2019. május 30.a párjával járt itt 55 Nagyon szép környezetben elhelyezkedő szálláshely, karácsony másnapján mentünk ( a havat hiányoltuk de erről a szállásadó nem tehetett) igazán kellemes romantikus 2 éjszakát töltöttünk itt. A konyha 5/5 csillagos, tényleg finom és bőséges adagok jellemzik, arról nem is beszélve hogy este 10 ig meg lehet vacsorázni.
Wellnesst nem használtuk mivel inkább a környéket jártuk be, pedig nagyon hangulatosan nézett ki.
2018. július 22.a párjával járt itt 35 Egy éve egy nagyon finom csülkös bablevest ettünk itt,így úgy gondoltuk újra megkóstoljuk párommal. Az első kanál után ére t ük hogy valami nincs rendben az étellel. Savanykás íz,a teteje gyöngyözött. Nem kértük természetesen. Párom kért rántott húst hasábbal ezután viszont engem kiábrándított a leves így kihagytam az étkezést,maradt a limonádé.
Nem is lett volna gond ha elismerik hogy nem volt friss a leves-szerintem tegnapi lehetett-de a pincér még bizonygatta hogy nincs semmi baja mert megkóstolta és nem érezte. . . Én éreztem magam kellemetlenül pedig neki kellett volna. Párom is első kanál után érezte hogy nem jó én szintén. Csalódtam ebben a helyben nagyon mert egyébként nem lett volna semmi gond ha elismerik és bocsánatot kérnek. Mivel máskor nem nem volt probléma ezért a 3 csillag azért jár. A pincér úrra viszont egy kis kiképzés ráférne ugyanis
"a vendégnek mindig igaza van. . "
2018. július 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjártam. hu értékelései alapján választottuk a kaszinó éttermet és nem csalódtunk,valóban egy színvonalas helyről van szó.
Nagyon finom babgulyást ettünk párommal. Annyira ízletes hogy kértünk elvitelre is 2 adagot pluszba.
Ezenfelül desszertnek gesztenyepürét és palacsintát kértünk. Mindenképp térjenek be ide ha szeretik az igényes ételeket;)