2013. december 27.a párjával járt itt 45 Jó helyen fekvő szálloda, kicsit labirintus-szerű érzésem volt a szobák elhelyezkedését illetően. A személyzet kedves volt, kivéve a bárban dolgozó felszolgálót, aki a zárás előtt fél órával már kelletlenül jött ki rendelést felvenni, és feltűnően az óráját nézegette. Az étel finom lett volna, de hamar elfogyott, és nem pótolták elég gyorsan.
A wellness részleg szerény adottságú. A szálloda szobája viszont rendkívül kényelmes, klimatizált. A hely nagyon tiszta.
2013. december 27.gyerekekkel járt itt 5580-as évek szállodája, megjelenés alapján. Kedves személyzet, hihetetlenül profi felszolgálókkal, isteni finom, változatos konyhával. Két egybe nyitható standard szobát kértünk, így a Gyermekeink külön tudtak pihenni. Van saját partrésze vízibiciklivel, szerintem ideális kis gyerekeseknek is. A játszószoba csalódás volt, kissé leamortizált. Ezt leszámítva szívesen visszamennénk jövő nyáron is.