2016. június 9.barátokkal járt itt 55Kellemes környezetben, finomakat ettünk. Lazacot választottam a köretnek tálalt rizotto is nagyon finom volt. Előtte egy levest is ettem, az is jó választásnak bizonyult. A választék is jó volt az étlapon.
A kiszolgálás is rendben volt, még tanácsokat is kaptunk a környék látnivalóival kapcsolatban. Ha újra Ráckevén járunk, szívesen ellátogatunk az étterembe.
2016. június 6.barátokkal járt itt 55 Azok közül az éttermek közül amiket kipróbáltunk Ráckevén, ez volt a legjobban kedvünkre való,így kétszer is visszatértünk, mindkétszer elégedettek voltunk. Hogy egy kis kritikát is megfogalmazzak, első alkalommal a heti ajánlatban szereplő ételek közül szerettünk volna választani, melyek már nem voltak, másnap mégis ugyanúgy ki voltak írva, de akkor sem voltak.
Finom volt a hagymaleves, és az utána választott grillezett sajt is, salátaágyon. Sokféle étel közül lehet választani, hagyományos, mexikói, és olasz ételek is szerepelnek az étlapon. Második alkalommal quesadillat választottam, az is nagyon finom volt és kiadós. A környezet nagyon kellemes, jó zene szól és a kiszolgálás is kifogástalan volt. Jó időben egy gyönyörű kerthelyiségben is le lehet ülni.
2016. február 19.barátokkal járt itt 45 Az étlapon fotók illusztrálják az ételeket, így megkönnyítve a döntést. Az én választásom a bélszínérmékre esett, magyarosan házi lecsóval, roston sült libamájjal. Sajnos csalódnom kellett, a hús helyenként rágós volt, a libamáj átlagos. A lecsó mivel nyilván frissen készítették, aminek elvileg örülhetnénk, nem volt szaftos, a paradicsom, paprika szinte nyers volt benne.
A kiszolgálás viszonylag gyors és figyelmes volt. Korábban is jártam már az étteremben, akkor nagyon elégedett voltam, így elképzelhető hogy még egy próbát megér, főként, hogy a társaság többi tagja elégedettebb volt nálam. A környezetet tekintve az étterem egyébként egy elegáns, nyugodt hely, ahová szívesen tér be az ember.
2016. február 19.barátokkal járt itt 55Kecskemét főterén sétálva tértünk be a kávézóba. Kellemes környezetben és nem utolsó sorban kellemes áron ettünk egy finom krém kelyhet és hozzá egy jól elkészített kávét. A kiszolgálás gyors és gördülékeny volt. Egyetlen "problémánk" az volt, hogy melyik fajta kelyhet válasszuk, mert a választék kifejezetten bőséges és mind igen csábító volt.
2016. február 10.barátokkal járt itt 55 Nagyon kellemes hangulatban, kedves kiszolgálás mellett finomakat ettünk. A Toszkán paradicsomleves sajtforgácsokkal nagyon ízlett, mondjuk ez az egyik kedvenc levesem. Mivel egy könnyű vacsorára vágytam, utána csak egy előételt ettem, füstölt lazac tatárt zöldségekkel, amiben szintén nem csalódtam.
Ajánlom a helyet, tetszik a környezet, a kiszolgálás is rendben volt és az ételkínálat is kedvemre való. Akinek a szomszédos John Bull túl hangos, annak különösen jó választás.
2015. október 27.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kellemes vasárnapi ebédet fogyasztottunk itt el. Első fogásnak hagymalevest ettünk, leginkább átlagosnak tudom jellemezni, nem volt rossz, de kiemelkedő se, mindenesetre jól esett. A palacsinták közül a hortobágyi extrát próbáltuk ki, nekem nagyon ízlett. Igazán bőséges adag ráadásul gazdagon volt díszítve finomságokkal, például répával.
