2013. november 21.a párjával járt itt 55 Mi tavaly ősszel voltunk a szállodában a férjemmel. 4 napot töltöttünk itt. A szálloda felszereltsége megfelelő, a dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Az étterem hangulatos, ezt különösen elősegíti a nagy terasz a gyönyörű kilátással. Minden este szívesen ültünk ki egy pohár bor vagy egy kávé társaságában.
A reggeli választékos és bőséges volt, ami a vacsorára is igaz. Az ételek kivétel nélkül finomak voltak. A pincérek pedig serényen figyelték miből hozzanak még, nehogy valaki hiányt szenvedjen valamiből. A wellness részleg igényes, széles választékú és jól felszerelt. Az edző termet kivéve, de mi azt egyébként sem akartuk használni, így semmiben nem szenvedtünk hiányt. Nekünk nagyon tetszett, hogy egy "kicsit távol" van a szálloda a belvárostól. Csendes, hangulatos és jó sétáló környék. Viszont percek alatt be lehet jutni Pécs szépséges, magával ragadó városába, ahol szinte mindig történik valami vendégcsalogató esemény és természetesen a város maga egy élmény, múzeumaival, épületeivel. . . . Mi szántuk egy kis időt a környező városkákra is. Érdemes volt! Remélem vissza térünk még! Mindenkinek tudom ajánlani! Nem fog csalódni!