2018. október 11.barátokkal járt itt 55 Nyugdíjas kis csoportunk hosszú évek óta tölti itt az őszi pihenését és még sokáig tervezzük,hogy "Jövőre Veled ugyanitt! "
Szinte családtagként várnak és üdvözölnek bennünket. A csend,nyugalom biztosítva van. Kedves ötlet, hogy segítségünkre vannak a Fürdőbe való bejelentkezésbe,orvosi ellátásban,ami jól esik egy nyugdíjasnak.
Az ellátás a svédasztalos reggeli is és a több fogásból álló finom vacsora választék is rendkívüli. Ha valami probléma van, azonnal készséggel a rendelkezésre állnak. A tisztaság kifogásolhatatlan és jól meg van oldva a parkolási lehetőség. Az áraik pedig számunkra is elfogadhatóak. Szeretnénk még nagyon sokszor igénybe venni a vendégszeretetüket.
2015. október 27.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nyugdíjas baráti társasággal üdültünk a Major panzióban. Több éve már visszajáró vendégek vagyunk. Az ellátás kitűnő,a személyzet nagyon szolgálatkész,kedves,ha van probléma azonnal orvosolják. Pl. több társamnak kispárna igénye volt,amit azonnal teljesítettek. Kérésünkre zenés estet is rendeztek.
Mi 14-en nagyon meg vagyunk elégedve,a szobák is tökéletesek,jövőre újra elmegyünk.
2014. január 16., csoporttal járt itt 55 Egy útszéli étteremről nem sok jó véleménye van az embereknek. De szerencsére vannak kivételek,amelyek megváltoztatják a véleményt. Igaz ez jórészt a vezetőnek Sz. Attilának tudható be. A személyes kedvessége,a vendégekkel való kapcsolat tartás és nem utolsó sorban a jó és gyors ellátása egy busszal érkező csoportnak.
A kiszolgálás,gyors volt,kultúrált körülmények között. Minden átutazónak bátran ajánlom a finom ételek és az elfogadható árak miatt. Oszoli Miklósné Halásztelek
2014. január 16., csoporttal járt itt 55 2013. májusában 11 fős kis csoporttal Szálltunk meg itt és jártunk át reggelizni és vacsorázni az étterembe. A kiszolgálás rendkívül jó volt,kedvesek,készségesek a pincérek és a vezető is. A tisztaság is osztályon felüli volt,pedig azt hittük,hogy egy nyugdíjas csoporttal nem nagyon foglalkoznak.
De szerencsére nagyon kellemesen csalódtunk és mindenért köszönet illeti az Éttermet és személyzetét. Oszoli Miklósné, Halásztelek Katona J. u. 84.