2015. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 45 Egri sétánk során tértünk be az étterembe, ahol egy kellemes teraszon ültünk le. Mindegyikünk hamburgert fogyasztott, az átlagosnál sokkal jobb minőségű húspogácsa volt benne és a tálalás is tetszett. Az étteremben van csócsó asztal, és biliárd is, így mi csócsóztunk is.
A kiszolgálással is elégedettek voltunk, pont záráskor mentünk el és mégsem néztek ki minket, nyugodtan befejezhettük a játékot. Ha legközelebb Egerben járunk, újra felkeressük a helyet, mert megfizethető áron, finomat ettünk.
2015. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 25 Nem szeretek rossz értékelést írni, de most nincs mit tenni. 4-en ültünk be gyanútlanul, az étterembe. Egy forgalmas, hétvégi nyári estén, 3 gyrost és egy gyros tálat rendeltünk, nagy nehezen, mivel a pincéreknek, legnagyobb igyekezetük ellenére sem sikerült a rendelést az elvárható időn belül felvenni.
Amikor az ételünk elkészült /ezt látni, mivel egy pultra teszik ki/, megint sokat kellett várnunk, hogy az asztalunkhoz hozzák, így már kihűlve kaptuk meg. A gyros tálhoz nem kaptunk evőeszközt, így tovább hűlt, immár az asztalunkon, amíg én magam kerestem evőeszközt, mivel pincérre várni értelmetlen lett volna. A gyros egyébként jó lett volna, a gyros tálat mi kicsinek éreztük. Lehet, hogy egy rossz napot fogtunk ki, de az biztos, hogy azon a napon kb. kétszer annyi pincérre lett volna szükség. Hozzáteszem, hogy a túlterheltség ellenére próbáltak korrektül helytállni, de hiába.
2015. április 15.gyerekekkel járt itt 55Kellemes környezetben jót ettünk, a pizza vékony volt, ahogy mi szeretjük. A leves is ízlett, az előételnek rendelt kemencés lepény fokhagymás tejföllel, pedig fenomenális volt. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve, pedig telt ház volt, mivel egy vasárnapi napon jártunk ott. Szívből ajánlom mindenkinek a helyet.
2015. április 8.gyerekekkel járt itt 55 Kitűnő környezetben, karnyújtásnyira az erdőtől található a Hotel Nomád Noszvajon. A berendezése különleges vidéki hangulatú, minden szoba kicsit más mint a többi. A kert nagyon szeretni való, mi kora tavasszal voltunk, így még nem láttuk milyen amikor minden a helyére kerül, de nagyon tetszett, hogy külön lehet egy kicsit vonulni, több különböző tér áll rendelkezésre.
Van egy kis játszótér , egy ugráló, és ping-pong asztal is. A reggeli választéka fantasztikus volt, sokféle nagyon finom kenhető finomság közül lehetett választani, nagyon ízlett a házi kolbász, és a szalámik. A frissen sütött házi kifli és hagymás pékáru is nagy élmény volt.
2015. április 8.a párjával járt itt 55 Egy könnyű ebédre tértünk be az étterembe, réges-régen, kb. 15 évvel ezelőtt többször megfordultam az étteremben és jó emlékeim voltak róla. Igazából olyan volt mint egy időutazás, mert semmi nem változott. A berendezés, dekoráció ugyanaz, ami érdekes élmény volt. A vizes blokk is felújításra szorulna.
Szerencsére a konyha most is jól teljesített, amiket fogyasztottunk mind kifogástalanul voltak elkészítve. Mindketten vadmalaclevest ettünk, ami finom volt, utána pedig jércemellet füstölt sajtos zöldséggel. A kiszolgálással is meg voltunk elégedve.
2015. március 12.a párjával járt itt 45 A környezet kellemes, olasz zene szól, ami kicsit zavaró, hogy az asztalok közel vannak egymáshoz. Minestronet, paradicsomlevest és pizzát fogyasztottunk. A levesek igazán finomak voltak és mint Olaszországban, kérés nélkül az asztalhoz hozzák a parmezánt. Végre egy hely, ahol tényleg olaszos, vékony pizzát kapunk.
A hely előnye, még, hogy nyugodtan mehetünk késő este is, akkor is kaptunk vacsorát.
2015. március 6.a párjával járt itt 45 Egy hétvégét töltöttünk a hotelben. A szálloda elhelyezkedése fantasztikus, jó levegőn, csodás környezetben van, reggel madárcsicsergésre ébredtünk. A kertben van egy kellemes kis tavacska aranyhalak úszkálnak benne. A személyzet korrekt. Ami kicsit csalódást okozott nekünk, az a wellness rész mérete.
