2019. június 17.egyedül járt itt 55 Remek 4 napot töltöttem a Balneo Hotelben. A parkolás és az elhelyezkedés is szerencsés volt, árnyékos parkolóhely, délelőtti napsütéses erkélyes szoba. Az étkezés változatos, jóízű volt, bár, ha később értem oda volt, amikor üres tálcák is voltak, vagy várni kellett, vagy megalkudtam az éppen elérhetővel.
A személyzet nagyon udvarias és készséges volt minden felmerülő témában. A welness rész nagyon kellemes volt, az úszómedence nagysága és vízhőmérséklete, a legjobb a jakudzi medencerész volt az igen erős vízmasszírozókkal. Ami nekem egy kissé kedvezőtlen az ár, melyet pont azért választottam, mert nyugdíjas kedvezményes volt, de majdnem a dupláját fizettem, mert egyedüli pótlék a napi 10400. - Ft + 7. 000. - Ft volt. Ha figyelembevesszük, hogy csak egyet használta mindenből, vacsorát sem ettem kettő helyett a 7. 000. - Ft felár egy kicsit soknak bizonyult. Nem mindig tud az ember még egy főt szerezni, így kénytelen egyedül nyaralni, de ez már meggondolandó. Ennek ellenére jól éreztem magam, s az előző 5 hónapi megfeszített munka okozta fáradságot sikerült kipihenni. Tisztelttel: Géczi Sándorné
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét és élményeit. Nagy örömmel fogadtuk, hogy kellemesen telt az itt tartózkodása és kipihenten távozott szállodánkból. Szeretettel visszavárjuk! Üdvözlettel: Balneo Hotel Zsori csapata
2019. június 30., , Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness