2014. február 4.a párjával járt itt 55 Bátran mondhatom, hogy minden eddigi véleményemet felülírta a Hotel Castello. Amit eddig más négy csillagos szállodával kapcsolatban kiválónak gondoltam,az a siklósi élmények után már nem is tűnik annyira remeknek vagy különlegesnek. Minden színvonalas volt, a személyzet munkája hibátlan, a legapróbb részletek is az igényességről, az összhangról árulkodnak.
A családoknak és a nyüzsgést kedvelőknek csak ajánlani tudom a hétvégét ebben a hotelben, ám a csendre és nyugalomra vágyók inkább hétköznap menjenek. Szombaton du. érkeztünk, akkor annyian voltak a külsős vendégekkel együtt, hogy szó szerint nem tudtuk letenni a köntösünket. A medencékben mindenütt kiabáló, ugráló,labdázó gyerekek, a szaunák tömve,hangzavar, szóval első pillantásra csalódás volt. Aztán vasárnaptól normalizálódott a helyzet, hétfőn pedig maga volt az álom. Olyannyira, hogy ide biztosan vissza fogok még térni. Gyönyörű élményekkel lettem gazdagabb.
2013. december 31.barátokkal járt itt 35 Múlt évben itt töltöttünk pár kellemes napot, éppen ezért választottuk az idén is ezt a helyet. Történtek változások, amik a mi szempontunkból nem voltak tetszőek. A tavalyihoz képest kibővítették a házat,több szoba lett. Viszont ehhez képest a konyha és nappali kapacitása nem változott.
Mivel 15-en mentünk, kértük a háziasszonytól, hogy mi használhassuk teljes egészében az említett helyiségeket, mégse így történt. Más vendégek is jöttek-mentek közöttünk, a tulaj is megjelent folyton. A legrosszabb az volt, hogy első nap mindannyian a háziasszony csörömpölésére ébredtünk reggel 7-kor, aki az általunk kibérelt konyhában ki-bepakolt a mosogatógépbe, csöppet se halkan. Az első napon edény és evőeszköz se volt elég. Látva a hölgy túlhajszoltságát és fáradtságát, az volt a benyomásunk, hogy sokat akar a szarka , de nem bírja a farka.
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Mindenkinek ajánlom ezt a hotelt, aki szeretne az Isten háta mögött nyugodt,csodálatos környezetben eltölteni néhány szép napot. Mindig ilyenre vágytam : egy erdei tisztás közepén magányosan álldogáló ház, mely otthonosságával, finom fenyőillatával és melegével rám vár. Itt megáll az idő.
A kiszolgálás, a pompás ételek , a személyzet munkája mind remek volt. Persze ehhez kellett az is, hogy nem csúcsidőszakban jártunk ott, s minden adott volt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. A rönkház szobáiban nem jó a hangszigetelés, hallottuk, hogy melyik műsort nézik a szomszédban, és a horkolás is átszűrődött, de ez nem volt vészes. Utolsó nap érkezett egy nyugdíjas baráti társaság, amely eléggé ordenáré módon viselkedett,de erről nem a hotel tehet. Tetszett az is, hogy az elutazás napján a szoba elhagyását követően maradhattunk a wellnessben, amíg akartunk, és fizetni sem kellett pluszban. Ez nagyon jó gesztus volt a hotel részéről. Klassz volt a rendszeres szauna-szeánsz is, melyről a fürdőmester gondoskodott. A Szent Orbán Hotelben biztosan nem utoljára voltunk.
2013. október 30.gyerekekkel járt itt 55A kastélyszálló egy olyan hely, ahová még egyszer vissza fogunk térni. A személyzet előtt le a kalappal, mindig a vendégek kedvét keresték, az ételeik pedig pompásak. A szálló körüli park és a háttérben meghúzódó zalai dombok csodásak voltak ilyenkor ősszel, nem győztünk betelni vele. Hihetetlen csönd volt az egész épületben,pedig teltház volt éppen. Remek pihenés volt gyönyörű emlékekkel.