Régebben épült szállodáknál megszoktuk, hogy általában alulméretezett a wellness, de itt arra számítottunk, hogy kellemesebb, nagyobb lesz akár a pihenőrész, ahol a pihenőágyak vannak, illetve a medence is. Amikor mi voltunk sokan voltak, így a medence is tele volt (ha 4-5 ember van benne, már nem érdemes bemenni), és a két jacuzzi is folyamatosan tele volt. Vasárnap mi tovább maradtunk, késői távozást kértünk pár ezer forint felár ellenében és nem bántuk meg, mert így nyugodtan tudtunk úszni, szaunázni és pihenni a wellness részen, mivel a vendégek nagy része ekkorra már távozott. Ami még zavaró volt, hogy a zuhanyzók előtt folyamatosan állt a víz, az ember állandóan attól félt, hogy elesik. A reggeli választéka maximálisan kielégítő volt, többféle meleg étel is volt, illetve egy kis bio sarok is. A vacsorával kapcsolatban vegyesek az élményeink. Az édesség választékát kicsit szűkösnek éreztük. Ami a többi ételt illeti, első este nem igazán voltunk elégedettek, második este viszont több fogás is ízlett. Ami pozitívum, hogy folyamatosan töltötték fel a svédasztalt, a használt tányérokat, pedig hamar elvitték az asztalunkról. A szoba elég nagy méretű, ami kicsit hiányzott, hogy az erkélyen nem voltak székek, de lehet hogy ez csak azért volt, mert mi március legelején voltunk. Érdemes a hátsó erkélyes szobákat kérni, legalábbis mi elégedettek voltunk a kilátással. Amit még érdemes megemlíteni, hogy a szabadtéri parkoló teljesen tele volt, csak nehezen találtunk helyet. Ami viszont korrekt, hogy sok szállodával ellentétben, itt legalább ingyenes. Kedves gesztus, hogy eljövetelkor el lehet venni egy kis üzenetet a portán, útravalónak.
2015. január 20., kollégákkal járt itt 45 Egy kellemes könnyű ebédet fogyasztottunk el az étteremben. A paradicsomleves nagyon ízletes volt. Utána grillezett gomolyasajtot ettünk sült céklával és salátával, ez is jól volt elkészítve. A hely hangulata kellemes,a berendezés inkább ötletes és hangulatos mint elegáns.
Az étlap desing és szöveg is nagyon tetszett, épp ezért egy olyan kávét választottunk, amihez a bögrét ajándékba haza lehet vinni emlékbe /ezen is az étterem figurája van/. Amit egy kicsit nehezményeztünk, hogy távozáskor nekünk kellett elkérni az ajándékot, ami kicsit kellemetlen. Mindent összevetve szívesen visszamegyünk, az árak reálisak, az ételek finomak voltak.
2015. január 16., kollégákkal járt itt 45 A belvárosban van, mindent könnyen elérhetünk. A közeli garázsban tettük le az autót, ahova közelsége ellenére is nehezen jutottunk a lezárások miatt. Ha több napig hagyjuk ott, kedvezményt kaphatunk, de a kedvezmény csak akkor jár, ha előre jelezzük ezt a szándékunkat / ez nem tartozik a szállodához, csak azért írom le, hogy nehogy más is úgy járjon mint mi, hogy többet fizet a végén/.
A szálloda személyzete kivétel nélkül kedves volt, a reggeli sokkal magasabb színvonalú, mint az általában egy 4 csillagos szállodában megszokott. Nagy választék volt és sok kifejezetten egészséges étel közül lehetett választani. A szoba kicsi, de kényelmes, modern stílusban van berendezve. Nagyon tetszett, hogy napközben a vendégek számára működött egy önkiszolgáló térítésmentes bár, ahol a "kimerítő" városnézés után, kellemes környezetben , el lehetett fogyasztani egy meleg teát, kávét, ásványvizet vagy limonádét.
2015. január 15.barátokkal járt itt 55 Néhányszor már jártunk az étteremben, és elégedettek voltunk. Ezúttal egy külföldi barátunkkal voltunk ott, halételeket fogyasztottunk, mindenki elégedett volt azzal amit kapott. Jó minőségű alapanyagokból, nagyon ízletesen elkészített ételeket kaptunk. A kiszolgálás korrekt, udvarias volt.
Ha az ember a minőségre, különleges sörökre vágyik, jó választás. Az árfekvése kicsit magasabb mint egy átlagos helynek Budapesten, de amit cserébe kapunk, az sem átlagos.
37 fotózott hely / 4 oldalon