmutatták mely asztalok vannak nekünk megterítve.
A csoport nem egészen egyszerre érkezett, de amint öszegyűltünk, hozták az ételeket. Én (mint sokan) rántotthúst ettem sültkrumplival, ami nagyon finom volt, és forrón tálalták fel. A többiek is meg voltak elégedve az általuk választott étellel.