2023. június 18.barátokkal járt itt 25 Különleges alkalomból jöttünk el ide, barátném szülinapját ünnepeltük. Az általa rendelt vegán étel noha maximálisan megfelelt az elvárásoknak, az általam rendelt csirke mitsvadi az adagot illetően igencsak fél fogra sem elegendő, arról nem is beszélve, hogy az étlapon nem tüntetik fel, hogy alsócombból készül (ha pl ezt előre tudom, biztos hogy mást rendelek).
Rossz szájízzel pedig azért távoztam, hogy a meglehetősen húzós számla összegében foglalt 15%os borravalón túl már nem állt szándékomban további borravalót adni, de ezt az a főnök úrnak látszó személy, akinél fizetni kellett, nem így gondolta, mert rosszul adott vissza, természetesen az én káromra tévedve, mindeközben olyan gyorsan elrohanva az asztalunktól, hogy lehetőleg időm se legyen már ezt jelezni. A pincér fiúk és lány hiába voltak nagyon kedvesek, a fentiek miatt egy életre elment a kedvem a további kóstolgatástól.