2016. október 5.a párjával járt itt 45 A szálloda gyönyörű, de nagyon. Személyzete nagyon kedves volt. Nagyon tetszik a hotelbe, hogy viszonylag nagy wellness résszel rendelkezik. Legalábbis más Gyulai szállodákhoz képest hatalmas a wellnese. Nagy medence, több szauna és pezsgőfürdő. Emellett nagy előnye, h nagyon közel van a Várfürdőhöz.
Ami negatívum volt, hogy bár adtak egy kupont a masszázshoz, de még ha a legolcsóbb masszázst is ki szerettem volna próbálni, jócskán meg kellett volna toldanom azt az 1000 Ft-ot. Ezt drágának találtam más települések szállodáihoz képest. És ami a legnagyobb negatívum, hogy bár a reggeli teljesen bőséges volt, azzal nem is volt gond, de a vacsora az valami iszonyatos :( Ha nem állítottunk oda fél 7-ig, akkor a jó kajákat el is kapkodták. Az egyik legnagyobb hiba, hogy ha valami elfogy, nem tudják pótolni. Másrészt minden nap volt rá példa, h az előző napi vacsorát is felszolgálták, illetve a svéd asztalra tették. Emellett változatosnak sem mondanám a vacsora kínálatukat. Összességében nagyon jó hotel lenne, ha az étkezésen tudnának változtatni,mert számomra igenis fontos, hogy jók legyenek az ételek,mert elég válogatós vagyok (ami nyilván az én hibám), de amikor már a fürdővíz után kiáztatva magad, és éhesen bemész enni és annyira éhes vagy, hogy mindent felfalnál, viszont nincs ínyedre való étel. . . . hát én csak emiatt nem mennék vissza ebbe a szállodába. Minden más szempontból tökéletes lenne.
2014. július 28.családjával járt itt 45 Egy családfa találkozó keretein belül töltöttünk el két napot ebben a Panzióban. A szobák nagyon szépek és tiszták voltak. Az ételkínálat és a kapott adag is bőséges és nagyon finom volt. A személyzet is nagyon fogyelmes volt.
Egyedül azzal volt problémám, hogy a szállás svédasztalos reggelit is tartalmazott, amiben a kávé nem volt benne, azt külön kellett fizetni (holott más szállodáknál a kávé a svédasztalos reggeli része):
2014. február 27.a párjával járt itt 55 50%-os kupont nyertem a Honfaglaló nyereményjátékán és gondoltuk így kipróbáljuk az éttermet! Amikor megérkeztünk, nagyon kellemes volt a hangulat, a pincér nagyon segítőkész volt. Az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálók pedig nagyon kedvesek és aranyosak! Még ajándék előételt is kaptunk!
Hétvégén anyukámékkal akarunk visszatérni, hogy ők is megkóstolhassák e finom ételeket! :)