A hely megtalálásával volt egy kis gondunk, majdnem feladtuk, mert a cím a Dobó utca 9. , ami stimmel is, de picit túl kell menni és a sarkon túl van a bejárat. Ha abból az irányból érkezik az ember ahonnan mi is, akkor nem olyan egyértelmű, hogy hol is van az étterem. Mi kint ültünk, mert jó idő volt, de amikor bementem, akkor bent is hangulatosnak tűnt. A kiszolgálás korrekt volt, kicsit féltem hogy majd sokat kell várnunk, mert más értékelésekben ezt olvastam, de szerencsére nekünk nem kellett sokat várnunk.
2015. október 27.barátokkal járt itt 45 Ópusztaszeren jártunk és kicsit félve ültünk be az egyetlen nyitva levő csárdába, de nem kellett csalódnunk. Kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk és igazán ízletes ételeket kaptunk, ráadásul nem is kellett sokat várnunk. Könnyű ebédre vágytunk, így töltött gombafejekre és rántott camembertre esett a választásunk.
A környezet is kellemes, olyan amit egy csárdától elvárhatunk. Aki arra jár, nyugodtan térjen be, jó szívvel ajánlom.
Végre újra nyitott -
Curry House Budapest
2015. október 16.a párjával járt itt 55 Régebben többször megfordultunk az étteremben, majd meglepődve tapasztaltuk, hogy egy kis időre bezárt. Szerencsére most újra nyitva és legnagyobb megnyugvásunkra ugyanazon a magas színvonalon üzemel, mint amihez hozzászoktunk és maradt a régi atmoszféra is. Egy nyugodt sziget, ahol igazi, klasszikus értelemben vett vendéglátást kapunk.
Ezúttal pont a Bajor héten jártunk ott, kellemes tangó harmonikával fűszerezve. Májgombóclevest és malaccombot tálaltak, mindkettő igen ízletesen volt elkészítve.
2015. október 14.barátokkal járt itt 55 Már többször jártam az étteremben, szeretem a hangulatát, főleg ha sikerül azokhoz az asztalokhoz foglalni, melyek a szélén vannak és kicsit szeparáltabbak. Mindig olajozottan történik minden, sohasem kellett sokat várni, és jó alapanyagokból, finoman elkészített ételeket kaptunk mindig. Ez az a hely, ahol az ember mer steaket is rendelni.
Az adagok mennyiségével is elégedett vagyok. Ami kicsit visszatetsző volt a legutóbbi két alkalommal, a stílus, ahogy például az ember tudtára adják, hogy foglalás nélkül péntek este nincs hely. Alapjáraton profi gyors és gördülékeny a kiszolgálás,kár hogy egy-egy hetyke vagy flegma megnyilvánulás ront ezen. Nem olcsó a hely, de ez érthető is, mert jó alapanyagokból dolgoznak. Legutóbb Big Ben steaket előtte libamájat ettem, mindkettő kitűnő volt. A pub hangulathoz hozzájárul a zene, a hangulatos berendezés és a szinte minden falon megtalálható / nekem ez már sok is / hatalmas tévé sportközvetítéssel. Mindenképpen érdemes foglalni, ha este vagy hétvégén szeretnénk menni.
2015. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 55 Egy kellemes nyáresti vacsorát fogyasztottunk el a teraszon. Az étteremben nagyon kedvező áron kapunk egy három fogásos menüt. Fogásonként többféle étel közül lehet választani, alapvetően a magyar konyha klasszikusai közül. Rengeteg turista tér be az étterembe, pont emiatt.
Annak ellenére, hogy menüt választottunk mi is , az adagok mennyiségével is elégedettek voltunk, illetve a feltálalt ételekkel is. A kiszolgálás viszonylag gördülékenyen ment, bár amikor telt ház lett, akkor csak második kérésre hozták ki az italokat, de ez nem jelentett problémát.
37 fotózott hely / 4 oldalon