2014. szeptember 8.a párjával járt itt 55 Júniusban 4 napot töltöttünk el a Szállodában! Nagyon megvoltunk elégedve mind a kiszolgálással mind pedig a környezettel! Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak! A wellnes részt egy kicsit kicsinylettük, de ennek ellenére szuper volt minden! :-)
Az idő nem volt jó, de a közeli éttermekbe és borozókba remekül eltölthető az idő!
Valóban egy csodálatos kikapcsolódás a Balaton partján akár jó akár rossz idő estén! A Szálloda elhelyezkedése remek, a központban van. . . minden elérhető pár perc alatt sétálva! Csak ajánlani tudom mindenkinek! ! :-)
2013. május 14.családjával járt itt 55 Ez a hotel 3 csillagosként hirdeti magát, de jártunk már olyan 4 csillagos helyen, ami alulmaradt ezzel szemben! :-)
Nagyon szép a hotel új része, de a régi rész is kitűnő! Mindíg újítják, szépítik, ami nekem nagyon fontos hiszen évek óta járunk erre a helyre és még sohasem csalódtunk! Minden évben okoznak kellemes meglepetéseket!
A kiszolgálás szuper, mindenki nagyon kedves! Már a recepciónál jókedvre derül az ember, annyira jó hangulat uralkodik a Hotelban! Az ételek nagyon finomak, a szobák mindíg tiszták és rendszeresen takarítják! A Hotel pont a központban van, ennél jobbat kívánni sem tudna az ember, a Balaton part körülbelül 5 perc. . . mindkét strand! Augusztusban borfesztivál van 2 hétig, ami közvetlen a Hotel előtti téren zajlik. . . . egyszerűen fantasztikus a hangulat! És ennek ellenére lehet pihenni, mivel csendes minden! :-)
Csak ajánlani tudom mindenkinek jó szívvel! És ezentúl is biztos minden évben visszatérő vendégek leszünk! ! ! Köszönöm!
2013. május 14.a párjával járt itt 45 Nagyon szép a Hotel! A fürdő részleg is kielégítő, habár lehetne nagyobb! Az ételek nagyon finomak, nagyon jó a kiszolgálás is! Kedvesek az emberek, még a bejáratnál a portás is mosolyog, ami minket már az elején jókedvre derít! :-)
A szálloda nagyon jó helyen fekszik, minden elérhető innen, ha az ember kolézolni is szeretne!
Csendes és tiszta környezet várja az ideutazókat! A szobák megfelelő méretűek, tiszták és minden igényt kiszolgálóak! Szívesen visszatérnénk majd a későbbiekben! Köszönöm!
2013. május 14.a párjával járt itt 35 Nekünk egyáltalán nem tetszik! Az ételek elég átlagosak, néha nem is elég ízesek, esetekben túl sósak is! De jelzem több olyan helyen jártunk már, ahol az étel nem volt az igazi, de ezt feledtette a környezet illetve a kiszolgálás! Itt nem ez a helyzet! Maga az étterem sem tetszik, mi ezt a stílust valahogy nem szeretjük, illetve mindíg ugyan az a kép fogad!
Egy kicsit talán modernizálhatnának rajta! A kiszolgálás viszont szerintünk pocsék! A pincérek arcán egyetlen mosolyt sem lehet látni, illetve csak akkor ha ismerős jön, vagy valami érdek fűzi őket ehhez! Egyáltalán nem kedvesek! Volt szerencsénk ajánlatot kérni tőlük egy nagyobb rendezvényre, de annyira irreálisan nagy árat mondta, szinte már lehúzás címen, hogy a szomszédos városból rendeltük meg az egész menüsort, tányérokkal, poharakkal, kiszállítással stb. És még így is olcsóbb volt, mint amit a helyi vendéglő ajánlott! Mészáros Úrnak ennyire nem kellene lehúznia az embereket, akik megkeresik Őt és az Éttermét! Köszönöm!
