2014. szeptember 2.gyerekekkel járt itt 55 Erzsébetprogram keretében töltöttünk 5 nap 4 éjszakát a szállodában. Csodálatos fás,parkosított területen fekszik,ahol a gyerekeket bátran el lehet engedni. Az ellátás kiváló,az ételek finomak,bőségesek,a kiszolgálás gyors,a személyzet segítőkész és barátságos.
Ingyenes sportolási lehetőségek vannak,tenisz,ping-pong,foci,térités ellenében lehet bowlingozni is,ami 1000ft/óra. A játszótéren található kalandpark is kivételes élmény. A medence vize kellemes ,többnyire úszóknak van,de a mi csemetéink úszógumival ugyan de boldogan pancsoltak,a szauna ingyen használható. Az animátorok változatos programokkal várják a kicsiket és a nagyokat. Volt reggeli torna,kézműveskedés,vetélkedő,vizitorna,filmvetítés és igény szerint alkalmazkdonak a gyerekekhez. Ajánlom még a Kánaán fagyizót,ami pár perc sétára van a szállodától. Barátságos kiszolgálás és hatalmas adag fagyit adnak. Mi ha tehetjük visszamegyünk:)