2018. január 23.gyerekekkel járt itt 55Az apartman minden igénynek megfelelő.Tiszta, modern és minden berendezése új, kényelmes.4 fős,kutyust is lehet vinni.A balcsi part kb.300m. Rendezett kert, grillezési, bográcsozási és szalonnasütési lehetőséggel. Nagyon jól éreztük magunkat,a tulajdonos is kedves volt.
Ajánlom mindenkinek.
2014. május 12.gyerekekkel járt itt 55A tavaszi szünetben jártunk a szállodában. Jól éreztük magunkat,a sok vendég ellenére is minden rendben ment.Az étteremben a választék igen sok féle és finoman főznek. A meghirdetett programok is hiánytalanul megvoltak tartva. A szálloda személyzete udvarias,és lesi a vendégek kívánságát.
2013. november 10.gyerekekkel járt itt 35Az árnak megfelelő szolgáltatást kaptuk,központban van,a fürdőtől kb.50-100m.Étkezés félpanzió,aránylag jól főznek.Azoknak ajánlom akiknek fontos,hogy olcsó legyen. A szálloda a "retró" korszakot idézi,mintha megállt volna az idő a 80-90-es években.A személyzet udvarias,figyelmes volt.
2013. október 10.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon szép,kényelmes szobákkal. A fürdő 10 perces sétára volt a hoteltől. A reggeli a szállodában volt,míg a vacsorát egy közeli étteremben 4-5 féle ételből választva lehetett elfogyasztani. A személyzet lehetett volna egy kicsit barátságosabb is.
Ősszel voltunk,amikor megérkeztünk csak mi voltunk a szállodába,még a kapu kulcsot is megkaptuk,azt is lehet mondani,hogy mi vigyáztunk a hotelra első éjszaka. Persze ez nem tetszett annyira,bármi problémánk lett volna senkinek nem tudtunk volna szólni!
2013. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 25 A szálloda egy "gödörben" van,ahol még térerő sincsen,mind ha a külvilágtól lennénk elzárva. A szobák felszereltsége: nincs hűtő,a tv két csatornás,a fürdőszobában nincs polc amire pakolhatna a kedves vendég,pótágynak kempingágyat kaptunk. Félpanzión voltunk,a reggeli svédasztalos volt,a vacsorát A és B menüből lehetett kiválasztani.
Amikor mail-n megkaptam a visszaigazolást,akkor 94500. -ft írt a tulajdonos,de amikor mentünk haza a szállodából és rendeztem a számlát akkor érdekes módon már 120. 000. -ft lett a számla vége. Nem hiszem ,hogy ennyi üdítőt fogyasztottunk a 4 nap alatt. Nem ajánlom senkinek.
2013. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon szép,kellemes a panzió. A legjobb három napot töltöttük el a családommal. A személyzet kedvesen és készségesen fogadott minket,mindent megtettek hogy jól érezzük magunkat. A fürdő nagyon közel volt,ahová a belépőt is reggel a kezükbe adták,hogy ne keljen sorba állni,hanem gond nélkül jussunk be.
Félpanzión voltunk,a reggeli svédasztalos volt,a vacsorát pedig megválaszthattuk. Két féle leves és négy féle főétel közül lehetett választani,és plusz még a desszert. A superior apartmant kaptuk,ami felért egy komoly lakásnak is. Biztos hogy visszatérünk a közeljövőben,szívesen ajánlom mindenkinek.