2013. május 14.a párjával járt itt 55 A hotel egyszerűen gyönyörű! Nagyon szép 3 napot töltöttünk el itt a Férjemmel! Az ételek kiválóak voltak! Házias harapnivalókkal vártak bennünket és ami a legmeglepőbb volt, főleg a páromnak az az, hogy volt hurka, kolbász. . . :-)
A kiszolgálás és a személyzet kifogástalan volt! Nagyon szép tiszta és rendezett környezet állt a rendelkezésünkre!
Egyetlen dolog, amit egy kicsit elleneztünk, az pedig, hogy nem sok medence van a Szállodában! Ezt mi kevésnek gondoljuk ahhoz, hogy 3 napot eltudjon tölteni itt úgy az ember, hogy nem unatkozik! Mi szeretünk fürdőzni és nem azért fizetünk be télen, hidegebb napokra, hogy a városban kelljen elütni az időnket! Ennek ellenére a Szálloda kifogástalan és az ellátás is! Köszönöm!
2013. május 14.a párjával járt itt 55 A hotel egy szerűen gyönyörű! Amikor belép az ember már egy tökéletes látvány fogadja! A szobák nagyon szépek és tágasak! Mindent megtalálni benne, ami a kényelemhez szükséges! A étel kiváló, nagyon finom volt minden! Egyetlen kifogás, hogy nem tartozik közvetlen wellness a Szállodához!
Ez nagyon hiányzik, főleg télen, amikor az ember nem szívesen sétálgat a hidegben át a strandra! Ezt azzal próbálják kárpótolni, hogy lehet olyan szobát foglalni amihez tartozik jakuzzi! Ez nagyon jó, csak sajnos az is kint található a szobához tartozó teraszon! Én ezt a szállodát csak nyárra tudnám ajánlani mindenkinek! Bár hallottam, hogy építenek hozzá wellness-t! Ennek nagyon örülnénk! ! Eddig csak egyszer voltunk emiatt, de ha lenne hozzátartozó fürdő, mindenképp visszatérnénk többször is! ! Köszönöm!
2013. május 14.a párjával járt itt 45 Mi most jártunk ott először a Férjemmel! Már sok helyen jártunk, voltunk jobb Szállodában is! De a környezet nagyon családias, a Hotel szép! Gyula gyönyörű, a legjobb helyen van a Szálloda, bent a központban! Minden könnyen elérhető! Ami azért fontos, mert a Szállodában három medence található, amiből az egyik gyerekeknek való!
Tehát egy egész napot nem lehetne eltölteni a wellness részben! Ezt sajnáltuk is egy kicsit, mivel mi szeretünk lustálkodni a medencék körül! :-)Ezek ellenére egy nagyon családias szállodát sikerült felfedeznünk, aminek nagyon örülünk! ! Köszönöm!
2013. május 14.a párjával járt itt 55 A Spirit Hotel a lehető legkiválóbb Szálloda, ahol eddig jártunk! Tökéletes tisztaság, figyelmesség, a személyzet a lehető legkedvesebb! ! Az étel Isteni finom! Már háromszor volt szerencsénk eltölteni náluk pár napot és soha nem csalódtunk! Az ár - értékarány itt a legjobb egész Magyarországon!
Nem olcsó, viszont amit ezért kap az ember az szuper! ! A medencék száma is felülmúlja az összes többi szálloda kínálatát! Rossz élményt, illetve kritikát mégcsak megemlíteni sem tudnék! ! Csak ajánlani tudom mindenkinek! ! Érdemes kipróbálni! A szobák kényelmesek, a koktélok finomak! :-)Egyszerűen tökéletesebb helyet nem tudnék elképzelni a kikapcsolódásra! És ami a legfontosabb, hogy soha nem volt zsúfoltság érzetem, még akkor sem, amikor szinte teltház volt! Fokozhatnám még, de úgy gondolom mindent leírtam ,amit egy Szállodáról tudni kell és érdemes! Köszönöm!