2017. május 29.családjával járt itt 45 AZ éttermet nem néztük ki előre, Szentbékkálláról Tihany felé esett útba, és betértünk. A kiszolgálás tökéletes, a felszolgálók figyelmesek, türelmesek. Az ételek adagja első látásra kicsinek tűnt, de teljesen jól laktunk, egyáltalán nem maradtunk éhesek.
Az általam rendelt fogás picit ki volt hűlve mire megkaptam, de nem zavaróan, a család többi tagja nem panaszkodott semmire. Nem bántuk meg, hogy Örvényesben szakítottuk meg a kirándulásunkat az ebéd miatt. Csak ajánlani tudom a helyet az arra járóknak!
2016. november 28.a párjával járt itt 55 Idén novemberben választottuk az Abacus Hotelt szálláshelyünknek egy pár napos wellness-pihenésre, összekötve azt egy egy napos etyeki bortúrával. A hotel szolgáltatási minden szempontból kielégítőek, a szoba, az ételek, illetve a wellness részleg is csodás pihenést biztosított számunkra.
Külön öröm, hogy a szálloda transzfer szolgáltatást is szervezett részünkre Etyekre, levéve ennek terhét is a vállunkról. Csak pozitív élményekkel gazdagodva tértünk haza Herceghalomról!
2016. június 3.a párjával járt itt 55 A Kővirág étteremben hasznos az előzetes asztalfoglalás! :) Csak a szerencsének köszönhettük, hogy volt egy két személyes szabad asztaluk. DE utólag is hálát adunk az égnek, hogy volt. . . Minden egyes alkalommal, amikor eszünkbe jut az a csodás zöldborsó krémleves azzal a márványsajttal.
Maradandó pozitív élmény, amit nem hogy nehéz, de lehetetlen lesz felülmúlni. . . . Köszönjük!
2016. június 3.a párjával járt itt 55 Többször is jártunk már a zalaszentgróti Fiáker étteremben, és soha nem csalódtunk benne! A szezonális étlap folyamatosan változik, különleges, nem mindenhol kapható élelmiszerekből készült ételek kóstolhatóak, megismerkedhetünk a modern konyhák ízeivel, módszereivel. Nyáron a kézműves fagylaltok jól esnek akár egy könnyed séta során.
Udvarias, figyelmes kiszolgálás, felejthetetlen ízek és jó ár-érték arány jellemzi a helyet! A város szívében, a Templom tér közelében található az étterem, ahol megpihenni is élvezet. Minden helyinek, a környéken szabadidejét töltő kirándulónak csak ajánlani tudom! Fél órás autóút Hévízről, Keszthelytől, Zalaegerszegről és Kehidakustány még közelebb van, ráadásul a város saját termálfürdővel is rendelkezik!