2015. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55Imádta az egész család. Szuper a wellness a szoba szép és kényelmes. Hercegnős lakosztályban voltunk, a kislányom azóta is vissza szeretne menni. Ételek finomak, választékosak. Ha sokan vannak időben le kell menni az élményfürdőbe, különben nincs nyugágy. Összességében nagyon szép, ízlésesen berendezett szálloda. Ha nem lenne ilyen messze visszamennénk.
2015. július 4. járt itt 45A berendeźés felújításra szorul. A pincér valószínüleg keveselte a borravalót, azért nem köszönte meg. Elrakta a pénzt és szó nélkül sarkon fordult.
2013. november 21.gyerekekkel járt itt 55 Imádja az egész család! Finom, bőséges , jó áron! Mindig friss, nagy adagot kapunk, udvarias és gyors a kiszolgálás,tiszta vendégtér, szép környezetben, a Bodrog partján. Gyerekeknek etetőszéket biztosítanak, télen jó meleg van a kandallótól, nyáron kiülhetünk a hangulatos teraszra.
Nem tudom hogy mit írhatnék még, mi nagyon szeretünk ide járni, pedig 50km-re lakunk Bodrogkeresztúrtól.